Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hojgeldin cınım Şeniz
olsun bizim sefgilimiz var ama edwardın yeri apayrı :kedi:

:dilcikar::dilcikar:
Böööö:dilcikar:

Hiçte geçerli bir bahane değil bi kerem. Benimki daha sağlam benim yoook:tomato:

İyi geceler lyrecim

olsun senin yok ama belki bizim aşkımız daha büyüktür edwarda karşı opuyorumnanaktan
ii olan kazansın nehirim ben vazgeçmiyorum ondan :dilcikar::dilcikar:

"O panik duygusunu hatırladığımda soluğum hızlandı. Kokusu boğazımı yaktı ve ben memnun kaldım.
Bu, onun canlı olduğu anlamına gelen bir acıydı. Ben yandığım sürece, o güvendeydi."
Midnight Sun - Edward"

Offf baileysim bu akşam çok romantikim benopuyorumnanaktan

olsun senin yok ama belki bizim aşkımız daha büyüktür edwarda karşı opuyorumnanaktan
ii olan kazansın nehirim ben vazgeçmiyorum ondan :dilcikar::dilcikar:

Oda bi ihtimal tebiiiizemuszemus Ama olma ihtimali olmayan cinsinden.
Tamamdır..Tebiki bende vazgeçmiyorum:roflol:

"Sesinde kalp kırıklığı vardı. Sesi beni silahsız bıraktı. O benimle birlikte olmak istiyordu – her şeye rağmen, o benimle olmak istiyordu." Edward "opuyorumnanaktan

"Şimdi mutlu musun? Diye sordum kendime.
Eh, işte umutlanmamın hediyesi buydu.
En çılgın hayallerimin gerçekten çok uzak olmadığını anladığımda, sersemlemiştim, sevinmiştim, dehşete düşmüştüm – daha çok dehşete düşmüştüm –
Bir canavar olmamın onun için önemli olmamasının sebebi buydu.
Kuralların artık benim için bir önemi olmamasıyla tamamen aynı sebeptendi.
Artık doğru ve yanlışın bir etki yapmamasıyla, bütün önceliklerimin bir sıra aşağı inip en üstte bu kıza yer açmalarıyla aynı sebep.
Bella da bana önem veriyordu." Edward"

"Bana bakmadan başını salladı. Yanağında bir şeyin kristal gibi parladığını gördüm.
Istırap.
“Ağlıyor musun?”
Onu ağlatmıştım.
Onu o kadar incitmiştim." Edward"

"Bu görüşte, ben Bella’nın cezası değildim; o benim ödülümdü.

Ve benim meleğim yoktu. Onlar iyiler içindi – Bella gibi insanlar için.
O zaman bütün bunların içinde onun meleği neredeydi?
Onu kim koruyordu?
Sessizce güldüm, o rolü şimdilik benim doldurduğumu fark edince şaşırmıştım." Edward"

Hadi okuyun bunları duygulanalım azcuk. Ben çok duygusalım şu anda nedensemafoldumben

“Bugün okula benimle gitmek ister misin?” diye sordum. Dün geceki yemeğin aksine, seçmesine izin verecektim. Bundan sonra, her zaman onun seçimi olmalıydı.
“Evet, teşekkürler.” diye mırıldandı arabaya beklemeden girerek.
Onun evet dediği kişi olmanın bana verdiği heyecan hiç azalacak mıydı? Bundan şüpheliydim. "Edward"

Bir an düşünmem, bağlantıyı yakalamadan önce dünkü bütün konuşmayı kelime kelime aklımdan geçirmem gerekti.
Çok fazla odaklanma gerektirdi, çünkü bana söylemesini istemeyeceği hiçbir şey hayal edemiyordum...
Ve sonra –sesinin tonu dün gecekiyle aynı olduğu için; yine aniden acı vardı- hatırladım.
Bir kere, ondan düşüncelerini söylememesini istemiştim.
Bunu asla söyleme, diye hırlamıştım ona.
Onu ağlatmıştım…
Benden sakladığı bu muydu?
Benimle ilgili duygularının derinliği miydi?
Benim bir canavar olmamın onun için önemli olmaması ve fikrini değiştirmesi için çok geç olduğu mu?
Konuşamıyordum; çünkü mutluluk ve acı kelimeler için çok güçlüydü, aralarındaki çatışma normal bir cevap verebilmem için çok vahşiydi. "Edward"

Jessica’nın düşünceleri aniden dağıldı ve kafasında sözsüz fanteziler döndü.
Tahminlerinden irkildim ve sadece öncekiler gibi kendini koymak yerine Bella’yı koyduğu için değil.
Böyle olamazdı; ama yine de… Yine de istiyordum.
Bunu itiraf etmemek için direndim, kendime bile.
Kaç tane yanlış şekilde Bella’yı isteyebilirdim? Hangisi onu öldürmemle sonuçlanırdı? "Edward"

Offf ben çok fenayımmmafoldumben

Jessica Bella'yı trigonometri dersinde Edward hakkında sıkıştırırken...Ve Edward dinlerken...

“O zaman, ondan hoşlanıyor musun?”
Yine dimdik duruyordum.
Bella Jessica’ya bakmadı.
“Evet.”
“Yani, ondan gerçekten hoşlanıyor musun?”
“Evet.”
Şu kızarmaya bak!
Bakıyordum.
“Ondan ne kadar hoşlanıyorsun?” diye sordu Jessica.
ıngilizce sınıfı alevler içinde kalabilirdi ve ben fark etmezdim bile. "Edward"

Garsonu herhangi bir şekilde ilginç bulmamamdan memnun olmuştu.
Bunu anlayabilirdim. Mike Newton’ı Biyoloji sınıfında kaç kere sakatlamayı hayal etmiştim? "Edward"

Son bir tane daha...En sevdiğim yerlerini paylaşayım dedim sizinle..

Düşündüğüm kadar şeffaf ve kontrol dışı olmamalıydım. Yine de… Dikkatliliğiyle…
Nasıl ona âşık olduğumu anlayamazdı?
Konuşmamızı kafamdan tekrar geçirdim ve kelimeleri sesli söylemediğime neredeyse şaşırdım.
Bu bilgi her sözümüzde alt metin olarak yer alıyormuş gibiydi."Edward"

bella melek edward şeytani bir canavar ve bir meleğin onu seçmesinin getirdiği vicdan azabı ve suçluluk duygusu...
stephanie ablanın önünde eğiliyorum yaa her bir söz tam kalbimden vuruyor resmen mafoldumben

bella melek edward şeytani bir canavar ve bir meleğin onu seçmesinin getirdiği vicdan azabı ve suçluluk duygusu...
stephanie ablanın önünde eğiliyorum yaa her bir söz tam kalbimden vuruyor resmen mafoldumben

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bencede baileysim bencede...Midnight Sun ve New Moon..
Terk ediş ve kavuşma...Terk edişi çok yakmıştı benim içimi..
Ama kitabı tekrar tekrar okuyunca kavuşmalarıda çok yaktı içimi.
Özellikle Volturilerden sonrası. Bella'yı bir daha terk etmeyeceğine inandırmaya çalışması...
Harika bir anlatımdı harikaaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…