Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

benim şaşırdığım nokta, kadının bu işte profesyonel olmaması...
gerçekten anlatımı çok ama çok etkileyici
seriyi yeniden okumak lazım özellikle new moonu okuycam filme gitmeden önce opuyorumnanaktan

Hakikaten yaa...Yani hamilelik şudur budur iyi anlatmasını yaşadığından dolayı diyebilirim ama. Bu ayrılıklar kavuşmalar, bu acı...ınsana kendi yaşıyormuşta aynı zamandsda kahroluyormuş gibi hissettiriyor.
Bu kadar sevmemizin sebebi bu. Biz yaşadık sanki onların aşkını..

Nehir'im naptın yaaa :gitme:

Heç sorma didsim. Bu akşam çok duygusalımmafoldumben
Hoşgeldin bu arada..
(Prison Break dublajlı başladı starda gördün mü:roflol:)

Son düzenleme:
Ben azcık baktım Micheal ı merak ettim. Dedim Polat Alemdar ı seslendiren gıcık mı seslendiriyor yoksa diyelmaz:
:roflol:
ıyi geceler didsimmm:1hug:
Hadi hepinize güzel rüyalar kızlar.
ımza denemesi yapıyorumda. Elif Abla kontrol edecek. Koyabilir miyim koyamaz mıyım diye:kedi:
ınşallah izin verir:gitme:

bella melek edward şeytani bir canavar ve bir meleğin onu seçmesinin getirdiği vicdan azabı ve suçluluk duygusu...
stephanie ablanın önünde eğiliyorum yaa her bir söz tam kalbimden vuruyor resmen mafoldumben

meyer aplamız zaten herşeyi çoktan aşmış durumdaopuyorumnanaktan

canım 10tl-20 tl arası fiyatları

baileysim ne 10-20 sii
ben biliyorsun ilk şafak vaktini aldım.stephen ve onun yayın evi türk lirasına göre 25 tl basmışlar kitabın arkasınaaa..
ben hiç 10 ytl kitap almadımkii.
17-19-22-25 zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
feda olsunnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:

Aaa kimse gelmemiş bugünnlmaz:

Alacakaranlık yeniden vizyonda. Ve yalnızca AFM sinemalarında..

Arkadaşınız ızmit'te AFM sinemaları olmadığından dolayı ıstanbul Maltepe Carrefour a gitmiş bulunmakta. Seyretmek içinopuyorumnanaktan
Edward'ıma feda olsunopuyorumnanaktan.

Kaçırmadan izleyinzemuszemus

yok cnm yalnızca afm'lerde değil. historia'da cinebonus var orda da vizyonda şu an. Demek izmitlisin, ben de izmitliyim:) evet hiçbir şey olmadı hemşericilik yapmayı da pek beceremiyorum her neyse konuyu dağıtmayayım evet alacakaranlık. bugün korsan cdsini aldım ama orjinal dvdsiyle birebir çıktı istediğim gibi. uzatılmış sahneler falan var özel seçenekler diye bir şey koymuşlar. 5 bin kez izlerim artıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…