kızlar Alacakaranlık Resimli Film Kitabını alanınız var mı nasıl bir şey:sinifsinif:
kadın köşeyi dödü cullenler sayesindeopuyorumnanaktan
:roflol:
bence de devamı gelecek stephenie apla bal tutan parmağını yalamaya devam eder tutup da kesip atmaz heralde :umursamaz:
Bencede yarıda kesmiş gibi oldu. Yani devamı gelecek gibi.
Volturilerle bi kapışma bende bekliyorum. Hatta kitaptada olacak sandımdı ama olmadı..
Ben bide anne-baba-çocuk aile hayatı istiyodum biraz.
Yani edward kızımm diye renesmee yle oynasın sevsin falan.
Çok eksik oldu. Sonuçta kitap baştan beri Bella&Edward aşkı üzerine.
Son kitap yetmemiş bunun için.
Çok fazla hikaye sığdırmaya çalışmış son kitaba.
Hamilelik-doğum-jacob malum olay-vampirlik-volturiler üfffff
Ben hep diyordum evdede zaten kitap daha uzun olmalıydı diye.
Günaydın edfırtın evde kalmış kıs kurusu hayranları
Günaydın edfırtın evde kalmış kıs kurusu hayranları
kızlarrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnnnn
Robert Pattinson Biyografisi Hazırlanıyor muşşşşşşşşşşşşş
Kitabın tanımı aşağıdaki gibi:
“Robert Pattinson: Resmi Olmayan Biyografi” İngiltere’nin dünyaya ihraç ettiği en popüler kişilerden birinin hayatının kapılarını aralıyor. Yetenekli, muhteşem ve neredeyse ekranda canlandırdığı Edward Cullen ve Cedric Diggory kadar arzu edilen Robert Pattinson kendine milyonlarca adanmış hayran kazandı. Bu kitap, gümüş ekranın tek uzun biyografisi ile, hayranlar Robert ile ilgili bilmeleri gereken her şeyi öğrenebilecekler: Londra’daki çocukluk günleri, özel okul eğitimi ve Barnes Tiyatro Grubundaki ilk başarısı, modellik kariyeri ve şimdiki yıldız statüsü. Virginia Blackburn Robert’in hayatını, profesyonel müzik yaşamı (gitar ve piyano çalmasını), ilham ve tutkularını, ve şimdiye kadar oynadığı filmlerdeki rolleri ile birlikte, derinlemesine inceliyor. Harry Potter setinin sahne arkası hikayeleri ve Alacakaranlık filminin arkasındaki söylentileri kitapta okuyabilirsiniz. Herkesin susadığı “Robert Pattinson” bilgilerini içeren bu kitabı yılbaşından önce herkes almalı…
Kitabın piyasaya çıkış tarihi 29 Ekim 2009 olarak verilmiştir.
Kizlar filmi izleyen var mi ben henuz kitabini okuyorum sabrediyorum kitaptan sonra filmini izlicem. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?