Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kaldım bi basıma mafoldumben

edward cnm basbasayız söle üzerimize rahat bisiler gielim :jeyyar: kimseler yok nası olsa mafoldumben

Kizlar filmi izleyen var mi ben henuz kitabini okuyorum sabrediyorum kitaptan sonra filmini izlicem. zemuszemus

kızlarrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnnnn
Robert Pattinson Biyografisi Hazırlanıyor muşşşşşşşşşşşşş

Kitabın tanımı aşağıdaki gibi:

“Robert Pattinson: Resmi Olmayan Biyografi” İngiltere’nin dünyaya ihraç ettiği en popüler kişilerden birinin hayatının kapılarını aralıyor. Yetenekli, muhteşem ve neredeyse ekranda canlandırdığı Edward Cullen ve Cedric Diggory kadar arzu edilen Robert Pattinson kendine milyonlarca adanmış hayran kazandı. Bu kitap, gümüş ekranın tek uzun biyografisi ile, hayranlar Robert ile ilgili bilmeleri gereken her şeyi öğrenebilecekler: Londra’daki çocukluk günleri, özel okul eğitimi ve Barnes Tiyatro Grubundaki ilk başarısı, modellik kariyeri ve şimdiki yıldız statüsü. Virginia Blackburn Robert’in hayatını, profesyonel müzik yaşamı (gitar ve piyano çalmasını), ilham ve tutkularını, ve şimdiye kadar oynadığı filmlerdeki rolleri ile birlikte, derinlemesine inceliyor. Harry Potter setinin sahne arkası hikayeleri ve Alacakaranlık filminin arkasındaki söylentileri kitapta okuyabilirsiniz. Herkesin susadığı “Robert Pattinson” bilgilerini içeren bu kitabı yılbaşından önce herkes almalı…

Kitabın piyasaya çıkış tarihi 29 Ekim 2009 olarak verilmiştir.

Boyle durusları baska kim yapabilir kiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar Alacakaranlık Resimli Film Kitabını alanınız var mı nasıl bir şey:sinifsinif:

aa bundan haberim yok benim CADIARZU
kadın köşeyi dödü cullenler sayesindeopuyorumnanaktan

bence de döndü köşeyi. kitap 2006 dailk çıktığında o kadar tutulup satmamış. sonra reklam tanıtım derken 2008 de patladı
:roflol:

bence de devamı gelecek stephenie apla bal tutan parmağını yalamaya devam eder tutup da kesip atmaz heralde :umursamaz:

devamı gelir çünkü daha renesmee ve jacob aşkı var anlatılcak. bellanın vampir hayatı yarım kaldı. volturiler bir daha gelir mutlaka. daha olay çoook

son kitapta edward çok arka planda. neredeyse hiç sevmiyor konuşmuyor kızıyla. onun gibi duygusal biri için daha detaylı bir baba-kız ilişkisi yer almalıydı bence

Günaydın edfırtın evde kalmış kıs kurusu hayranları

günaydın sanırım ben evde kalmış kız kurusu tabirini hakediyorumm kafamçokkarıştı

Ooo sabah sabah yerim ben onu..Daliahım ellerine sağlık...

İşte bombaa..

+ 18 emi yazsam acabaaa

Dün gece rüyamda edwardı gördüm vede öpüştüm yaaaaaadelikafadulden

Hani şu gerçek gibi olan rüyalar vardırya öyleydi...

Çoooook güzeldiiiii:asigim:

Haaa etkisindeyim.:roflol:..canımmmopuyorumnanaktan

adam tuvalete gitse çekmişler resmini. bir de biyografi. hiç özel kalmadı bu yaşta. zaten sübyan sayılır bu adam. ünlü olmak istemezdim lmaz:

gelelim biyografiye. gitar çaldığını bilmiyordum. çok güzel piyano çalıyor ve bence sesi çok hoş. alacakaranlık set arkası ruh hali ilgi alanıma giriyor :asigim:

Kizlar filmi izleyen var mi ben henuz kitabini okuyorum sabrediyorum kitaptan sonra filmini izlicem. zemuszemus

Aman Allahım bu nasıl soru..
Burası Fanatik Kulüp alacakaranlık manyaklarıda diyebilirz:roflol:
Tabiki tüm seriyi okuyup filmi 1000 kere seyrettik:lepi:

Canım edwardım rüyamm çok güzeldi çook:asigim:

kızlar rob unuzun resimlerini bu topictemi paylaşıyosunuz?
Ben size güzel yapıp şuanda elime geçen resimlerim paylaşıcaktım ama bu topic 1244 sayfa hangi var hangisi yok aramam imkansız

valal bir cogu vardır eminim canım ama kimse "istemem" demez kanımca kaydirigubbakcemile3

yahuuuuuu herkes ruyasında edward gordu ben bir jacob goremedim bu nasıl adalet kardesımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

Tebikide ayyyyy çok tatlı ya şu bakışlara bak..
Robun şu garip bakışlarına bayılıyorum yaaaaopuyorumnanaktan

günaydın hatuşllarrr

nehircim edwardı bende rüyamda görmüştüm,çok güzel öpüşüyorduk

daliah bir gün sanada kısmet olar inşallah jacopı öpmek

Daliahım seninki daha küçük ya naz yapıyo.:roflol:.
Şekey vercem de bakam belki gelir:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…