canım benim hatırladım seni ama nickini değiştirmişsin
hoşgeldin aramıza sergüzeşt bahsetmişti senden
hep gel olur mu Şeniz
Sen yapma bari didsim:1shok: Rob'a laf yok:umursamaz:
kızlarrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnnnn
Robert Pattinson Biyografisi Hazırlanıyor muşşşşşşşşşşşşş
Kitabın tanımı aşağıdaki gibi:
Robert Pattinson: Resmi Olmayan Biyografi İngilterenin dünyaya ihraç ettiği en popüler kişilerden birinin hayatının kapılarını aralıyor. Yetenekli, muhteşem ve neredeyse ekranda canlandırdığı Edward Cullen ve Cedric Diggory kadar arzu edilen Robert Pattinson kendine milyonlarca adanmış hayran kazandı. Bu kitap, gümüş ekranın tek uzun biyografisi ile, hayranlar Robert ile ilgili bilmeleri gereken her şeyi öğrenebilecekler: Londradaki çocukluk günleri, özel okul eğitimi ve Barnes Tiyatro Grubundaki ilk başarısı, modellik kariyeri ve şimdiki yıldız statüsü. Virginia Blackburn Robertin hayatını, profesyonel müzik yaşamı (gitar ve piyano çalmasını), ilham ve tutkularını, ve şimdiye kadar oynadığı filmlerdeki rolleri ile birlikte, derinlemesine inceliyor. Harry Potter setinin sahne arkası hikayeleri ve Alacakaranlık filminin arkasındaki söylentileri kitapta okuyabilirsiniz. Herkesin susadığı Robert Pattinson bilgilerini içeren bu kitabı yılbaşından önce herkes almalı
Kitabın piyasaya çıkış tarihi 29 Ekim 2009 olarak verilmiştir.
Boyle durusları baska kim yapabilir kiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayayay :lepi:
:asigim:
dun gece açtım esme adasını okudum okudum içime işleye işleye ama gene rüyamda göremedim mafoldumben
slm yevriii cullenlerr opuyorumnanaktan
Kızlarr süper bir haberim vaarrr..
Midnight Sun'ı yazacakmış Stephenie ablamız. Öyle demiş kendi sitesinde.
"Please remember this is an unedited rough draft. It is full of typos and all the other flaws that unedited manuscripts have. Enjoy it for what it is, but know that the final copy will be infinitely superior."
Çevire arkadaş şöyle çevirmiş :
"lütfen unutmayın bunlar düzenlenmemiş kaba taslaklardır. bu kusurlarla dolu, düzenlenmemiş ve hatalarla dolu, ancak son kopyası sonsuz üstün olacak biliyorum"
kızlar aksam ing kursunda mezuniyet sınavı va lifen dua edin geçim begginer seviyesindeyim henüz :kedi:
O dilinide dişlerinide gülüşünüde saçlarınıda ayaklarınıda yirim ben senin yirimmmmcokacimcoook
Lyrem Allah zihin açıklığı versin..Başarılar canım..
bnde yiriiim yiircokacimcoook
o da bni yesiin amakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?