Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

nehirim edfırtımı rahat bıraklmaz:
o rüyada bile sadece benlen öpüşebülür :umursamaz:

lülülülülülülülülülülülü Ha haaaaaaopuyorumnanaktan ben görmüşüm öpmüşümopuyorumnanaktan daha doğrusu o beni:asigim:
Off bi daha görmek istiyorum yaaa:kedi:

lülülülülülülülülülülülü Ha haaaaaaopuyorumnanaktan ben görmüşüm öpmüşümopuyorumnanaktan daha doğrusu o beni:asigim:
Off bi daha görmek istiyorum yaaa:kedi:

yok sana artık yeter bu kadar:mymeka:
bu akşam benim rüyamda olcak boşuna bekleme yapma :dilcikar:

merhaba kızlar,baileycim naber? köpecik gerçekten iyi görünüyor. ya nehir demek rüyanda edfırtla romantik anlar yaşadın ha kıskandım. bize bu rüyalar neden denk gelmezki :çok üzgünüm:..

merhaba kızlar,baileycim naber? köpecik gerçekten iyi görünüyor. ya nehir demek rüyanda edfırtla romantik anlar yaşadın ha kıskandım. bize bu rüyalar neden denk gelmezki :çok üzgünüm:..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hemde nasıllzemuszemuszemuszemus

cnm hoşgeldin ii valla sen nasılsın bakalım?
nehirimiz pek bi şanslı malesef :umursamaz:

vallaha hemde çok.. bugün kızımın doğumgünü. anca hazırlık yaptım. yoruldum canım. sen neler yapıyorsun. hala tatildesin galiba.

ay cnmmm doğum gününü kutlarım kızının ve nice mutlu yaşlar dilerim
kocaman öp benim içinnnŞeniz
ben dün döndüm cnm ama yarın tekrar gidiyorum biyerlere ailemle bu defa
sanırım bi süre uzak kalıcam sizden
net bağlatana kadar mafoldumben

teşekkürler baileysim.4 yaşına giriyor cimcime. sanki yeni doğmuş gibi geliyor. zaman su gibi akıp geçiyor vallaha... vallaha yazın keyfini çıkar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…