Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ezbuz başımız sag olsun allah geride kalanlaraa ömür vers,nn
dididm cim çok saoll bakıyorum resimlere bende cok daha güzell resimler peş peşe arşiv ya işte alinin altında a.s.
dostlar sğolsun canımmafoldumben
Günaydıııınnnn cullens..

Yaw hangi resmi diyorsun ezim buzum..Bu arada imzan harika olmuş harika..
Sabah sabah tüylerim diken diken oldu...

Balık edfırt için 1 dk lık yas:roflol:
senin eklediğin köpeğin resmi ile emmetteyi soruyu dün eklediğin ikiside aynı kişimi diye . he yakışmış demi opuyorumnanaktan

gül gül bende çok güldüm:roflol:

normalde kitaplar 25 er milyon
ama korsanlar 6 yada 7 milyon
bende 4 dünü 25 e aldım :1ninca:

şanslı hatun güya ben orjinalini aldım ama korsanda farkı yoktu:mymeka:epsilonun alcakaranlık serisinin basımı felaket lmaz:

şanslı hatun güya ben orjinalini aldım ama korsanda farkı yoktu:mymeka:epsilonun alcakaranlık serisinin basımı felaket lmaz:

ya aslına bakarsan alacakaranlık yokmuş getircek ama parasını verdim gidip bi alamadım
demek öle haa :kedi:
bu ara hakkaten imza yakıyo

imzan daki söz için bi kaç kelime bişey yazmak istiyoruuum
belki de edardemn yaptığı en büyük hataydı
o da seviyorduu biliyoruuum ama bnce gtmkle ona dahah büyük zarar verceğini düşünmedimii sonuçta james öldü ama peşinde victorya vardı
bunu bile bile nasıl bırakıp gtti anlamıyorum halen bn

new moon fragmanında lourent aslında açıklıyorr
ama ne diyor agzımı sulandırıyosunn
ewet düşünmeliydi sonuçta o gitti diye peşini bırakabilirdi ama bir vampir olarak bellanın kanıdaa fazla çekiciydi

Edwarda laf yokkk

1. filmi o kadar izledik. Bellanın başına kendi yüzünden birşey geldiği zaman edward çıldırıyor.
Önce beysbol olayı, ısırılması, bacağının kırılması, sonra aileden birinin ona saldırması.

Edward ilk filmde bile bellaya jacksonville e gitmesini söylüyor.
Böylece sana bir daha zarar veremem diyor.
Evet yaptığı çok ama çok büyük bir hataydı. Ve tek hataydı.
Ama edward kendi açısından çok haklıydı.

O sevdiğini korkumak için ondan vazgeçti..

Hatta Midnight Sun'da edward şu an onu bırakacak kadar çok sevmiyorum (aşkını ilk fark ettiği zaman) Eğer ona aşık olmaya devam edersem onu bırakmam gerekecek bunu biliyorum diyordu.

yoook haşa nehrim edfırtıma laf yok tabiiki de bn merakmdan sorduum sadecekaydirigubbakcemile5:içelim:

yaaaa oof new moon çabucak gelsin yaaaaaaaaaaaa
çok merak ediyorummmmmmmm

o gün dvd cim var bnm ondan dvd alıyoduum nese
alacakarnlıktan söz açıldı
new moonu bekliyorum ddiim
bnm dedi elime 3 4 ay önceden gelir dedi
alacakarnlık öle olmuş
artık yalanmı essahmı görceez
yani 3 4 ay önce diyorsa ağustos eylül gbi izleriim artıkın:sm_cool::sm_cool:

bizi de görürsün artıkın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…