Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

anaammmm ağustos eylül müü amerikada ne zaman çıkcaktı buuu beeeee

slm cullen ailem opuyorumnanaktan

zemuszemus

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

montaj yapılmamıs versiyonu olur o ancak kızlar.
wolverine de aynı sey olmustu.arabanın uzerinden atlama sahnesindeki vucunda baglı oldugu ipler gorunuyordu.sahsen ben oyle izlemek istemem

karnım aççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

wolverine de aynı sey olmustu.arabanın uzerinden atlama sahnesindeki vucunda baglı oldugu ipler gorunuyordu.sahsen ben oyle izlemek istemem

Haklısın daliahıma.s

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa goril gibi cıkmısssssssssssssssssssss

mafoldumbenmafoldumben ama çok tatlımafoldumben

bugün gidecem cnm sorarrım neymiş die
sizn önerceğinz bi film varsa söleyiin izleyiim
bn normalde korku filmi gerilm filmi hastasıyıım buraya da yazmıştıım
bu filmi izlemmk için inat etmşttim sıradan vampir filmi dei ama izleyince tabii aynn böle:asigim::asigim::asigim::asigim: olduuum

ayrıca arkadaşlar bnm bu sene izlediğim alacakarnlıktan sonra en ii film olarak türk yapımı umut var bilmiyorum aranızd ahiiç izleyen oldumu
onu bana bulan ne olurssun (nette) link yollasın allah rızası için
izleyiip tekkrdan doyasıya ağmalak istiyoruum
ilkkez bi sinemada bu kadr ağladımı bilirrim ama bi kez izlediim
şimdi yine izlemk istiyorum ama yook
senağlama senağlama

karnım aççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
bn kızım hasta die çorba yaptım buyur gel dicem ama açlığını kesermi bilmmcokacimcoookopuyorumnanaktan

ay canım dusunmen yeter nede guzel yapmısındır.ya oglen yemegi yemedim acıktım boyle .aldım elıme sunta eti formu kaydirigubbakcemile3
korku filmi diyorsun ama ben sana şiddetle "sevgi fırtınası" nı orjinal adı ile "night in rodanthe" yi oneriyorum şiddetle..richard gere ve diane lane..yani gozyaslarımı tutamadım sahaneydi..ıcımı sızlattı ınan

ay o flmin o hali çok komikti iplerle ucuolar bi süliet onden gidio çok komikti delikafadulden

göçebeyi okuyanınız var mı
ben 3 gündür anca 70 sayfa okudum
sayfaları çeviresim gelmiyor
seriye ihanet ediyormuşum gibi geliyor
hiç çekici gelmiyo yaaa
off off..
ben bi daha nasıl kitap okucammm
hangi şevkle
ben seride tutuldum kaldım yaaa...

merhaba cullenler. sayfaları tek tek okudum. Ben kasımı beklerdim yeni ay ı izlemek için. orijinal daha iyi..neyse ne diyodum akşam edfırrt beni kırmadı fotosunu sizinle paylaşmama izin verdisositososito buyrun şekerler

delikafadulden bu fotoyu gördüğünüzü sanmıyorum( bana özel vermişti):lepi:

hakikaten sunta o kaydirigubbakcemile3
tmm cnm izleyeceğiima.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…