Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

cnm bunu bn değil ama burdaki arakdaşlar okumuştu
o sona doğru heyecanlanan bi kitapmış sen devam et
bana da saga sersinden sonra hepisi boş gelioo

seviyooom senii edfırrrt:asigim::asigim::asigim:
aşığım uleeeen

sana mı bakıyor böyle acı içinde:dilcikar:, kimbilir neler yaptın ona mafoldumbenmafoldumben

sırada bekleyen bir kitap ve elimdeki olasılıksızın az bi sayfası bitince baslıcam valla bende diğer kitaplarda aynı sevksizliği yaşıom :sinifsinif:
filmlerde aynı sekilde :sinifsinif:
sanırım topluca sıyırdık -tatlicadiarzu-
ama ed için değer :asigim:

yeterr bırak yakamı serap der gibi bakıo delikafadulden

yok tuçecim ondan değil. dertli garibim. bu kadar kadına kıza nasıl yeteceğim. beni lime lime ediyorlar falan diyordu...oysa ben sadece birini filan seviyorum diyodu.bil bakalım kimi??? tabiikide Beni:asigim:

yok tuçecim ondan değil. dertli garibim. bu kadar kadına kıza nasıl yeteceğim. beni lime lime ediyorlar falan diyordu...oysa ben sadece birini filan seviyorum diyodu.bil bakalım kimi??? tabiikide Beni:asigim:

"lütfen serap bırak yakamı gideyim, lütfen anla artık seni istemediğimi " bakışı bu bence daha çok delikafadulden

drydenissim senn ziyaretçi mesajın ve özeln kapalı oldu için kendi profilime yazdım ordan bak cnm

evet evet kesinlikle sıyırttık kafamçokkarıştı
ben zorla benim adama okutuyorum kitabı
başka kitaplardan zevk alamaz oldummmmm
filmlerden zevk alamaz oldummm
herese şiddetle ağzımın suyu aka aka anlatır oldummmm
kitabı en baştan okumak ister oldummmm
napcamı bilemez oldummmmm

doğruysa içimde bi umut var
stephenie ablamız seriyi 12 kitap düşünüyormuş
8 ini yazmış ama 4 ü için anlaşma yapmamış...
artıkım bilmeiyorum hangisi gerçek hangisi doğru...
biz geceyarısı güneşini çıkarsa diye bakıyoz.
gerçi ben 12 bölümünü okudum malummm:kedi:
ama herşey edward ın ağzından daha güzelllllopuyorumnanaktan

yafriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

size süper bir foto gönderiyom, dediğiniz lafa bakın..nirde bulacağınız böyle süper resmi? insan hayalde kuramıyor sayenizde. ha evet serapçım gerçektende doğrudur diyeceğinize( he he de geç işte)mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…