Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Gnaydııınn..
Ayy daliahım canım yaa teşekkür ederim..
Çok heyecanlandım fotoyu görünce, çook güzel. Evet evet bencede o sahne, çünkü jacob ta var..
Ah daliahım bi sızsa şu Volturilermafoldumben

Ayy ayy Edfırtopuyorumnanaktan Robopuyorumnanaktan

gunaydın nehircim,evet henuz sızamadılar :))))
ya buarada bella bence bu filmde daha guzel degil mi ama kızlar

gunaydın nehircim,evet henuz sızamadılar :))))
ya buarada bella bence bu filmde daha guzel degil mi ama kızlar

Evet daha güzel:çok üzgünüm:
Ama edfırtımın saçları ilk filmdeki gibi havalı değil yaa..
Bu filmde çok olgun görünüyor.
Aslında filmin konusu itibariyle daha çok uyuyor.
Malum çok acı çekecek:çok üzgünüm:

evet edwardımız bu filmde bariz aşk acısı ve vicdan azabı icinde kıvarnıyor.
zaten yonetmende bu kez edward daha farklı,karanlık yuzu ile karsı karsıya kalacaksınız dıyordu

Aayy evet..Rob'da bi röportajında umarım çok korkmazlar diyordu.
Ve şunuda söylüyor. "Yeni ay Bella'nın ruh haliyle alakalı yani çok depresif ve ağır. Hiç teen işi değil" diyor ..Ki bence çok haklı. Yanlış tanıtım yapıldı bu serinin başında.
Bence yetişkin işi..

çok acı çekecek dimiiisenağlama senağlama
gelsin şu 20 kasım yaaaa

ömür geçiyoo bee azram sılamm
nevar şunun şurası 4 ay kaldıı geçerr
budaa geçerrr
budaa gerçerrrr

evet aynısını bende okudum.bellanın halusulasyonları gel gitleri hep edwardı gorcegiz cok sukurrr kızlar
hakikaten forumda ilk zamanlar bir sene var diye geri sayım yapıyorduk tuce ve baileys ile..nerden nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet kızlar allahtan tum dunyayla aynı anda grıyo vızyona yoksa daha cok beklerdık

TR de gec tanındı Alacakaranlık serisi.daha yen yeni keşfediyor insanlar.biz birara vizyona girmezmi diye korkuyorduk.cunku ilgi yoktu.bileni yok denecekkadar azdı

filmde çıkınca ne hale gelicez çok merak ediyorum:jeyyar:

kızlar ya birşey sormak istiyorum.
2. filmde Robert Pattinson sadece 2 sahnede gözükecek falan diye birşey okudum olabilirmi ya böyle birşey o zaman filmin ne anlamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…