Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

filmde çıkınca ne hale gelicez çok merak ediyorum:jeyyar:

ay ben heralde edfırt istiyorum diye bağıra bağıra çıkarım:gitme:

edfırt olmadan olmas o film ya
kuafördeyim gidip alamadım kitabı
ama işim bitsin kipaya gidiciğim

(dikkat spoiler içeriyor)
işte size bir soru:
sam yaşlanmıyor ama emily kurtadam olmadığından çatır çatır yaşlanıyor. nası olcak bu iş?

ama yok oyle degil o..kurtadamların işleri bittiginde yani tehlike gectiginde yine normal formalarına kavusacaklar.jacob oyle demişti hatırlarsanız.haberi bile yoktu kurtadam oldugundan.ne zaman anlasma riske girmeye basladı,evrim basladı.yani sam hayatına normal olarak devam etme sansına sahip.
hem bella ile konusurken daha dogrusu edwardıda bellayı ikna etmeye calısırken normal bir hayatı olacagından bahsediyordu.sanırım mantıgı bu sekilde :uhm:

ay ben heralde edfırt istiyorum diye bağıra bağıra çıkarım:gitme:

edfırt olmadan olmas o film ya
kuafördeyim gidip alamadım kitabı
ama işim bitsin kipaya gidiciğim

ben jacobumu tshirtsiz gordugum anda biterim.filmin sonuna kalmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet haklısın tehlike geçtiğinde normal hayatı seçme şansları var ama cullenlar Forksta olduğu sürece o halde kalacaklar, ya da mesela bu dört kitap boyunca kafadan 1 yıl geçti o sırada emily hep yaşlandı sam hep aynı kaldı:) fecahat bir şey bu, bence ufak bir hata yapmış yazar

ama cullenlar ordaykende kurt degildi jacob.ne zaman laurent james gibi ortalıga saldıran vampirler geldi o zaman degişime ugradı.aslında cullenlarin gitmesi ile evrimleştiler.cunku cullenlar diger vampirlerin gelmesini ve katliam yapmasını engelleliyorlardı.bu yuzden kutadamlara ihtiyac kalmıyordu.

valla sam zaten vicdan azabı yuzunden emily ile beraber.kadının yuzu de zaten yaralı.acımasız olacak ama zaten o yaralı yuzle yaslansada cok farketmez.yazarda benim gibi gaddar dusunmus sanırım :)))))

ama haklısın o da bizim gibi edward bella dısındaki seyleri kafaya takmamıs :)))

evet doğru:1closedeyes:ah edfırt hiç gitmeseydi ortaya böyle gıcık köpeklerde çıkmazdı:mymeka:

Lolabunny daliahımın açıklamasını aynen onaylıyorum..
Sonuçta sam bırakabilir kurt formunu.
Ama bırakır mı bilmem..

Spoiler

Bu iş kurt adamların içinden birtek Jacobın işine yaracak.
Sonuçta Renesmee büyüyecek ama yaşlanmayacak vede ölmeyecek..
Köpecik 4 ayağının üstüne düştü:dilcikar:

Dıptıs üzgünüm ama edward ne olursa olsun az olacak..ılk filmdeki gibi değil..Konu itibariyle yani..
Hem 3. kitabın filmi için,konunun pekişmesi için maalesef edwardın olmaması gerek...Maalesef..:çok üzgünüm:

Mazoşist aslanım, romantik vampirim:asigim:

Mazoşist aslanımIZ, romantik vampirimİZ:asigim:
Demek istemiştin sanırsam:dilcikar:

öf:gitme:
saçlarıda değişikmiş o korumacı edfırtı görmeyi istiidim ben
ay hala kuaaförde işim bitmedi bitse hemen kitabı almaya gidiciğimşakkıdı

Baileysi gelmiş ve gitmiş ben göremedim:gitme:

:sinifsinif:

:lepi:

Mazoşist aslanımIZ, romantik vampirimİZ:asigim:
Demek istemiştin sanırsam:dilcikar:

dil sürtmüstür cnmmm :umursamaz:

Hayır tartışmaya girmicem:roflol:

lmaz:

ed :asigim:

Twilight Özel : Grafik roman kitabı yolda !

Edward ve Bella'dan bıkmayan sizler için EW ; Yen Press'in Twilight'ı grafik roman türünde basacağını açıklıyor ancak basım tarihi henüz belirlenmedi.Resimleri Koreli sanatçı Young Kim'in çizmesine karşın,Meyer kendini projenin içinde hissediyor,tüm bölümleri tekrar gözden geçiriyor.

Elde ettiğimiz Biyoloji sınıfı taslağına bir göz atın (merak ediyorsanız kafalarının arasındaki boş konuşma balonu).Bana ilginç gelen şey ise ressam, Edward ve Bella'yı Robert Pattinson ve Kristen Stewart olarak yorumlamamış.İşin aslı,görünüşleri Meyer'ın hayal gücü ve oyuncuların gerçek görünüşlerinin karışımı gibi görünüyor..Edward'ın biyoloji sınıfındaki tanımı :"Büyüleyici yüzü arkadaşcanlısıydı,açık ve kusursuz dudaklarında ise ufak bir gülümseme vardı.Ama gözleri çok dikkatliydi..Ve Bella: "Tenim fildişi beyazıydı....Hep ince yapılıydım ama bu kesinlikle bir sporcununki gibi değildi.

Bana göre bu grafik romandaki Bella'nın tasviri,Stewart'ın durgun performansına nazaran Meyer'ın kitabına daha yakın duruyor.Edward ,Robert Pattinson'a benzer yapılmış ama gerçekten aynısı değil ;sanki bu taslakta Pattinson'ın mükemmel dağınık saçları ve delici bakışlarında görmediğim daha cazip birşeyler var..

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…