- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
filmde çıkınca ne hale gelicez çok merak ediyorum:jeyyar:
kitapta o sekilde canım..fakat hayranları hayal kırıklıgına ugratmamak icin senaryoda oynandı.bellanın halusulasyonları gel gitleri dusunceleri derken edward filmin her anında bizle olacak..birde edwardın anıları seklinde cekilecek film diye bir dedıkodu vardı..yani iki sahne degil tum filmde gorecegiz
(dikkat spoiler içeriyor)
işte size bir soru:
sam yaşlanmıyor ama emily kurtadam olmadığından çatır çatır yaşlanıyor. nası olcak bu iş?
ay ben heralde edfırt istiyorum diye bağıra bağıra çıkarım:gitme:
edfırt olmadan olmas o film ya
kuafördeyim gidip alamadım kitabı
ama işim bitsin kipaya gidiciğim
ama yok oyle degil o..kurtadamların işleri bittiginde yani tehlike gectiginde yine normal formalarına kavusacaklar.jacob oyle demişti hatırlarsanız.haberi bile yoktu kurtadam oldugundan.ne zaman anlasma riske girmeye basladı,evrim basladı.yani sam hayatına normal olarak devam etme sansına sahip.
hem bella ile konusurken daha dogrusu edwardıda bellayı ikna etmeye calısırken normal bir hayatı olacagından bahsediyordu.sanırım mantıgı bu sekilde :uhm:
ben jacobumu tshirtsiz gordugum anda biterim.filmin sonuna kalmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama cullenlar ordaykende kurt degildi jacob.ne zaman laurent james gibi ortalıga saldıran vampirler geldi o zaman degişime ugradı.aslında cullenlarin gitmesi ile evrimleştiler.cunku cullenlar diger vampirlerin gelmesini ve katliam yapmasını engelleliyorlardı.bu yuzden kutadamlara ihtiyac kalmıyordu.
)
ben jacobumu tshirtsiz gordugum anda biterim.filmin sonuna kalmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Lolabunny daliahımın açıklamasını aynen onaylıyorum..
Sonuçta sam bırakabilir kurt formunu.
Ama bırakır mı bilmem..
Spoiler
Bu iş kurt adamların içinden birtek Jacobın işine yaracak.
Sonuçta Renesmee büyüyecek ama yaşlanmayacak vede ölmeyecek..
Köpecik 4 ayağının üstüne düştü:dilcikar:
Dıptıs üzgünüm ama edward ne olursa olsun az olacak..İlk filmdeki gibi değil..Konu itibariyle yani..
Hem 3. kitabın filmi için,konunun pekişmesi için maalesef edwardın olmaması gerek...Maalesef..:çok üzgünüm:
Mazoşist aslanım, romantik vampirim:asigim:
Lolabunny daliahımın açıklamasını aynen onaylıyorum..
Sonuçta sam bırakabilir kurt formunu.
Ama bırakır mı bilmem..
Spoiler
Bu iş kurt adamların içinden birtek Jacobın işine yaracak.
Sonuçta Renesmee büyüyecek ama yaşlanmayacak vede ölmeyecek..
Köpecik 4 ayağının üstüne düştü:dilcikar:
Dıptıs üzgünüm ama edward ne olursa olsun az olacak..İlk filmdeki gibi değil..Konu itibariyle yani..
Hem 3. kitabın filmi için,konunun pekişmesi için maalesef edwardın olmaması gerek...Maalesef..:çok üzgünüm:
Mazoşist aslanım, romantik vampirim:asigim:
Baileysi gelmiş ve gitmiş ben göremedim:gitme:
ama cullenlar ordaykende kurt degildi jacob.ne zaman laurent james gibi ortalıga saldıran vampirler geldi o zaman degişime ugradı.aslında cullenlarin gitmesi ile evrimleştiler.cunku cullenlar diger vampirlerin gelmesini ve katliam yapmasını engelleliyorlardı.bu yuzden kutadamlara ihtiyac kalmıyordu.
valla sam zaten vicdan azabı yuzunden emily ile beraber.kadının yuzu de zaten yaralı.acımasız olacak ama zaten o yaralı yuzle yaslansada cok farketmez.yazarda benim gibi gaddar dusunmus sanırım :)))))
ama haklısın o da bizim gibi edward bella dısındaki seyleri kafaya takmamıs :)))
Mazoşist aslanımIZ, romantik vampirimİZ:asigim:
Demek istemiştin sanırsam:dilcikar:
Hayır tartışmaya girmicem:roflol:
Hayır tartışmaya girmicem:roflol:
girdün bilekaydirigubbakcemile3
o ya hepimizin ya da sadece BENİM
evet evet o benim:asigim::asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?