Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kitapta o sekilde canım..fakat hayranları hayal kırıklıgına ugratmamak icin senaryoda oynandı.bellanın halusulasyonları gel gitleri dusunceleri derken edward filmin her anında bizle olacak..birde edwardın anıları seklinde cekilecek film diye bir dedıkodu vardı..yani iki sahne degil tum filmde gorecegiz

aha kesin ben buraya cevap yazdıgımda sende yazmıs olacaksın :))))))))) senkronize olmıcaz :)))))))
iyiyim balım nasıl gidior tatil.

ben bılıodum :)))))))))) eh ıstetatıl tatıldırrrrrrrr.iyi demek adetten :)))) seninki nasıl gecıor

ben bılıodum :)))))))))) eh ıstetatıl tatıldırrrrrrrr.iyi demek adetten :)))) seninki nasıl gecıor

bu defa pişti olmadık sanırsam kaydirigubbakcemile3
benimde fena değil ama çok sıcakkkkkkkk
bitsin artık bu yaz pöffffffff:umursamaz:
ne var ne yok bakalım? kristen cidden robdan hamile mi kızlar ya
öyle bir haber okudum yanılmıyorsam burda:gitme:

evet yaa oyle yayodu.rsim falanda koydum ben..ama daha ses cıkmadı..olsa bile dogurmazki..aldırır hemen..rezil bir durum cunku...

ee ozlettin zaten gel artık bir zahmet ama degil mi:))))))))

evet yaa oyle yayodu.rsim falanda koydum ben..ama daha ses cıkmadı..olsa bile dogurmazki..aldırır hemen..rezil bir durum cunku...

ee ozlettin zaten gel artık bir zahmet ama degil mi:))))))))

gelicem bebişim az kaldı kaydirigubbakcemile2

umarım fake haberdir onların birlikte olduğunu düşünmek bile iğrenççç:umursamaz:

(dikkat spoiler içeriyor)
işte size bir soru:
sam yaşlanmıyor ama emily kurtadam olmadığından çatır çatır yaşlanıyor. nası olcak bu iş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…