ya kitaplar bitti ya acayip boşluğa düştüüüm...... offffffffffff keşke o kadar okumasaydım yaa biraz daha yavaş okusaydım ah yaa:öyle bi boşluğa düştüm ki.. bi daha mı okusam.. ilki gibi zevkli olmaz ki..
ya kitaplar bitti ya acayip boşluğa düştüüüm...... offffffffffff keşke o kadar okumasaydım yaa biraz daha yavaş okusaydım ah yaa:öyle bi boşluğa düştüm ki.. bi daha mı okusam.. ilki gibi zevkli olmaz ki..
BİRİ BENİ VURSUN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BEN BOYLE KADEREEE İSYAN EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bir daha koymak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :gitme: :gitme: :gitme:
bnde adeti bozmayım ozmn dimikaydirigubbakcemile3ben gozumu gonlumu acmak acısından yine jacobimi koyuyorummm
:1shok::1shok: delikafaduldendelikafaduldenbu gobekli yaratık,gobegi oprtlemıs yaratık bizim "kusursuz mukkemmel sahane" Rosaliemiz!!!!!!
bu kızın secımınden torpil olmadıgına kimse inandıramaz vallahi beni
yanındaki Paris Hilton un eski sevgilisi.Bizim kız bununla cıkıyormuss.Bulmuslar iki cirkin birbirlerini
BİRİ BENİ VURSUN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BEN BOYLE KADEREEE İSYAN EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ay azraa öldünmü azıcık avutsanaa yahu beni :gitme:
y aızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben gidiyorummm ölüyorum bitiyorum siz yoksunuzzz :gitme::gitme::gitme:
kız bacıııım ne diyiim jacob gece rüyalarına girsiintorpilli bu kızzz :umursamaz:
evet adeti bozma azracım..benim kalp atıslarım bozuldu zaten
tabiiii cnm onun orası öleeea.s. edwarde:asigim:Jacob'ta çok yakışıklıymış ama edwardın yeri bi başka tabiiii
edward romantizimden kazanıyor,jacob tam dallama toy daha..eh biri 108 yasında biri 17 kaydirigubbakcemile3Jacob'ta çok yakışıklıymış ama edwardın yeri bi başka tabiiii
ben gozumu gonlumu acmak acısından yine jacobimi koyuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?