Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Every second that I'm with you is about restraint and you're too fragile.
seninle oldugum her saniye kendimi dizginlememle alakalı ve sen cok kırılgansın.

diyor nehircim

yok yani kızlar yanlıs anlamayın okumaynlar azsa kendımıze eziyet etmeyelim diye soyledim ben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben teşekkür ederim mafoldumben
Ayy nasılda harika ama sesi dimi..ben son ses açtım dinledimmafoldumben

Yok canım niye yanlış anlayalım, öyle demişlerdiya okumayanlar, ondan öyle yazmıştım.
Ama şimdi özelliklede şu an okumayan yok zatenkaydirigubbakcemile3

kızlar bunu görmediniz mi?:çok üzgünüm:

canım yurtdısında bizde kahverengi goz neyse renkli gozde o demek..eh ne yapsınlar modifiye etmısler karakterleri.sırf göz icin elememişler,skalayı daraltmamıslar.stephenie hepsini cıkolata renkli goz yapmıs

jacobımda bunu dıyor
Have you ever had a secret you couldn't tell anyone?

kimseye soyleyemdigin bir sırrın oldu mu hiçç
ay kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaa

Ama nasıl daliahım sesleri ikisininde çok güzel dimiopuyorumnanaktan
Zaten Yeni Ay'da diyorya jacob:
"Bazen sadakat, yapmak istediklerinin önüne geçer. Bazen anlatacağın şey, senin sırrın değidir." Bayılıyorum bu sözüne..

my wolf man :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

Gördümde unutmuştum:roflol:
Bilmiyorumki, hepside çok güzel..Helede kellan o gözlerle daş gibin oluyor iyicemafoldumben
Tebi robumda:1closedeyes:

çok datlu nan oda:1ninca:

canım yurtdısında bizde kahverengi goz neyse renkli gozde o demek..eh ne yapsınlar modifiye etmısler karakterleri.sırf göz icin elememişler,skalayı daraltmamıslar.stephenie hepsini cıkolata renkli goz yapmıs

kaydirigubbakcemile3 bu yönünü düşünmemiştim
acep renkli göz olduklarından lensler daha iyi durur diyemi seçti bunları diye içimdenlülülülülülü

new moon un fragmanında jacob ne güzel dönüşüyo kurda seyrettiniz mi.. çok etkileyiciydi zahar...
evet cıbıl cıbıl birden kurt oluyor ama cıbıl daha iyi kanımca:jeyyar:

Daliaaahhhh şimdi ablama söyledim ondada açıldı twilightgoogle.
Kuzenimdede bende tık yok.
Ktunnel dan denedim ordan açılıyor ama resimleri çıkmıyor.
Bu bilgisayardan youtube a girilmiyo ondanmı acaba?
Ama evdende girilmiyo bizimmafoldumben

nehir daha önce ktunnel kullanmadan you tube açılıyormuydu sende?
aklıma bişey geliyor ama bende youtube jacker var ondan direk giriodum
acep onunla alakalı bir sıkıntı olabilirmi? belkide ondandır CADIARZU

nehir daha önce ktunnel kullanmadan you tube açılıyormuydu sende?
aklıma bişey geliyor ama bende youtube jacker var ondan direk giriodum
acep onunla alakalı bir sıkıntı olabilirmi? belkide ondandır CADIARZU

Yook girilmiyordu, mahkeme kararıyla falan diye yazı varya o çıkıyordu.
Ama şimdi şu an bir program indirdim, direk youtube a giriş yapıyorum, engelsiz.
Bi umut dedim eğer birbiriyle bağlantılıysa twilightgoogle da açılır ama yok gene açılmadı:çok üzgünüm:

canım ya ben hostfile lar ile oynayıp dırek acıyorum youtube u fakat bu sıtenın acılmamasına anlam veremedim acıkcası..

nan Nehir,ne ablam geç anladı diye irezil ediyon beni bakimmmmklava:Mesaj yazmıyor olabilirim ama yakından takip ediyorum,adım adım peşinizdeyim...
Aklımın ucunun ucundan bile geçmedi...

Hatta anladığım zamanda,şoklara girdim,çığlıklar attım,kabul etmek uzun zamanımı aldı...

Bi halt olduğu belliydi ama yani mimkin deel,aklıma gelmedi öyle bir ihtimal...Hala aklıma gelince o şaşkınlık ve şok anını yaşıyorum,okadar yani...:dilcikar:Ablayla dalga geçilmez,ayıp ayıp:dilcikar:

evet bende açılıyor twilightgoogle:teytey:Ama ingiliş arama yapıyor tebiki,o bakımdan kelek benim için...Ama en alttaki yazıya bayıldım..."Hızlı ve güzel arama.Tıpkı edfırt gibi"Böyle bişi sanırım çevirisi.Ben anlıyorum da,anlatamıyorum sanırım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…