Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

.

17. Rob klüplere gitmeyi seven biri değil ve otel odasında arkadaşları Kristen Stewart, Nikki Reed ve Jackson Rathbone ile takılmayı tercih ediyor. lmaz:

bende bunu okuyunca annamıştım vereliniortak

nan Nehir,ne ablam geç anladı diye irezil ediyon beni bakimmmmklava:Mesaj yazmıyor olabilirim ama yakından takip ediyorum,adım adım peşinizdeyim...

Yakalandık gene yaaw:1ninca:
Evet hatırlıyorum msn den cırlıyordun
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye diye:roflol:

Ayy çatlayacağım yakında..İnşallah evde açılır..Ama hiç umudum yok artık:çok üzgünüm:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Çatlada patla,bende açılıyooooo işte açılıyoooooosırnaşık şey
naniknaniknaniknaniknaniknanik

team jacob liyim o acıdan acılıyor bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

"She took a snack with her," laughed Rosenberg, making reference to Victoria's latest victim. "And she's reminiscing about her days with James. I loved writing that scene."

victoria yanına bir kac atıstırmalık (kurban oluyor bu=insan yani :)))))))))))))) ile bir araba tam gaz köklerken karsımıza cıkacakmıs ve de Jamesle anıları gozunde canlanacakmıs kızlar filmdeeeeeee

team jacob liyim o acıdan acılıyor bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Genede Team Edward

en sevdigim pozuuuu

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İşte bu konuyu çok merak ediyordum.
Victoria her yerde var, comic conda falan, posterlerde..
2. kitapta hiç yok neden ve nasıl olacak diye düşünüyordum.
Sonuçta bu bir film ve karakterlere rol vermek zorundalar.
Ve Tutulmadada olacağı için tazede tutmaları gerekiyor. Sonuçta kitapları okumadan seriyi seyredenler elbet olacaktır.
Güzel bir haberkaydirigubbakcemile5

kizlarrrrr slmmm
cok heyecanliyim
yarin kitap insallah bi terslik olmazsa elime gecicek
biraz tuzluya gelicek bana ama napalim.... yurt disinda yasamanin dezavantaji
ayyy bir an önce yarin olsun....

bu arada gecen bir dergide okudum robert hic iyi degilmis burn-out-sendromuna yakalanmasi an meselesi imis... duymusmuydunuz bunu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…