Ama çok açık ve netti..
Jacob nasıl ifade etsin daha..
Bir bakın..
Titremem sona erdi ve durdum,sıcak deminkinden daha da kuvvetli bir şekilde içimden aktı,geçti.Ama bu seferki sıcak farklıydı.Yanmak gibi değildi.
Yarı insan yarı vampir bebeğin porselen gibi tenine bakarken içimdeki her şey bir çözüme kavuştu .
Beni ben yapan her şey-yukarıda ölü yatan kıza duyduğum aşk,babama duyduğum sevgi,yeni sürüme duyduğum sadakat,diğer kardeşlerime duyduğum sevgi,düşmanlarıma duyduğum nefret,evim,adım,benliğim- o andan benden koptu.Pufff.Ve boşluğa doğru havalandı.
Ama bağım kesilmedi.Beni olduğum yere bağlayan yeni bir şey vardı.
Bir tek bağ değil,milyon tane.Bağ değil,çelik kablolar.Bir milyon çelik kablo,beni tek bir şeye bağlıyordu.Dünyamın merkezine.
Bunu şimdi anlıyordum.Daha önce evrenin simetrisini hiç fark etmemiştim.Ama şimdi çok açıktı.
Yer çekimi artık beni ayakta durduğum yere bağlamıyordu.
Beni orada ayakta tutan, vampirin ellerindeki o kız bebekti artık.
Renesmee .
Daha ne desin Jacobsositososito
nehir daha önce ktunnel kullanmadan you tube açılıyormuydu sende?
aklıma bişey geliyor ama bende youtube jacker var ondan direk giriodum
acep onunla alakalı bir sıkıntı olabilirmi? belkide ondandır CADIARZU
nan Nehir,ne ablam geç anladı diye irezil ediyon beni bakimmmmklava:Mesaj yazmıyor olabilirim ama yakından takip ediyorum,adım adım peşinizdeyim...
Aklımın ucunun ucundan bile geçmedi...
Hatta anladığım zamanda,şoklara girdim,çığlıklar attım,kabul etmek uzun zamanımı aldı...
Bi halt olduğu belliydi ama yani mimkin deel,aklıma gelmedi öyle bir ihtimal...Hala aklıma gelince o şaşkınlık ve şok anını yaşıyorum,okadar yani...:dilcikar:Ablayla dalga geçilmez,ayıp ayıp:dilcikar:
evet bende açılıyor twilightgoogle:teytey:Ama ingiliş arama yapıyor tebiki,o bakımdan kelek benim için...Ama en alttaki yazıya bayıldım..."Hızlı ve güzel arama.Tıpkı edfırt gibi"Böyle bişi sanırım çevirisi.Ben anlıyorum da,anlatamıyorum sanırım:roflol:
bende youtube jacker var ama girilmio yine desenağlama
Dıptıstada açılmıyorki burçakçım:çok üzgünüm:
Yakalandık gene yaaw:1ninca:
Evet hatırlıyorum msn den cırlıyordun
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyoruuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye diye:roflol:
Ayy çatlayacağım yakında..İnşallah evde açılır..Ama hiç umudum yok artık:çok üzgünüm:
kızlar twilight google bu iste..sizde nasıl acılmıor anlamadım.ben burdan yapıyorum artık searchlerimi :)))))))))))
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Çatlada patla,bende açılıyooooo işte açılıyoooooosırnaşık şey
naniknaniknaniknaniknaniknanik
kızlar acılmayanlar ıcın screenshootı bır daha koyuyorum buyrunuzzzz
:dilcikar: :dilcikar:
team jacob liyim o acıdan acılıyor bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
en sevdigim pozuuuu
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
"She took a snack with her," laughed Rosenberg, making reference to Victoria's latest victim. "And she's reminiscing about her days with James. I loved writing that scene."
victoria yanına bir kac atıstırmalık (kurban oluyor bu=insan yani :)))))))))))))) ile bir araba tam gaz köklerken karsımıza cıkacakmıs ve de Jamesle anıları gozunde canlanacakmıs kızlar filmdeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?