yok canım sana birsey demedim zaten.. zemuszemus
dergiler ne yazacaklarını sasırdı..daha burn out sendromu nedır onu bılmeyen biri yazmıs bunu belli..bizdeki paparaziler bile daha insaflı...
burn out sendromu : kişinin kendisine büyük hedefler koyup daha sonra istediklerini elde edemeyip hayal kırıklığına uğrayarak, yorulduğunu ve enerjisinin tükendiğini hissetmesi demek..
bunu o paparazinin gozune somak lazım kötükedihüso
kaydirigubbakcemile5
tskler canim bilgilendirdigin icin
zaten yakalanmasin burn outa....
herkes saglikli olsun ki bizde filimlerin devamini izliyelim
offf niye almanyada teee ocakta basliyorda bütün dünyada kasimda geliyor sinemaya....klava:
kimse koymadan once ben koyayım bari.bu tamamen FİLM icabı lutfen carpıtalmasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hem buyusun bıraz aşkı meşki ogrensin kaydirigubbakcemile3
son foto cok koydu bana..iki kez koydum onu(((((((((((((((
ben verdim oyumu ama Rob a değil:1closedeyes: David Boreanaz a ilk vampir aşkım o benim :asigim: Hem Rob biraz çocuksu bence
Bu arada Moonlight ı yakaladıkça izliyorum Kasım'a kadar çerez niyetine kaydirigubbakcemile3
:mymeka: ne diyon nann rob umn sitesinde başka vampirleremii oy veriyonn
amann nesee sevmeyenden karımızzz:sm_cool:
robbb:asigim:
bence berbat bir dizi
ben vampire diaries i bekliyorum.eylulde baslıorrr
Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur. Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon‘ın kasabaya gelmesiyle, Elena’yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar.
Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Stefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansa Damon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri de tehlike altında olacak
buda fragmanı kızlar..bencede buda cok guzel olacak..
YouTube - CW VAMPIRE DIARIES TV SERIES PILOT PROMO TRAILER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?