kızlar twilightın dergisi falan mı cıktı..dün kitapcıda öle bişey gördüm...
aa ciddi miiiiiii :1shok: allahım neler kaçırıyorum buralarda :umursamaz:
kuzum hoşgeldin?nasılsın?
bilmiyorum ben de tam olarak yanımda annemler fln vardı artık kızıolar twilight fln diyince o yüzden iyice bakamadım ama filmden fotolar ve yazılar fln vardı...
wayy yaratıcı ruhh süperr olmuş güle güle kullan
bu arada citol imzanın gitmesine çok üzüldüm.bayılıyordum çünkü seçtiğin resimlere:kedi:
çatırdama seslerini duyuyomusun nehir kaydirigubbakcemile3
seri üretime ne zaman geçiyosunuz :1ninca: aile şirketi de kurulmuş hemen naniknanik
Comic-Con’dan seçmeler:
"It's my first job, really. So it's been an incredible first job." Ashley Greene
( İlk işimdi. Dolayısıyla harika bir ilk işti.)
"I worked really hard to try and transform Jacob's body so I could portray him correctly for all of you guys. I hope you guys are pleased when you see the results." Taylor Lautner
"AHHHHHHHHHHHHH!!!"The 3,000-plus person crowd, in response
(Taylor: Jacob’ın vücuduna kavuşmak için çok çalıştım, böylece onu sizin için iyi canlandırabilecektim. Umarım sonucu görünce memnun olursunuz.
3000 kişiden fazla olan seyirci karşılık olarak: AHHHHHHHHHHHHH!!!)
"All these machines did the acting for me, which is the way I like it." Robert Pattinson, on filming his 'apparition work' in New Moon
(Robert New Moon filmindeki Bella’nın Edward hayali görüntülerini canlandırması hakkında: Oyunculuğu benim için makineler yaptı… ki en sevdiğim oyunculuktur bu.)
"I would hope that most of my close friends and family and the people that know me would say I'm more like Jacob's pre-transformation side, because that's before he goes wacko." Taylor Lautner
(Umarım yakın arkadaşlarımın ve ailemin ve tanıdığım insanların çoğu Jacob’ın kurda dönüşmeden önceki hali gibi olduğumu düşünüyorlardır, çünkü Jacob dönüştükten sonra deliriyor.)
Robert Pattinson: "Chris, do you think I'm similar to my character?"
Chris Weitz: "I've noticed you're very cold to the touch. Skin like marble, and that you glow like a diamond when the sun is out."
(Robert: Chris, sence ben canlandırdığım karaktere benziyor muyum?
Chris: Dokununca çok soğuk olduğunu fark ettim. Mermer gibi bir cildin var ve güneşe çıktığında da elmas gibi parlıyorsun.)roflol::roflol::roflol:)
"I look a bit like him." Robert Pattinson, on what he has in common with his character
(Robert, Edward’la ortak özellikleri hakkında: Az biraz onun gibi görünüyorum.)
"I'm excited about this whole intense fight scene that we're supposed to have."
"I'm excited for the height of the love triangle, when me and this guy have to try and become friends to protect Bella."
"I can't wait to actually get pregnant."
"Actually being involved in the ceasarian." Ashley Greene, Taylor Lautner, Kristen Stewart and Robert Pattinson, respectively, on what they look forward to filming in Eclipse
(Ashley Greene, Taylor Lautner, Kristen Stewart and Robert Pattinson, Eclipse’de en çok sabırsızlandırdıkları sahneler üstüne: “Kavga sahnesi hakkında heyecanlıyım.”
“Aşk üçgeni varacağı yer konusunda heyecanlıyım, ben ve bu tip Bella’yı korumak için arkadaş olmak durumundayız.”
“Hamile kalmak için sabırsızlanıyorum.”
“Ben de sezaryen yapmak için.”dance:)
"Having been dumped so many times in my life, I thought I could sympathize with Bella's character." Chris Weitz
(Hayatımda o kadar çok terk edildim ki, Bella’nın karakterini anlayabileceğimi düşündüm.)
"Both places are cold and wet. They're beautiful don't get me wrong, but it's just not fun not wearing any clothes there." Taylor Lautner, on filming in Portland and Vancouver
(Taylor, Portland ve Vancouver’daki çekimler üzerine: İki yer de soğuk ve yağmurlu. Yanlış anlamayın, çok güzeller, ama öyle bir havada hiç kıyafet giymemek eğlenceli değildi.)
"They have great chemistry." Ashley Greene, on the secret of Robert and Kristen's appeal
(Ashley, Robert ve Kristen’e gösterilen ilginin nedeni hakkında: Aralarında harika bir kimyaları var.)
"He's one of the most compassionate, the most considerate guy I've ever met in my life. He made it so easy." Kristen Stewart, on director Chris Weitz
(Kristen, yönetmen Chris hakkında: Hayatımda tanıştığım en şefkatli, en düşünceli insan. Her şeyi çok kolay hale getirdi.)
"Taylor did every single stunt that he could possibly get his hands on... If Jacob is doing something dangerous or impressive in the film, it's pretty much Taylor doing it. And Rob just sort of stood there looking good." Chris Weitz
(Taylor, yapabileceği tüm aksiyon sahnelerini kendi yaptı… Eğer Jacob filmde tehlikeli ve etkileyici bir şey yapıyorsa, onu Taylor yapmıştır. Ve Rob da sadece yakışıklı görünerek öylece dikildi.)
"I think that New Moon was my favorite book as well, mainly because I like the juxtaposition of all sudden people being…it's such a hyped character, Edward, and there are so many people looking at him like a romantic hero. In New Moon, the way that I read it anyway, he's just so humbled. It's a character who's looking at Bella and thinking that he loves something too much but he can't be around." Robert Pattinson
(New Moon benim de favori kitabım, bu karakterlerin birden kendini buldukları durumlarla ilgili daha çok… Edward çok abartılan bir karakter ve herkes ona romantik bir kahraman gibi bakıyor. New Moon’da, benim anladığım kadarıyla en azından, Edward çok mütevazı. Bella’ya bakan ve bir şeyi bu kadar çok seviyorsa, onun çevresinde olamayacağını düşünen bir karakter.)
"The last film that I made [The Golden Compass] was recut by the studio, and my experience with it ended up being quite a terrible one. And this has been entirely different both dealing with Summit and dealing with this young cast... It's been a tremendously rejuvinating process for me. I not remember how much fun it can be to make a film, and that really comes from the people that you work with. " Chris Weitz
(En son yaptığım film, Altın Pusula, stüdyo tarafından benden sonra yeniden kurgulanmıştı, yani filmle olan deneyimim çok kötüydü. Bu sefer, Summit’le ve bu genç oyuncularla deneyimim tamamen farklı oldu. Canlandırıcı bir süreçti benim için. Sadece film yapmanın ne kadar eğlendirici bir şey olduğunu hatırlamadım, aynı zamanda bunun çalıştığın insanlarla ne kadar ilgili olduğunu da hatırladım.)
"It was actually one of the most relaxing jobs that I've ever done. Chris has a really peaceful presence, and I got on really well with him. I had a pretty much stress free job for three months." Robert Pattinson
(Yaptığım en huzurlu işlerden biriydi. Chris’in huzur veren bir tavrı var ve onunla çok da iyi anlaştık. Üç ay boyunca stressiz bir işim vardı.)
"It's a bonus that he happens to look like Adonis. He really looks like a cartoon character when he takes his shirt off, in a good way." Chris Weitz, on Taylor Lautner
(Chris, Taylor hakkında: Adonis gibi görünmesi işin artısı. Üstünü çıkardığında gerçekten bir karikatür karakteri gibi görünüyor, olumlu anlamda söylüyorum tabii.)
"No, cause at the end of the day, it's just a part." Robert Pattinson, on whether or not making the Twilight Saga has made him stronger
(Robert, Twilight filmlerinin kendisini güçlü yapıp, yapmadığı üzerine: Hayır, çünkü sonuçta sadece bir film rolü.)
Niyeki? Nooldu imzasına niye gitti:bbo:
bilmiyorum 2 gündür göremiyorum imzasını mafoldumben
kartsız üyelere bu tarz imzalar için izin yok galiba
Eveeetttt kızlar hepinizi çatlatmaya geldimkaydirigubbakcemile3
Yeni kitapta alınca bir kitap ayracı farz oldu.
İnternetten alacaktım ama bunu kendimde yaparım dedim veeee yaptım..
Edwardlı kitap ayracı:asigim:
Ben çook beğendim:asigim:
Resimleri seçip,yazıları ben yazdım (aceleyle oldu, ama bir tane daha yapacağım)
Kuzenin fotoğrafçı basımını o yaptı..(2 tane resmi kesip birbirine yapıştırdım)
Boncuklarınıda kolyeden bozup ablam (nevinırmak) yaptı..
Tişikkür ederimopuyorumnanaktan
Vee kitap ayracımmopuyorumnanaktan
Önüopuyorumnanaktan
Arkasıopuyorumnanaktan
daliahım hoşbulduk bebem
bu arada bella da çok güzel çıkmış yani yalan yok kaydirigubbakcemile2
kızlar bugün rüyamda köpeciği yani jacobu gördüüm:1shok::1shok:
yurt dışında bi hava alanındayımdelikafadulden
ve
jacobu görüyoruum(allahım edward olmalı die de içimden geçiriyoruum)
ve sonra jacoba gidip do you speak türkçe diooomkaydirigubbakcemile3
bn ingilizce bilmiyoom yaa gidip ona türklçen varmı die sormaya çalışıyoruuum:roflol:
sonra o da no no dioo bnde üzülüyoruum ama içimden de allahıım daliah kaçırdıı bunukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 hmn netet gidip haber vermleyiim diyoruum
sonra da jacob bni çağırıyor heey die:dance:
gel gel şaka yaptrıım biliyoruum türkçe diyor :roflol:ve bnde ona sarılıyor öpüyoruuum Şeniz
çoook komikti yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
halen aklma geldikçe gülüyoruumkaydirigubbakcemile3
sarıldığım da sanki kaslarıelime değiyorduu :kedi:süpereid gerçek gibiydiii:1ninca:
ama tabii rüyaydıı:gitme:
hiiç bi kötü niyetim yok daliahıım:içelim:
bn edwarde seviioom:asigim:
ama jacobda tatlı çocuk bak rüyadan sonra hoşuma gitmeye başladı:lepipuyorumnanaktan
daliahım senn için gördüm bu rüyayıŞenizkaydirigubbakcemile3
hani subyancıydık biz canummmmmmmm
:roflol: :roflol: :roflol:
jacoba adamı boyle carpar,5 sene gecsın cok vurucaz daha kafamızı duvarlara valla
töbe haşaa bn sana hiiç sübyancı demediiimvereliniortak
ama jacobun o kaslı fücudunu elldim ya için diittredüü walladelikafadulden
hay anasını satayım yahu adama basından beri bir ben prim veriyorum goklere cıkatıp,tek basıma mucadele ediyorum,bir ruyamda bile goremıyorum ıyımı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende ruyamda vampir oluyordum,bir daha baklava yiyemeyecgim icin aglıyordum..bende bir salagım ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
senin rüyanda güzelmiş baak:roflol::roflol:
allahım daliaha jacobu
bana da edwarde mi göstermek nasip eyle:Saruboceq:
hemide +18 olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?