Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben geldimmmm

iki yavru birarada ben nasıl da kaçırmışım bu fotoyu :asigim:. bir ara prison break takılıyordum, sonra dexter, şimdi de heroes.

çok güzel resimler eklenmiş çok beğendim hepsini klava:

victoria değişmesin bence yeni hatunu sevmedim. volturiler de çok iyi olmuş vampir hallerini ilk burada gördüm sayenizde zemuszemus

kuzum hoşgeldin?nasılsın?
bilmiyorum ben de tam olarak yanımda annemler fln vardı artık kızıolar twilight fln diyince o yüzden iyice bakamadım ama filmden fotolar ve yazılar fln vardı...

tşkler cnm sen nasılsın evlilik durumları ne alemde?
benimde izmire dönünce ilk yapacağım işlerden biri kitapçıya gitmek
çok özledim kitap karıştırmayı :gitme:

kaydirigubbakcemile3 Üzgünüm seri üretim yokmafoldumben

Kız azra kitap ayraçları değil, ayracı 1 tane o. Bir tarafında bir resim arka tarafında bir resim varkaydirigubbakcemile3
Daha öncede kendime kitap ayracı yapmıştım ama resimli böyle değildikaydirigubbakcemile2

Baileysiiimmm:sm_cool:
Gel artık ama yaa
Daha new moon u yeniden okuyacağız, konuşacağız, sevdiğimiz replikleri belirleyeceğiz, kesinlikle olması gereken cümleleri yazacağız, sahne değerlendirmesi yapacağız..
Çok işimiz var filmden önce yaw

Bu arada ışareti bitirdim ıhanete geçtim:içelim:

wayy yaratıcı ruhh süperr olmuş güle güle kullan

opuyorumnanaktanteşekkür ederiimopuyorumnanaktan

bu arada citol imzanın gitmesine çok üzüldüm.bayılıyordum çünkü seçtiğin resimlere:kedi:

Niyeki? Nooldu imzasına niye gitti:bbo:

çatırdama seslerini duyuyomusun nehir kaydirigubbakcemile3
seri üretime ne zaman geçiyosunuz :1ninca: aile şirketi de kurulmuş hemen naniknanik

delikafadulden yess buraya kadar geliyorkaydirigubbakcemile3
Boncukları yapayım derken saçtım her yana, ablamda ver ben yaparım dedikaydirigubbakcemile3 vede yaptıopuyorumnanaktan
E resim bastırma işi de şimdi yanı başımda tanıdık varkenkaydirigubbakcemile3
Zaten resimleri küçültürken inceldi biraz, başının etini yedim kuzeniminkaydirigubbakcemile3

Alıntıdır, çevirenlerin emeğine sağlıkzemuszemus

gerçekten çok güzel olmuş,emeğinize sağlık ama seri üretime geçmemeniz kötü oldu :umursamaz:

kızlar selammmmmmmm
baileysim gelmiş hosgelmiş :asigim:
ay resim koyayımda gozumuz gonlumuzacılsın yahu azcık..bunlar yeni cıtırlarım benim

daliahım hoşbulduk bebem
bu arada bella da çok güzel çıkmış yani yalan yok kaydirigubbakcemile2

daliahım hoşbulduk bebem
bu arada bella da çok güzel çıkmış yani yalan yok kaydirigubbakcemile2

bu filmde daha dişi bence.eh artık balayına ne kaldı sunun surasında ıkı sene gerdege girecek yahu olsun ama dimi :asigim:

kayıp ilanı cıkartıyordum sana bailyesim :sm_cool:

daliahım senn için gördüm bu rüyayıŞenizkaydirigubbakcemile3

hani subyancıydık biz canummmmmmmm

:roflol: :roflol: :roflol:

jacoba adamı boyle carpar,5 sene gecsın cok vurucaz daha kafamızı duvarlara valla

töbe haşaa bn sana hiiç sübyancı demediiimvereliniortak
ama jacobun o kaslı fücudunu elldim ya için diittredüü walladelikafadulden

töbe haşaa bn sana hiiç sübyancı demediiimvereliniortak
ama jacobun o kaslı fücudunu elldim ya için diittredüü walladelikafadulden

hay anasını satayım yahu adama basından beri bir ben prim veriyorum goklere cıkatıp,tek basıma mucadele ediyorum,bir ruyamda bile goremıyorum ıyımı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bende ruyamda vampir oluyordum,bir daha baklava yiyemeyecgim icin aglıyordum..bende bir salagım ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

senin rüyanda güzelmiş baak:roflol::roflol:
allahım daliaha jacobu
bana da edwarde mi göstermek nasip eyle:Saruboceq:
hemide +18 olarak

senin rüyanda güzelmiş baak:roflol::roflol:
allahım daliaha jacobu
bana da edwarde mi göstermek nasip eyle:Saruboceq:
hemide +18 olarak

anacım bende bu sans varken bu kezde whooper yıyemıyorum dıye aglarım,jacobi ruh hastası ederim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…