Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

resimdeki tarih kafamı karıştırdı
07.01.10 ne alaka

canım daha önceki yazılardan hatırladığım kadarıyla aime yurtdışında ve bulunduğu yerde film 7 ocakta çıkacakmış, sanırım öyle demişti.

evet aynen blackpepperin dedigi gibi
her yerde kasimda baslarken
almanyada 7 ocakta basliyor....
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bu arada herkese slm umarim hafta sonunuz iyi gecmistir
ben kitaba daldim elimden birakamiyorum
misafir geldi anca o arada mecbur biraktim

bu arada bella da çok güzel
çıkmış yani yalan yok kaydirigubbakcemile2

vereliniortak yiğidi öldür hakkını yemenaniknanik

bende ruyamda vampir oluyordum,bir daha baklava yiyemeyecgim icin aglıyordum..bende bir salagım ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: kız vampir olmuşsun daha ne olsun
Baklavada neymiş, mis gibi kan varkensırnaşık şey

bu arada herkese slm umarim hafta sonunuz iyi gecmistir
ben kitaba daldim elimden birakamiyorum
misafir geldi anca o arada mecbur biraktim

Ben bugün komple uyuyor sayılırdıma.s
Rüyalarımda karmakarışık oldu. Yeni kitaplar sayesinde:sinifsinif:
Ahh kitaplar aahhh:1rolleyes:

hımm pazar aksamı ve kimse yok oyleeemiii peki oyle olsun o zaman.bunlar fan pozları..
bir tane varki boyle bir isim olamaz..yani bir insana cuk diye bu kadar oturan isim gormedim.buyrun karsınızda DANA ve Rob...yani fotoya bakınca fazla söze hacet yok dıyeceksiniz.ısmin hakkını vermiş hatun kişi lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
cok kotuyum dımı..ama oyle mirmirmirmir mirmirmirmir

hımm bu resimde yuzumu saklamak istedim kızlar,malum ben team jacobcıyım..ve jacoba ihanet ettigimi aşikar bir sekilde boyle uluorta gosteremem.arada kacamaklar olabılır..ha yakası pacası icin uzgunum,biraz vahşi bir tipim ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu adamı bılemıyorum hiçç dikkatimi cekmedi..zaten roba baksanız kafi vereliniortak

yahu bende varım sunu bir ogrenemedın alınıyorum ama yaaa. :1no2: :1no2:

:1hug::1hug:
çoook pardoon canııımssss Şeniz
birde tabiii köpecik sevenler opuyorumnanaktanay özür kurt sevenlerkaydirigubbakcemile3
ama bellacılar selm sabah yok ona göre
onalar vermm:dilcikar:

hımm kabul edildi kaydirigubbakcemile3 gunaydın cnaım benim,gerçi öğlen oldu ya laelaelaelaelae

Yaa sabah diyecektim günaydın ama gene kitap okumaya daldım unutmuşum..Bu kadar zaman geçtiğinide fark etmemişimkaydirigubbakcemile3
Gece Evi serisinin 2. kitabı İhanet'i bitirdim vee 3. kitabı Seçilmiş'e başladım.
4. kitabı Vahşi de Eylül 2009 da çıkacakmış, çevrilmesi falan derken baya bekleyecğim 4. için..
Baileysimde okuyorkaydirigubbakcemile5
Sizede tavsiye ederim..
Neyse banada eğlence çıktıkaydirigubbakcemile3

Mrblar Cullens kızları ve daliah Black kaydirigubbakcemile3

daliah çok güldüm şu msjına ya alemsin kaydirigubbakcemile3

Cehennemde Balo Gecelerini bitirdim kızlar Stephenie Abla alınmasın ama diğer yazarlar daha sağlam çıktı :kedi: Kitabın kötü tarafı da en heyecanlı yerde bitiyo hikayeler:umursamaz:

ay canım sanada gunaydın..sorma vallahi benim ruyalarımda benim gibi ilginc.işin en ılgınc kısmı bayagı bır korkarak uyandım ruyamdan..ciddi ciddi cok severim :asigim:

ay canım sanada gunaydın..sorma vallahi benim ruyalarımda benim gibi ilginc.işin en ılgınc kısmı bayagı bır korkarak uyandım ruyamdan..ciddi ciddi cok severim :asigim:

vampir oldum jacobuma varamicam diye korkmuyosun da baklavadan geri kaldım diye korkuyosun kaydirigubbakcemile3

kızlar 30 haziran 2010 da tutulma sinemalaarda

ay bu arada resmi sitesinde de turkey olarak gorunmemiz cok hosuma gitti,bir bilseler burda ne potansiyel varrrrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 30 haziran 2010 da tutulma sinemalaarda

ay bu arada resmi sitesinde de turkey olarak gorunmemiz cok hosuma gitti,bir bilseler burda ne potansiyel varrrrrrrr

yeniay ı 2010 da izleyeceklere çok üzülüyorum kaydirigubbakcemile3

edward ı arka plana atmışlar gariban gariban bakıyo :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…