resimdeki tarih kafamı karıştırdı
07.01.10 ne alaka
canım daha önceki yazılardan hatırladığım kadarıyla aime yurtdışında ve bulunduğu yerde film 7 ocakta çıkacakmış, sanırım öyle demişti.
bu arada bella da çok güzel
çıkmış yani yalan yok kaydirigubbakcemile2
bende ruyamda vampir oluyordum,bir daha baklava yiyemeyecgim icin aglıyordum..bende bir salagım ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada herkese slm umarim hafta sonunuz iyi gecmistir
ben kitaba daldim elimden birakamiyorum
misafir geldi anca o arada mecbur biraktim
yahu bende varım sunu bir ogrenemedın alınıyorum ama yaaa. :1no2: :1no2:
Benden cullen lara black lere ve swanlara günaydıınzemuszemus
hımm kabul edildi kaydirigubbakcemile3 gunaydın cnaım benim,gerçi öğlen oldu ya laelaelaelaelae
hay anasını satayım yahu adama basından beri bir ben prim veriyorum goklere cıkatıp,tek basıma mucadele ediyorum,bir ruyamda bile goremıyorum ıyımı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende ruyamda vampir oluyordum,bir daha baklava yiyemeyecgim icin aglıyordum..bende bir salagım ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Mrblar Cullens kızları ve daliah Black kaydirigubbakcemile3
daliah çok güldüm şu msjına ya alemsin kaydirigubbakcemile3
Cehennemde Balo Gecelerini bitirdim kızlar Stephenie Abla alınmasın ama diğer yazarlar daha sağlam çıktı :kedi: Kitabın kötü tarafı da en heyecanlı yerde bitiyo hikayeler:umursamaz:
ay canım sanada gunaydın..sorma vallahi benim ruyalarımda benim gibi ilginc.işin en ılgınc kısmı bayagı bır korkarak uyandım ruyamdan..ciddi ciddi cok severim :asigim:
vampir oldum jacobuma varamicam diye korkmuyosun da baklavadan geri kaldım diye korkuyosun kaydirigubbakcemile3
kızlar 30 haziran 2010 da tutulma sinemalaarda
oleyyyy:lepi:
demekki bu film kadar çok bekletmeyecekler bizi:lepi:
kızlar 30 haziran 2010 da tutulma sinemalaarda
ay bu arada resmi sitesinde de turkey olarak gorunmemiz cok hosuma gitti,bir bilseler burda ne potansiyel varrrrrrrr
ya nasıl bu kadar az kaldı filme şoklar icindeyim canım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?