Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

cnm bnm maşşalh cidden büyük bi yetnek daha o yaşta
ama bnm şu dikkatimi çekit aliceyi iiip ince rosaile yi hm kalın hmde popo kısmını büyük çizmişkaydirigubbakcemile3 anlıcanız 7 yaşındaki çocuk blem farkın:lepi:

daliahım şahanelihine şahane jacob bu film de
ama bnm beklediğim fragmn bu değil di daha önce izlemdiiğim kareler di görmek istediğim
birde %90 jacob değl kötükedihüso tabi ed imi görmek isterdim:asigim:

valla canım sızmasaydı nete yeni izlemiş olacaktık aslında,ama daha gordugumuz gorecegımız bu olacak gibime geliyor :))))) aradadaki taylor dialoglarını makaslar sinemalarda dondurmeye baslarlar bence..ki ny de bandslam filminde once gosterilecekmiş.

resmen jacobun filmi olmuş bu ya
böle fragmanmı olur
Zaten "Yeni Ay" da okuduğum kadarıyla bu filmde Bella Jacob ile Edvard ın arasında kalacak.Edvard Bella'yı terkettiğinde Bella sanki o kaybettiği heyecanı Jacob da bulabileceğini sanacak.koskoca 7 ay kolaymı Lakin şöyledirki Jacobtan vazgeçemesede Edvardın ona yaşattığı tutkuyu heyecanı Jacobta bulamamıştır.
kitabın ortalarına doğru Bella bende sanki Jacob ı kullanıyormuş izlenimi bıraktı.
şöyle başlıyorki;nezaman Bella fena bişi yapacak olsa Edward ın sesini duymakta "BELLA YAPMA!" tabi arada birde hırıltılar var :))
Bella artık bunu bir oyun haline getirmekte ve pikapıyla artık geziyomuydu biyeremi gidiyodu unuttum bir evin bahçesinde 2 motosiklet görmekte üzerinde satılık yazıyor tabi.
kapıyı çalıyor motosikletin birini almak için.fakat zaten bir işe yaramadığını isterse 2sinide alabileceğini söylüyorlar.Bellada bunu Jacobtan başkası yapamaz tabi ahhh canım arkadaşımm!! diyerek Jacob Black in evinin yolunu tutuyor.ve gelelim tamirin bitimine..evet Bella hanım Edward ın o kadife sesini duymaya hazır artık opuyorumnanaktan
neyse zaten beceremiyoda düşüyo falan lülülülülülü
anacım kendini uçurumlarda falan atıyo güya yamaç dalışı yapıyo..o sırada victoria (sanırım) bellayı avlamaya geliyor lakin bella görmüyor..çünkü Jacob o adeleli kollarıyla kurtarıyor Bellayı
Alice geleceğe bakarken Bellayı öldü sanıp yanına geliyor ve rosalinedi sanırım edward a bellanın intihar ettiğini söylüyor.
Edward da kendini öldürtmek için Volturi şehrine isyan çıkarmaya insan avlamaya falan filan gidiyor..neyse yakalıyolar edward güneşe çıkmadan.
Bella omuzları dik kaderi yanında alınyazısına doğru gidiyor jacob arkada kalıyo tabi

the happy end

Azra kitabı ezberlemiştir bence,satırına kadar biliyordur.Bilmesine ragmen filmde daha fazla edward bekliyor.Senaryo daha fazla edward gorebilmemiz icin hayaller cercevesinde bize bolca Edward sunacak zaten :) Trailer onda hayalkırıklıgı yarattı sırf Jacob olunca haliyle

Son düzenleyen: Moderatör:
slm güzel cullen larrr
jacop cularrr

dün bir kere daha yine yeniden izledim filmi...

ahh ahhh arkdaşlarla izledik
film bitince kocalara sızlandık
göremedik sizden hiç böyle şeyler
sizi vejeteryan vampir yaparsak ancak romantik olursunuz dedik
atıp da omzunuza bii ağacın tepesine bile çıkarmadınız dedikk..
güldük güldük güldükkk..
kızlarla aklımızda hala eddd vardııı

malesef yakınacağımız bir kocamız yok amajacob+edward karışımı son derece gotik vampir kılıklı bir boyfriendim var edward dan daha romantik olduğundanmıdır nedir edward hiç çekici gelmiyo bana :kedi:

çocuk daha 18 yaşında falan dimi ya yani öyle gösteriyo en azından..bu yaşta bukadar seksapalite fazlamı ne kaydirigubbakcemile3

16 yaşında sanırım...daha bu yaşta koskoca ablalarını etkileyebilecek seksapeliteye sahipse 10 yıl sonrasını düşünmek istemiyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…