opuyorumnanaktanmen geldimmm
fazla mı seksi neeeeee:kedi:
16 yaşında sanırım...daha bu yaşta koskoca ablalarını etkileyebilecek seksapeliteye sahipse 10 yıl sonrasını düşünmek istemiyorum :kedi:
benim için sahaneeeeeeeJacob görmek daha çekici değilmi oysa kaydirigubbakcemile5
fazla mı seksi neeeeee:kedi:
17 yaaa.18 e ne kaldı sunun surasında baileysim :))))16 yaşında sanırım...daha bu yaşta koskoca ablalarını etkileyebilecek seksapeliteye sahipse 10 yıl sonrasını düşünmek istemiyorum :kedi:
Yaa böyle izlemek çok keyifli yaa..
Doyamıyorum.
Jacob'ın atlaması, Paul'ün hırlaması, Sam'in easy demesi..
Ve tabiki Edward'ın mahvolmuş olağanüstü görüntüsü ooofffff..
Bu arada daliahım Jacob'ın ellerinide ancak görebildik Şimdi kabul et Edwardımın elleri çok zarif ve güzel, Jacob'ınkiler değil galibaopuyorumnanaktan
evet tatlım ama ben kaba sevenlerdenim.soyle deli iri bir vucut ,iri eller ama kıl olmayacak.bu karısımda benim subyanımda mevcut :asigim: :asigim: :asigim:
fragman bu olur bence adaşım ya..taylor konusmalarını cıkarırlar aradan o kadar ..bence tabi bu..
valla adaşım umarım cıkar..yani film sahane olacak ama fragmanlar sahane degil henuz :)
2 .resim için yorumları bekliyorum.canım çekti yahuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bir de bişey sorayım..Bellanın motora bindiği sahneden edwardın hayali görüntüsü neden yok acaba..
Vazmı geçtiler koymaktan yoksa?
2. resim için yorum:
Bellanın burnu perişan halde:)))Edward mimiklerini konuşturmuş yine,çok güzel bir yüz ifadesi var,Bellada aynı şekilde..
Jacobın da sırtı çok hoş görünüyor Daliahçım,affına sığınaraktan:)))
estagfullah.kelime aynen şu bence "kaymak gibi" jacob yaaaaaaaaa
diim düştü..
mark and spencer in "touch me " serisi gibi mubarek.
ostrojenim tavan yaptı ben affınıza sıgınıyorum esasen :))))))))))))))))
anacım bu hayati bir diyetteyken en sevdıgın yemegi yememege calısmak gibi birsey :)))) zor iş valla :)))
valla jacob kucuk mucuk ama gercekten taş gibi..yok ya bekarlıkla alakası yok.boyle erkek yok ki Turkiyede..bizdekilerin hepsi bodur gobekli adamlar :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?