Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

estagfullah.kelime aynen şu bence "kaymak gibi" jacob yaaaaaaaaa
diim düştü..
mark and spencer in "touch me " serisi gibi mubarek.
ostrojenim tavan yaptı ben affınıza sıgınıyorum esasen :))))))))))))))))

estağfurllah canım,östörojen bu nezaman tavan yapacağı belli olmaz:jeyyar:

Diyosun...Evet mantıklı geldi şimdi..

Kurtların hepsini özenle seçmişler,hepsi çok hoş gerçekten..Film çıplak adam dolu,eşim gözlerimi kapatmazsa iyidir:roflol:

anacım bu hayati bir diyetteyken en sevdıgın yemegi yememege calısmak gibi birsey :)))) zor iş valla :)))
Heh edwardın durumunu birebir yaşıyorsun yaniikaydirigubbakcemile3

valla jacob kucuk mucuk ama gercekten taş gibi..yok ya bekarlıkla alakası yok.boyle erkek yok ki Turkiyede..bizdekilerin hepsi bodur gobekli adamlar :))))))))))
:roflol::roflol:
Ayy bu iyiydiiiii.....Kızlar evlenmicek bu gidişle,bunları gördükten sonra yada spor salonları tavan yapacak..

Evet elleri çirkin, kulakları kepçe ama her güzelin bir kusuru hesabıkaydirigubbakcemile3

bizi birazdan topa koyacaklar :))))
valla bende anlamıyorum.bunlarda ergen bizimkilerde ergen..ama biz ırk olarak kısayız ve genişiz.
birde beslenme faktoru var tabi..bunlar saglıklı besleniyorlar.bizdeikler abur cubur yiyor , burger kingten cıkmıyorlar.

Tukiyede jönde yok.Kıvanc geldide neyseki biraz gozumuz gonlumuz acıldı.Turkiyede yakısıklı jön yokki aramızda halkta yakısıklısı olsun..
valla sizi bilmem ama benim cevremde gobekli kel ve kaba adamdan bol bisey yok.sogumak icin Jacoba ihtiyacım yoktu yani.Ama neyseki gozumu gonlumu acıyor :))))

Kurtların hepsini özenle seçmişler,hepsi çok hoş gerçekten..Film çıplak adam dolu,eşim gözlerimi kapatmazsa iyidir:roflol:

.
Ben çıplak adam durumunuuuuu
Yaa - şaa - sıııııınnn diye değerlendiriyorum..
Hepsi taş gibi çünkü:roflol:
Emmett falanda soyunsa ya:roflol:

ay evet oda bir taş yaaaaaaaaaaaaaa

şu guluse bakarmısın ama ya..( daha masumane bakmaya calısıyorum mevzuya :)))))))))))))))

bizi birazdan topa koyacaklar :))))
valla bende anlamıyorum.bunlarda ergen bizimkilerde ergen..ama biz ırk olarak kısayız ve genişiz.
birde beslenme faktoru var tabi..bunlar saglıklı besleniyorlar.bizdeikler abur cubur yiyor , burger kingten cıkmıyorlar.

a.sa.s

Evet aynen öyle hakkaten..

Uzunlar da abartılı uzun ve zayıf sanki..Benim dayı oğulları öyle..Kapıdan sığmıyorlar ama çok zayıflar..
Birde genelde futbol oynuyorlar,başka sporlara yönelmiyorlar..Dolayısıyla vücutları şekle girmiyor bence..Yüzmeye yada baskete ağırlık verseler,vücutları daha hoş olur...
derim ben...

Evet ırk olarak farklıyız.
Ama onlarda çok fast food tüketiyorlar. Yani onlardada tüm halk obez olmak yolunda.
Banane yaaaaa:umursamaz:

ed :asigim:
rob :asigim:

:asigim: yes

Kıvançta Türk değilki, yani Türk Değil derken göçmenNe göçmeniydi unuttum şimdi Bosna mı neydizemuszemus
Sarışın renkli gözlüde yok bizde pek.

resim 2 diyorum :)))))

Bende:lepi:

benim beyim va sarışın renkli gözlü nie ele disiizzz hemide türk ama sapsarı deel kumral a yakın :asigim:

Evet katılıyorum..

Bir de benim dikkatimi yabancı dizilerdeki itfaieciler çeker..Hepsi her an soyunacak gibi acayip seksi ve güçlüdür..
Gel görki bizim itfaiyeciler öle diil....Aynen senin tarif ettiğin gibiler...

Yada herhangi bir başka meslek işte...Nedense bu mesleği örnek verdim:)))

orası kesin.ama bizim ünlülerimiz bile kısa ve tombul be adaşım..
baksana cem yılmazından tut,oktay kaynarcaya kadar.
bi kenanla kıvanc kurtarıyor :)

benim beyim va sarışın renkli gözlü nie ele disiizzz hemide türk ama sapsarı deel kumral a yakın :asigim:

anacım senin eşin oyle diye her Turk erkegi oyle diyebilir misin
Turk toplumunun geneli kısa boylu esmer ve gobekli erkeklerden olusuyor

demek ki zamanında senin aklında onlar yer etmiş opuyorumnanaktan

5 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir gözetleniik :kedi:

kaderimiz bu kaydirigubbakcemile3
misafirler utanıyor galiba acık sacık twilight fanı olmaya,gizli takılıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

adaşım beni bu filmde tutman gerekecek,senin misyonun bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

koca kitabı özetlemişsin helal wallakaydirigubbakcemile5
ama keşke beyaz yapsaydııın okumayn vardır belkii
ama bn ed ciyiim :asigim:yetinemiyorumn doğal olarakmafoldumben

hece hece değil harf harf ezbereldim daliahıım:lepi:

çocuk daha 18 yaşında falan dimi ya yani öyle gösteriyo en azından..bu yaşta bukadar seksapalite fazlamı ne kaydirigubbakcemile3

bncede jacob çok sexi:kedi: ama edwarde kadar değil:asigim:

Yok demedik herhal, pek yok dediksositososito

orası kesin.ama bizim ünlülerimiz bile kısa ve tombul be adaşım..
baksana cem yılmazından tut,oktay kaynarcaya kadar.
bi kenanla kıvanc kurtarıyor :)

Evetalkisalkisalkis maalesef..
Ablam hergün bana yabancı diziler ve filmlerdeki gibi adamlar burda yok diye uyarıda bulunuyor
ben fazla hayal dünyasında yaşayınca:roflol:

:roflol::roflol:
İtfaiyeci dedi yaaaa:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin:roflol::roflol:

Gene o yabancı dizilerde erkek striptizciler hep itfaiyeci kılığında geldikleri için olmasın sakın:roflol::roflol:
Ayy tutmayın beni çook güleceğim geldi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…