- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
estagfullah.kelime aynen şu bence "kaymak gibi" jacob yaaaaaaaaa
diim düştü..
mark and spencer in "touch me " serisi gibi mubarek.
ostrojenim tavan yaptı ben affınıza sıgınıyorum esasen :))))))))))))))))
Tam o anda göstermiyorduki ama.
Tam gaza basıyordu yani motoru çalıştırıyordu, sonra diğer taraftan bellanın yüzünü gösteriyordu (ki bu edward vizyonu oluyor herhalde) ozaman edward çıkıyordu.
Bence şimdiden sonra gizem yapmaya başladılarlmaz:
Ama Paul de çok çekici vede seksii değilmi yahukaydirigubbakcemile5
Birde üstüne hırlıyoropuyorumnanaktan
Heh edwardın durumunu birebir yaşıyorsun yaniikaydirigubbakcemile3anacım bu hayati bir diyetteyken en sevdıgın yemegi yememege calısmak gibi birsey :)))) zor iş valla :)))
:roflol::roflol:valla jacob kucuk mucuk ama gercekten taş gibi..yok ya bekarlıkla alakası yok.boyle erkek yok ki Turkiyede..bizdekilerin hepsi bodur gobekli adamlar :))))))))))
ed :asigim:
rob :asigim:
Ben çıplak adam durumunuuuuuKurtların hepsini özenle seçmişler,hepsi çok hoş gerçekten..Film çıplak adam dolu,eşim gözlerimi kapatmazsa iyidir:roflol:
.
bizi birazdan topa koyacaklar :))))
valla bende anlamıyorum.bunlarda ergen bizimkilerde ergen..ama biz ırk olarak kısayız ve genişiz.
birde beslenme faktoru var tabi..bunlar saglıklı besleniyorlar.bizdeikler abur cubur yiyor , burger kingten cıkmıyorlar.
bizi birazdan topa koyacaklar :))))
valla bende anlamıyorum.bunlarda ergen bizimkilerde ergen..ama biz ırk olarak kısayız ve genişiz.
birde beslenme faktoru var tabi..bunlar saglıklı besleniyorlar.bizdeikler abur cubur yiyor , burger kingten cıkmıyorlar.
ed :asigim:
rob :asigim:
Kıvançta Türk değilki, yani Türk Değil derken göçmenNe göçmeniydi unuttum şimdi Bosna mı neydizemuszemusTukiyede jönde yok.Kıvanc geldide neyseki biraz gozumuz gonlumuz acıldı.Turkiyede yakısıklı jön yokki aramızda halkta yakısıklısı olsun..
valla sizi bilmem ama benim cevremde gobekli kel ve kaba adamdan bol bisey yok.sogumak icin Jacoba ihtiyacım yoktu yani.Ama neyseki gozumu gonlumu acıyor :))))
resim 2 diyorum :)))))
Evet katılıyorum..Tukiyede jönde yok.Kıvanc geldide neyseki biraz gozumuz gonlumuz acıldı.Turkiyede yakısıklı jön yokki aramızda halkta yakısıklısı olsun..
valla sizi bilmem ama benim cevremde gobekli kel ve kaba adamdan bol bisey yok.sogumak icin Jacoba ihtiyacım yoktu yani.Ama neyseki gozumu gonlumu acıyor :))))
benim beyim va sarışın renkli gözlü nie ele disiizzz hemide türk ama sapsarı deel kumral a yakın :asigim:
Evet katılıyorum..
Bir de benim dikkatimi yabancı dizilerdeki itfaieciler çeker..Hepsi her an soyunacak gibi acayip seksi ve güçlüdür..
Gel görki bizim itfaiyeciler öle diil....Aynen senin tarif ettiğin gibiler...
Yada herhangi bir başka meslek işte...Nedense bu mesleği örnek verdim:)))
5 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir gözetleniik :kedi:
koca kitabı özetlemişsin helal wallakaydirigubbakcemile5Zaten "Yeni Ay" da okuduğum kadarıyla bu filmde Bella Jacob ile Edvard ın arasında kalacak.Edvard Bella'yı terkettiğinde Bella sanki o kaybettiği heyecanı Jacob da bulabileceğini sanacak.koskoca 7 ay kolaymıLakin şöyledirki Jacobtan vazgeçemesede Edvardın ona yaşattığı tutkuyu heyecanı Jacobta bulamamıştır.
kitabın ortalarına doğru Bella bende sanki Jacob ı kullanıyormuş izlenimi bıraktı.
şöyle başlıyorki;nezaman Bella fena bişi yapacak olsa Edward ın sesini duymakta "BELLA YAPMA!" tabi arada birde hırıltılar var :))
Bella artık bunu bir oyun haline getirmekte ve pikapıyla artık geziyomuydu biyeremi gidiyodu unuttum bir evin bahçesinde 2 motosiklet görmekte üzerinde satılık yazıyor tabi.
kapıyı çalıyor motosikletin birini almak için.fakat zaten bir işe yaramadığını isterse 2sinide alabileceğini söylüyorlar.Bellada bunu Jacobtan başkası yapamaz tabi ahhh canım arkadaşımm!! diyerek Jacob Black in evinin yolunu tutuyor.ve gelelim tamirin bitimine..evet Bella hanım Edward ın o kadife sesini duymaya hazır artık opuyorumnanaktan
neyse zaten beceremiyoda düşüyo falan lülülülülülü
anacım kendini uçurumlarda falan atıyogüya yamaç dalışı yapıyo..o sırada victoria (sanırım) bellayı avlamaya geliyor lakin bella görmüyor..çünkü Jacob o adeleli kollarıyla kurtarıyor Bellayı
Alice geleceğe bakarken Bellayı öldü sanıp yanına geliyor ve rosalinedi sanırım edward a bellanın intihar ettiğini söylüyor.
Edward da kendini öldürtmek için Volturi şehrine isyan çıkarmaya insan avlamaya falan filan gidiyor..neyse yakalıyolar edward güneşe çıkmadan.
Bella omuzları dik kaderi yanında alınyazısına doğru gidiyor jacob arkada kalıyo tabi
the happy end
hece hece değil harf harf ezbereldim daliahıım:lepi:Azra kitabı ezberlemiştir bence,satırına kadar biliyordur.Bilmesine ragmen filmde daha fazla edward bekliyor.Senaryo daha fazla edward gorebilmemiz icin hayaller cercevesinde bize bolca Edward sunacak zaten :) Trailer onda hayalkırıklıgı yarattı sırf Jacob olunca haliyle
çocuk daha 18 yaşında falan dimi ya yani öyle gösteriyo en azından..bu yaşta bukadar seksapalite fazlamı ne kaydirigubbakcemile3
ya kara var kara varrrrrrrrrrrrrr.jacobta kara ama kaymak gibi.boyle sırtından boynundan poposuna kadar kıllı tiplerden degil kaydirigubbakcemile3hım bak kenanı da beğenirim ben,evet...
Ben kara adamları beğeniyorum yaaa...:)))
benim beyim va sarışın renkli gözlü nie ele disiizzz hemide türk ama sapsarı deel kumral a yakın :asigim:
orası kesin.ama bizim ünlülerimiz bile kısa ve tombul be adaşım..
baksana cem yılmazından tut,oktay kaynarcaya kadar.
bi kenanla kıvanc kurtarıyor :)
Evet katılıyorum..
Bir de benim dikkatimi yabancı dizilerdeki itfaieciler çeker..Hepsi her an soyunacak gibi acayip seksi ve güçlüdür..
Gel görki bizim itfaiyeciler öle diil....Aynen senin tarif ettiğin gibiler...
Yada herhangi bir başka meslek işte...Nedense bu mesleği örnek verdim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?