Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Kelebeğim hoşgeldiiiinnnopuyorumnanaktan

Aman azracım adam yakışıklı işte, fotoğrafta çirkin çıkmış.
Bi fotoğraf bozar mı Kıvanç'ı yaaopuyorumnanaktan

Pericim bende gerçek olduğunu umuyorum öpüşmenin ve çok seviniyorumopuyorumnanaktan

yok valla anacım bu resim bile kıvancın karizmayı bozamaz..cocuk Turkiyenin medari iftiharıııııı.yok yani buda cırkın cıkarsa daha ben Turkiyede duramam,yapma etme gozunu seveyim :)))))))))))

arkadaşlar kıvanca lafım yok zaten hemşerim bnde çok seviyorum kendisini ama kenan imirzalıoğlunu da lütfen yabana atmayın tabii birde mehmet akif alakurtu
ikisde birbirinden yakışıklı ve karizma ayrıca iyi bir oyuncular bnm gozumde

zaten mahsus kırmızı ıle zoomlamıslar :)))
ya ben bıktım kıllı kirli sakallı Turk jönlerinden,daha kaymak istiyor gozum gonlum.Soyle JACOB im gibi

bir girdim kıvanç fotoğrafları,kıvanç ve meltem ayrıldı ne düşünüyorsunuz topiğine girdim sandım =)) sonra robu görünce kendime geldim. türk erkeklerinden mehmet günsür hariç kimseyi beğenmiyorum =/

Oooofff tüysüz istiyorum bendemafoldumben
Yani en azından sarışın olsun..
Ooff offmafoldumben Daliahım yurdum erkeklerinden soğuyorum ama ben yaamafoldumben

Oooofff tüysüz istiyorum bendemafoldumben
Yani en azından sarışın olsun..
Ooff offmafoldumben Daliahım yurdum erkeklerinden soğuyorum ama ben yaamafoldumben

ay tam adamına soyledin adaşım.yani bu konuda seni teselli edebilecek en son sahsiyet benim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

robun senelerce aynı tshirti giyme olayına veeeeeeeeee yırtık pırttık tshirt girme olayına bir bakış daha...soke ediyor bu cocuk beni yaa!! biri beni ikna etsin bu cocuk "pis " degil desin ya....

veee bu kotu goruntulerden sonra cok guzel bir photoshop calısması :asigim: :asigim: :asigim:

İKİSİNİN AYNI ADAM OLMA OLASILIGI NEDİR SİZCEEE mafoldumben mafoldumben

biraz Rob koyalım o zaman

hayyyyttttt erkekk beeeeeeeeeeee
valla hi bu adamı görünce bi haller oluyo bana heyecanlanıyorum iki gögsümünn arasıı yanıyoo bi hoşş oluyorumm:asigim: zaten herifede küsümm böyleyken daha bi dadlı geliyo bu adam :roflol:/I]

ya bişey sorcam ama sakin olun tamam mı bu konuya tamamen fransızım belki beni aydınlatırsanız aranıza katılabilirim, bu Twilight dizi mi film mi, nerden izleyebilirim:tomato: :tomato: :tomato:

olasılık sormuşsun çok severim o tarz soruları
bnnceeeeeee farklı robun ayrı ed in başka bi tadı var bana göre

:)))) canım bir roman serisi aslında..
filme cekildi..ilk filmini izledik.ikinci filmi 20 kasımda geliyor.

ya bişey sorcam ama sakin olun tamam mı bu konuya tamamen fransızım belki beni aydınlatırsanız aranıza katılabilirim, bu Twilight dizi mi film mi, nerden izleyebilirim:tomato: :tomato: :tomato:

bu bi film cnm ilk film twilight
ama kitapdan uyarlanmış bi film yani 5 tane kitap var bu ilk filmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…