koca kitabı özetlemişsin helal wallakaydirigubbakcemile5
ama keşke beyaz yapsaydııın okumayn vardır belkii
ama bn ed ciyiim :asigim:yetinemiyorumn doğal olarakmafoldumben
hece hece değil harf harf ezbereldim daliahıım:lepi:
bncede jacob çok sexi:kedi: ama edwarde kadar değil:asigim:
resim 2 demek istiyorum sanada bir Edwardcı olaraktan azracım :)))
kaderimiz bu kaydirigubbakcemile3
misafirler utanıyor galiba acık sacık twilight fanı olmaya,gizli takılıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adaşım beni bu filmde tutman gerekecek,senin misyonun bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya kara var kara varrrrrrrrrrrrrr.jacobta kara ama kaymak gibi.boyle sırtından boynundan poposuna kadar kıllı tiplerden degil kaydirigubbakcemile3
baktım daliahım süper ama
bnce orda ed & bn olmalıyıdm:asigim:
Ayıpsın yaklaşanı yakarımklava:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet bide kıllı oluyorlar üstüne üslük
En Fazla 20 Dakika
Robert Pattinson, aynı yerde 20 dakikadan fazla kalamıyor.
En Fazla 20 Dakika
Robert Pattinson, aynı yerde 20 dakikadan fazla kalamıyor."Twilight" serisiyle yıldızı parlayan Robert Pattinson, internet sayesinde hayranlarının hakkındaki tüm haberleri anında aldıklarını söylüyor. Buna ünlü oyuncunun o an nerede olduğu da dahil: "Normal hayatım nasıldı hatırlayamıyorum. İnternet ve Twitter gibi internet siteleri yüzünden nereye gidersem gideyim yarım saat içerisinde çılgın hayranlarla dolup taşmaya başlıyor. Bu yüzden aynı yerde 20 dakikadan fazla kalmamayı öğrendim" diyor Pattinson.
alıntı :msn haber
En Fazla 20 Dakika
Robert Pattinson, aynı yerde 20 dakikadan fazla kalamıyor.
En Fazla 20 Dakika
Robert Pattinson, aynı yerde 20 dakikadan fazla kalamıyor."Twilight" serisiyle yıldızı parlayan Robert Pattinson, internet sayesinde hayranlarının hakkındaki tüm haberleri anında aldıklarını söylüyor. Buna ünlü oyuncunun o an nerede olduğu da dahil: "Normal hayatım nasıldı hatırlayamıyorum. İnternet ve Twitter gibi internet siteleri yüzünden nereye gidersem gideyim yarım saat içerisinde çılgın hayranlarla dolup taşmaya başlıyor. Bu yüzden aynı yerde 20 dakikadan fazla kalmamayı öğrendim" diyor Pattinson.
alıntı :msn haber
yazık ya.haklı vallahi...
ben çıkıom kızlar sonra görüsürüz rob ile bebekte iki tur atıcaz
baktım daliahım süper ama
bnce orda ed & bn olmalıyıdm:asigim:
Bu işte komik geliyor banakaydirigubbakcemile3
Yani robun resmi olsaydı öpüşen iyi sen ol tamamdayerimseniben
O Edward Cullen öpüştüğü kişide Bella Swan.
Birbirlerini ölesiye seven, birbirlerinin yokluğunda yaşamayan, bir elmanın iki yarısı diye tarif edilen, modern çağın romeo ve juliet'i ..
Ve Bella'nın aşkı..
Kabul edin artık şunu. Bella ya karşı bu tutum beni güldürüyor artık üzgünüm:kedi:
Öpüşen o ikisi olmasaydı niye seksi gelsinki:lepi:
Bu işte komik geliyor banakaydirigubbakcemile3
Yani robun resmi olsaydı öpüşen iyi sen ol tamamdayerimseniben
O Edward Cullen öpüştüğü kişide Bella Swan.
Birbirlerini ölesiye seven, birbirlerinin yokluğunda yaşamayan, bir elmanın iki yarısı diye tarif edilen, modern çağın romeo ve juliet'i ..
Ve Bella'nın aşkı..
Kabul edin artık şunu. Bella ya karşı bu tutum beni güldürüyor artık üzgünüm:kedi:
Öpüşen o ikisi olmasaydı niye seksi gelsinki:lepi:
bailyesim jacobim sahaneeeeeeeeeeeeeee,sahsen beni zapdetmeniz zor olacak :)))))))))
ucus degil ama bayılma olabılır bak opuyorumnanaktan
ama sözde vermem yani :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?