Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben de şahsen team edfırtçıyım ama hepimiz team volturi olsak olmaz mı :çok üzgünüm:

edfırtın yeri ayrı tartışılmaz ama volturiler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne kadar krizmatik duruyorlar opuyorumnanaktanya bu kötüler hep böyle karizmatik olmak zorunda mıkaydirigubbakcemile3

edfırtın yeri ayrı tartışılmaz ama volturiler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne kadar krizmatik duruyorlar opuyorumnanaktanya bu kötüler hep böyle karizmatik olmak zorunda mıkaydirigubbakcemile3

Ama kötü değillerkiii
Onlar kuralları koruyorlar, düzeni koruyorlar.
Tamam cullen ailesini çekemiyorlar ama onlarda iyi sayılır:gitme:

kızlar edfırtan sonra bir ortak noktamız daha oldu zemuszemus

Ne kutsal bir ankaydirigubbakcemile3

Aynen katılıyorum tuçemmmopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz
çok tatlılar ya opuyorumnanaktan
kızlar edfırtan sonra bir ortak noktamız daha oldu zemuszemus

ama daliah hala dışarıda :gitme:

Daliahta gelecek ben inanıyorum tuçemopuyorumnanaktan
Çünkü bunlar jacob ve edward harici sevdiklerimizopuyorumnanaktan

Daliah geçmiş olsun hihoyyyt
bir kaç defadır girip göremeyince heralde tatilde demiştim
aynı işlemi bende düşünüyorum bakalım cesaretim ne zaman gelecek zemuszemus
volturileri görünce nedense sempatik buluyorum :roflol:
ya ben manyağım ya gerçekden sevimli bunlar ya :roflol:

volturilerin çok fanı çıkacak bence, çok etkileyiciler :kedi:

yanlız değilsin merak etmekaydirigubbakcemile3

O başka daliahım, normalde Team Edward tabikiopuyorumnanaktan
Sende Team Jacobzemuszemus

Bu başka hepimizin ortada buluştuğu yer volturileropuyorumnanaktan

ya ben nedense sevemedim bu tiplerini volturilerin ya..umarım gozleri bu denli cart kırmızı falan olmaz filmde.

ben de şahsen team edfırtçıyım ama hepimiz team volturi olsak olmaz mı :çok üzgünüm:

ben pek sevemedim yaw.birde aro yu devamlı kurt adam rolunda ızledıkten sonra vampir olması cok tuhaf gelıyor.oturtamadım kafamda bir turlu tucecim

Daliahta gelecek ben inanıyorum tuçemopuyorumnanaktan
Çünkü bunlar jacob ve edward harici sevdiklerimizopuyorumnanaktan

:gitme:

valla bence bu aylar tam zamanı canım..ne soguk nede cok sıcak..buarada tesekkur ederım canım
:)))

i love jane :lepi:

nasıl yahuu..o degi mi ed'e işkence eden :sinifsinif:

kırmızı kırmızı bakışını ben de çok seviyorum jane'in ya, ed'imizi ondan bellanın koruyacak olması ne acı mafoldumben

bu kadar hatun içinde en cins olanına aşık olunur mu bee öldüremedi volturiler bellayı :umursamaz:

jacobım kacmaz geldigim gibi koydum o resmi mavişim atlamısın sen :))))))))))))))

ya ben bellayı sevıyorum esasen,cunku ben olsaydım onun yerinde coktan jacobla hikaye sona ermişti :))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…