Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

jacobım kacmaz geldigim gibi koydum o resmi mavişim atlamısın sen :))))))))))))))

ya ben bellayı sevıyorum esasen,cunku ben olsaydım onun yerinde coktan jacobla hikaye sona ermişti :))))))))))))))))))))))))

Ya canim o kadar cok resim varki. Hangisini koydunuz hangisini koymadiniz bilmiyorum kafamçokkarıştı
O yüzden bende olan resimleri de koyayim. Aynilarini tekrar görseniz bile bikmazsiniz zaten dimi yerimseniben

kılzarr team derken neyi kasdediyosunuz
bildigim
ekip yada takım yerin kullanılan kelime
szideki anlamı ne ?

Baileysim avatar rütbe hemen değişmişkaydirigubbakcemile3

Team Volturikaydirigubbakcemile5

Daliahım aşkolsun yaamafoldumben sende sevmafoldumben

Tuçem güzel olcak güzel bellaopuyorumnanaktan

kılzarr team derken neyi kasdediyosunuz
bildigim
ekip yada takım yerin kullanılan kelime
szideki anlamı ne ?

Bizdeki anlamıda aynı canım.
İşte Edward takımı yada Jacob takımı gibi
Hangi takımdansın? Tabiki Edward Takımı:roflol::roflol::roflol:

jacobım kacmaz geldigim gibi koydum o resmi mavişim atlamısın sen :))))))))))))))

ya ben bellayı sevıyorum esasen,cunku ben olsaydım onun yerinde coktan jacobla hikaye sona ermişti :))))))))))))))))))))))))

Bizdeki anlamıda aynı canım.
İşte Edward takımı yada Jacob takımı gibi
Hangi takımdansın? Tabiki Edward Takımı:roflol::roflol::roflol:

hee
nan bi anlam veremediydimm :roflol:
tabikii
team ed:asigim:

olmasın patim, edward onu beğenmesin, volturiler bellayı öldürsün, bu hikaye farklı bitsin mafoldumbenmafoldumben

kız sonra kendini öldürmek için neler yaptırr edwardımz :gitme:

ayy harry potter filminde çocukken çok tipsizmiş ama delikafadulden

kız sonra kendini öldürmek için neler yaptırr edwardımz :gitme:

ayy harry potter filminde çocukken çok tipsizmiş ama delikafadulden

sırf edfırtımız yaşasın diye katlanıyoruz zaten şu bellaya klava:

malesef canım, sen önceki sayfalarda ne fotoları var bilsen, hayatının belli dönemlerinde tipsizliğin kitabına yazmış rob kaydirigubbakcemile3

ama şimdi çekiciliğin zirvesinde :jeyyar: ahh ahh o bellaya sarılışı yok mu resmlerde flan kötükedihüso

"Twilight'ı ızlyeceğime Nosferatu'yu ızlerim"

Beyaz perdenin efsanevi oyuncusu Lauren Bacall, "Twilight (Alacakaranlık)" filminin onu hayal kırıklığına uğrattığını söylüyor.
"Twilight'ı ızlyeceğime Nosferatu'yu ızlerim"

Beyaz perdenin efsanevi oyuncusu Lauren Bacall, "Twilight (Alacakaranlık)" filminin onu hayal kırıklığına uğrattığını söylüyor. "Evet, Twilight'ı izledim. Filmi bana torunum izletti ve bana bunun şimdiye kadar çekilmiş en harika vampir filmi olduğunu söyledi. Film bittiğinde ayakkabımı alıp onun başına bir tane çarpmak istedim; fakat ben öldükten sonra hakkımda "Sevgili Büyük Annem" tarzında bir kitap yayınlamasını istemezdim. Bu yüzden ben de ona izlemesi için Murnou'nun 1922 tarihli başyapıtı olan Nosferatu'yu verdim ve 'vampir filmi dediğin işte budur! Onu izleyeceğine bunu izle!' dedim." The Big Sleep (1946) ve Dark Passage (1947) filmleriyle tanınan Lauren Bacall, How to Marry a Millionaire (1953) ve Designing Woman (1957) gibi komedi filmler ile komedi türündeki başarısını göstermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…