Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Ya canim o kadar cok resim varki. Hangisini koydunuz hangisini koymadiniz bilmiyorum kafamçokkarıştı
O yüzden bende olan resimleri de koyayim. Aynilarini tekrar görseniz bile bikmazsiniz zaten dimi yerimseniben

bebegim jacoba asla hayır dermiyim ellerine saglık balımm

Baileysim avatar rütbe hemen değişmişkaydirigubbakcemile3

Team Volturikaydirigubbakcemile5

Daliahım aşkolsun yaamafoldumben sende sevmafoldumben

Tuçem güzel olcak güzel bellaopuyorumnanaktan

:sinifsinif:

the taşşşşşşşşşşş

bu kadınıda cok begenırım..e tabı begenmez kadın geldi 80 yasına.ne işi olur twilightla.
ama kızlar su da var ilk gercekten kurgusu ve efektleri ile cokda iyi degildi.biz temaya vurulduk.

kızlar bu hatun tanya olacakmısssssss
sadece waowwwwwwwww dıyorum.bella kıskanmakla ve kompleks yapmakta gayet haklııııııııı
waowwwwwwwwwwwww

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu hatun tanya olacakmısssssss
sadece waowwwwwwwww dıyorum.bella kıskanmakla ve kompleks yapmakta gayet haklııııııııı
waowwwwwwwwwwwww

buna aşık olma bellaya aşık ol hıh :umursamaz:
masum kızlar gerçekten de her zaman kazanıyor

tanja olcak kiz gercekten sahane yani dicek söz yok =)) filmi merakla bekliyoruz nede olsa.. vampirli hali nasil olcak düsünmek bile istemem : )

sanmıyorum tatlım..şafak vaktinde okumustuk dugunu ılk gırıste.
hem bu fılmdede degıl dıye bılıyorum ben

bende suan 4.cü kitaptayim yarisina geldim sayilir okumaya devam 2.ci filme bakmadn 4.cüsünü mrk etmeye basladim

sanmıyorum tatlım..şafak vaktinde okumustuk dugunu ılk gırıste.
hem bu fılmdede degıl dıye bılıyorum ben

forumda okumuştum sanırım düğün tutulmada olacak diye
demek bu da fake haber ben kitabın aslına uygun çekilmesinden yanayım zaten :asigim:
çok sabırsızlanıyorum izleyelim artık yeni ayı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…