Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yalnız sonunda demetri saglam yapıstırıyor edwardı yere...

Bencede harikaydımafoldumben

Volturilerin korkunç olduklarını bir şekilde göstermeleri gerekiyordu, çok harika yapmışlar yaa.
Aro'nun bi adamın boynunu kırması falan. Gerçekten çok etkileyiciydi.

Çok korkuyordum acaba kitaptaki gibi hissedecekmiyiz diye ama galiba hissedeceğizmafoldumben
Benim en çok sevidğim kitap new moonmafoldumben
Filmide öyle olsun istiyorum benmafoldumben

Hissedersek ayvayı yedim ben valla, salya sümük ağladım ben okurken yahu, rezil olurum valla :roflol::roflol::roflol:

cullen ailem bn kaçar
tabii birde daliahım
gece gece izlettin
dilerim rüyama ed girer:asigim:
herekse en iyi güzel ed li ve jacob lu)daliah için di) gecelr dilerim a.s.

Hissedersek ayvayı yedim ben valla, salya sümük ağladım ben okurken yahu, rezil olurum valla :roflol::roflol::roflol:

Biliyorum didsim bilmez miyim. Aynen ağlayarak okumuşum ben o kitabımafoldumben
Bizkiiii prison break finalini ağlayarak seyretmiş insanlarızopuyorumnanaktan

Daliahım süpersinnn!! sen olmasan napardık biz :) çok saol mcuuu mucuuuu!!

Bi de şey sorulmuş volturinin gözleri kırmızı cullenların neden sarı diye, hatırlıyorsanız bunlar için yem görevni üstlenen bi manken gibi hatun vardı adını unuttum şimdi, turist kafilelerini getirip volturiye yediriyordu. volturi insan kanıyla besleniyor o yüzden gözleri kırmızı. insan kanı içmedikleri için cullenların gözleri sarı. o kan şehveti körelmiş onlarda. hatırlarsanız laurent ın da gözleri kırmızıydı çünkü o da insan kanı içiyor. bella için geldiğinde gözleri kırmızıydı..

of o bellanın yatakda bağırarak ağlaması yok mu of!
bir anda eskilerim geldi gözümün önüne :gitme:

wawwwwwwwwwww bu neyaaaaaaa
süperr bi filmm olcakk
kurtlarr laurenti parçalarken gösteriyoo
volturilerrr
offfffffff
kitaptaki can alıcı hemen hemen tüm sahneler varr
kkızımm la izledikk
cadıı bunee annee ne zamann çıkıyoo diyee o bagırıyo ben cıglıkk cıglıga
babamızz görmesinn

acilenn kitabı bi daha okumam lazım
bella kurt adamlardan birine tokat atıyoduu nedenn
ahh edvırtt ahhh
volturilerin yanındaa perişann olduu

kızlar gunaydınnnlarrr ben hala etkisindeyim,söz verdim kendime bugun fragmanı ızlemeyecegim cunku gunum depresyonsuz gecsın istiyorum :))))

ama yınede elim bos durmasın..onemli anların giflerini koyayım :)))) ben bakmıyorum siz bakın :))))))

Yalnız kızlar yonetmen farkına sahit oluyoruz bu fragmanla...yani Chris Weitza gercekten bir tesekkur borcluyuz.her anı cok guzel yansıtmıs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…