Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

The Twilight Saga: New Moon – Edward Cullen Posteri

The Twilight Saga: New Moon – Isabella Swan Posteri

ezbuz yazmaya korkuyom sılınır deyı :))

konu dısı konumusuk ondan...... :tomato:

neyse efenım filmden bahsedelim cok hos demı... :tomato: :roflol:

Trailer replikleri;

Edward: They're the closest thing our world has to royality. They enforce the law. (Onlar bizim gizli dünyamızın kraliyeti. Onların yasaları uygular.)
Bella: Vampires have laws?(Vampirlerin yasaları mı var?)

Alice: You're a human, who knows entirely too much about us. They could kill us all. (Sen insansın, bizim hakkımızda çok fazla şey biliyorsun. Seni öldürebilirler.)

Edward: You just don't belong in my world, Bella. (Sen benim dünyama ait değilsin, Bella.
Bella: I belong with you. (Ben sana aidim)
Edward: This is the last time you'll ever see me. Please just promise me you won't do anything reckless. (Bu beni son görüşün olcak. Lütfen sadece umursamazca birşey yapmayacağına dair bana söz var.)

Bella: It's like a huge hole has been punched through my chest. (Bu sanki göğsüne bir yumruk yemişsinde kocaman bir delik açılmış gibi.)

Jacob: I know what he did to you but Bella, I would never ever do that. (Sana ne yaptığını biliyorum Bella, ama ben sana asla bunu yapmayacağım.)

Bella: There's only one way I know to see him. (Onu görebileceğim tek bir yol biliyorum.)

Jessica: So, you're an adrenaline junkie now? (Sen bir adrenalin bağımlısı mısın?)

Jacob: What the hell were you thinking? (Sen ne düşünüyordun?)

Alice: Bella, it's Edward! He thinks your dead. (Bella, Edward! Senin öldüğünü düşünüyor.)
Bella: What? (Ne?)
Alice: He's going to the Volturi. He wants to die too. (Volturi'ye gidiyor. O da ölmek istiyor.)

Jacob: He left you, Bella! He didn't want you anymore. (O seni terketti, Bella!. Artık seni istemiyor.)
Bella: I have to go. (Gitmek zorundayım.)

Alice: He's gonna make a scene. The Volturi will kill him if he reveals himself in the sunlight. (O bir sahne yaratacak. Kendini güneş ışığında gösterirse Volturi onu öldürecek.)

Bella: No, Edward, don't! (Hayır, Edward, yapma!)

Bella: I'm scared. (Korkuyorum.)

Edward: You just don't belong in my world, Bella. (Sen benim dünyama ait değilsin, Bella.
Bella: I belong with you. (Ben sana aidim)
Edward: This is the last time you'll ever see me. Please just promise me you won't do anything reckless. (Bu beni son görüşün olcak. Lütfen sadece umursamazca birşey yapmayacağına dair bana söz var.)
mafoldumbenmafoldumben

Bu arada d&r dan kıtapları sıparıs vermek ıstedım ama nerdeyse hepsının dılı ıngılızce....
anlayamadım.. benneyaptımki

slm kızlar
noolmus burda uzman silmiş süpürmüş hayırdır :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…