Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

haklısın tucecim..ilk filmde biyolojide dersinde kan analizi dersi falan kesin olmalıydı..edwardın bellayı kucagında tasıyıp revire goturme sahnesi gibi sıcak temas bir sahneyi nasıl cekmez..anlamıyorum

haklısın tucecim..ilk filmde biyolojide dersinde kan analizi dersi falan kesin olmalıydı..edwardın bellayı kucagında tasıyıp revire goturme sahnesi gibi sıcak temas bir sahneyi nasıl cekmez..anlamıyorum

kesinlikle ben de anlayamıyorum ya, o filmi daha da yukarılara taşıyabilecek bir sahneydi, new moon'u isledikten sonra ilk filme yazık olduğunu daha çok düşünücez...

evet tucecim "ölümüne sevmek" buna deniyor.ne kadar arabesk bir tabir olsada bu duyguyu yaşamak sahane olurdu

bayıldımopuyorumnanaktan edfırtıma niye öyle yerden yere vuruyolar ya:gitme: hele belle şimdiden kızın o halini görünce gözlerim yaşardım çok acı çekti

[youtube]ASMHC2Jnfic[/youtube]

Son düzenleme:
evet tucecim "ölümüne sevmek" buna deniyor.ne kadar arabesk bir tabir olsada bu duyguyu yaşamak sahane olurdu

daliham ben çok kötü oldum ya filmi izlemek istiyorum delikafaduldendelikafaduldenalacakaranlıkla yeni ayın arsaında daglar var:mymeka:fragman böyleise film kim bilir nasıldıropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar vıdeonun official hali yarın elimizde olacak :)
bir kac screen caps daha..
tadımlık :)))

ebuzcum summit basmıs damgayı yıne vıdeoya :)))))) adamlar hızır gibi yahu!!!

Bella çığlıkları, uçurumdan atlayışı ve suda Edward'ın halusinasyonunun yanında öylece dururken Jacob tarafından çekip çıkarılması ve Edward&Felix kavgası en çok beğendiğim sahneler arasında..mafoldumben

Bella "No please, please!" demesi bitirdi beni..mafoldumbençok fena bir kavga izleyeceğiz.delikafadulden
Ayrıca Bella'nın gece kabus gördüğünde yatakta bağırması,ağlaması da çok etkileyici olmuş..onun o dönemde çektiği acıları hissedeceğiz filmde..ben kitabı
okurken bellanın acı çektiği bölümlerde ağlamıştım ama filmde böğürücem anlaşılansenağlama off ya filmi izlemek istiyom ve eklemeden edemiyecem yönetmen bir numara:1closedeyes:

ay gene izledim gene çok fena oldum :gitme:
bu fragman en iyisi olmuş :gitme:
bütün tüylerim dikeldi :gitme:

ahh ahhh o imzaa benide bitiriyoo
çıplacıklar bidee ed 'imin omuzbaşları görünüyoo
buda newmoon dan ama hangi sahne bilmimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…