u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

askerim gelmiş onun koynunda yemiş olduğumuz 460 günün acısını çıkarırcasına sarılıp uyumak isterdim :kedi: mafoldumben

sevgilimle arkadaşlarımızın evinde dost kazığı oynamak isterdim
ahh ne güzeldi o günler ya hayatımda oynadığım en eğlenceli kağıt oyunuydu mafoldumben
öff ya ne olurdu sanki hep Konyada olsaydık hep beraber tüm arkadaşlarımız ve sevgilimle
çok özlüyorum ya öff mafoldumben

bir geminin güvertesinde,rüzgara karşı,hıçkıra hıçkıra ağlamak isterdim.

bu soğukta işte olmak yerine, ponponlu terliklerimi ayağıma geçirip eşortmanlarımı giyip koltuğuma uzanıp battaniye ve kahvemi yanıma alıp güzel bir film seyretmek isterdim. nerdeeee....hayali bile güzel -tatlicadiarzu-

bende çalışıo olmak ısterdım ..vay beee bunu ıstıyecegım hıc aklıma gelmezdıııımafoldumben

deniz kenarnda yürümek rüzgarın saçlarınımı dagıtmasını yüzüme vurmasını okadar çok istiyorumki saatlerce gezmek bi sigara yakıp oturup aglamak

Başka şehirde olan ailemin evinde kızkardeşimle aynı odada eskiden olduğu gibi tüm kızlar toplanmış elimizde cipsler sohbet ediyor olmak isterdim.:çok üzgünüm:

aşkoşum yanınıda olmak isterdim

yada ben nie onun yanında oluomuşum yaa o benm yanımda olmak istesin:umursamaz:

2004 senesinde olup aldıgım kararları şimdiki aklımla almakkkkkkkkkkkk

maldiv adalarında gözümde gözlük ağzımda şnorkel yüzüyor ve denizin dibini inceliyor olmak isterdim opuyorumnanaktan

Aşkımla ızmir kordonda sahilde elele denizi izlemek isterdim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…