u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

benimkine bi bakmak isterdim gecenin bu saatinde napıo merak ediyorum :mymeka:

hiç bişi bilgisayar başında pineklemek isterdim yapıyorumda ama bi hizmetçim olsada bana bi tost yapsa hayır demem doğrusu sabahtan beri bişi yemiyorumda unuttum:)))) açımmmmmmmmmmmmmmmm

Herkesten uzak, kimseyi görmeyeceğim herhangi biryerde şuan çok ihtiyacım var hemde çok..........

Beni kimsenin tanımadığı yerde olmak isterdim... Bunaldım burdan herkez herşeyi biliyor burda. hihoyyyt

Şuan düşlerimi gerçekleştirmeyi ve gerçekleştirdiğim yerde olmayı isterdim. Huzur, mutluluk , sevdiklerim ve gülümsemenin olduğu yer...

suan en cok ailemi gormek isterdim, ama kocisimle tatile de gitmeyi cok isterdimmmm...

hımm bende kocamla agvada olmak isterdım off işlerinden kafasını kaldıramıoo bende bebişten :)

sevdiğimin yanında onunla balıklarını izlemeyi isterdim..hem benimle ilgilenmiş olurdu klava:

su anda.. malediven adalarinda yildizlari seyredior olmak isterim, eger gündüz olsaydi, 30derecelik bi havuzun basinda güneslenmek isterdim....

Galiba sessiz sakin biryerde olmak isterdim... Şu telaş heyecan beni geriyor sanırım:hulya:

Sıcacık yatağımda uyuyor olmak isterdim... ıstanbul çok soğuk bugün... Buz gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…