u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

mafoldumbenmafoldumben peki aldım pılımı pırtımı gidiyorum bu gece esilaya kalmaya arama beni sakın ben arayaamm kntr yok bende :roflol:
Hayır ısrar etme kalmicam lütfen bırakırmısın elimi :dilcikar:

nayır uleynnnnnn:jeyyar::jeyyar: Esila'ya bi an önce çare bulmam lazım hayır geçireceğimiz güzel gecelerden çalıyo haberin yok güzelim ya:jeyyar:

bu el bırakılır mı, hiç kimsenin yağmurun bile böyle ...zemuszemus

valla ben annemlerde olmak isterdim,eskide oldugu gibi annem va babamin odasina dalip aralarinda uyumak isterdim ......ehhhh eski gunler....

ben aşkımın kollarında olmak isterdim zaman yer mekan farketmez onun kocaman kollarına dayanıp uyumak isterdim ....

sorma , kendimi gördüm neşter sende:) gerçi ben dün gördüm ama konuşcaklarım vardı keretayla:oklava:

neşter ha:oklava:

ay canım ya kendime güldüm burda yanlış görmüşüm burda mesajla uğraşcam diye ne yazmışım:roflol: kusuruma bakma bitanem-tatlicadiarzu-

şu anda güvercin şarkısını dinlememe vesilen olan tatlıya teşekkür etmek istiyorum:)

nayır uleynnnnnn:jeyyar::jeyyar: Esila'ya bi an önce çare bulmam lazım hayır geçireceğimiz güzel gecelerden çalıyo haberin yok güzelim ya:jeyyar:

bu el bırakılır mı, hiç kimsenin yağmurun bile böyle ...zemuszemus[/COLOR][/B]

odammıza gel leyn çabukk sen bilion adresii uçç bakimm kaydirigubbakcemile4

duygusalımın topiğini geyik yaptık ya-tatlicadiarzu-

odamısdayım aşkım:jeyyar:

olsun canımm:)
Ben galiba şu an yatağımda uyuyor olmak istiyorum.. Ve hazır gerçekleştirebilme imkanım varken hemen yatağa atlıyorum.. İyi geceler bayanlarrrr

olsun canımm:)
Ben galiba şu an yatağımda uyuyor olmak istiyorum.. Ve hazır gerçekleştirebilme imkanım varken hemen yatağa atlıyorum.. İyi geceler bayanlarrrr

İyi geceler duygusalım,

ımmm ben şu anda sadece serin temiz bi havayı akciğerime çekmek istiyorum...:kahve:

ben görünmez olup askerdeki nişanlımın yanına sokulup uyumak isterdim. koğuşta görünmez olmam lazım malum=))

EŞıMDEN UZAGIM VE HAMıLEYıM...
ONUN YANINDA KOLLARININA RASIND AOLMAYI COK AMA COK ISTERDIM
COK IHTIYACIM WAR BUNA:gitme:

bende benimkine bozuğum bugün ondan şuan onun yanında olmak istemiyorum nesterinim :umursamaz:

Yoksa şöylee pierre loti de başbaşa aşkımla benn manzaraya karşın sıcacık elma çayını içiyor olmak vardı..... (hayır hayırr istemiyorum!!! :umursamaz::asigim:)

aynen tatlım yaa aramız bozuk olmasa isterdim:olmaz: ama akşam bana çok anlayışsızsın dedi dısarıda konser warken ewe bıraktı we öpmeden gittiii.. arabadan indiğimle gaza bastığı bir oldukötükedihüsoçok kırgın we kızgınım bugün naniknanikonun için çook uzaklarda olmak isterdim:dilcikar::oklava:

valla şu anda mersinde teknede balık yemek ve üstüne bidenede cigara tüttürmek isterdim ...üüffff be hemde ne isterdim .:delphin:..offff offfff ................:delphin::delphin::delphin::delphin::delphin::delphin:

pazar ya bugün aşkımla evimizde olmak isterdim hatta yatağımızda...

şunda acayip huzurluyum, bu durumum hiç bozulmasını istemekten başka hiç bişey istemiyorum:1no2:

herkes tatil demiş aşk demiş... bende bi gariplik var kesin..akannehir
ama ben son sürat çalışıyor olmak isterdim sevdiğim bir işte..
:delphin:

Back
X