u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

şu an da istanbulun bütün köşelerini gezmeye gidip sonrada makedonya ya uçak bileti almaya gitmek isterdim....

evımde olmak...
eşımın kendıne hakım oldugu o anı duymak ...
ve bır daha hıcbır zaman ıradesının dışına cıkmayacagını bılmek ısterdım...

upuuuzunnnnn bir tatile cıkıppppppp kafamı dinlemek kafamı boşaltabilmiş bişekilde dönmek isterdimm amaaaaa ama amaa

bebişimin test günüm gelmiş ben pozitif haberini almıs veee ultrasonda kalp atıslarına bakıyor olsak

deniz olan bi yerde olmak istedim neresi olduğu farketmezkaydirigubbakcemile4
denize karşı oturup hırçın dalga seslerini dinlemek isterdim:lepi:

Kızlar hayal ettiğiniz keşke şimdi şurada olsaydım dediğiniz oluyordur illaki... Gelin paylaşalım...
İlk benden olsunnnn

Ben şu anda yeşilliklerin içinde şirin sıcacık sakin bir evde şöminenin karşısında kahvemi yudumluyor olmak isterdimmmm.... :sinifsinif:
.herkese slm.uzun zamandir yasayamadigim sicacik romantik bir aksamda olmak isterdim yeri hic önemli degil.:roflol:

şu anda sevgilimle alanyada denize karşı oturmak isterdim opuyorumnanaktan ama imkansızzz malesefff mafoldumben

şu anda sewgilime çok kızgınım ve eminimki o bundan habersiz şimdi mışıl mışıl uyuyor onu şu an uyandırmak ve bütün sinirini ondan çıkarmak isterdim kötükedihüso

sevdiğim adamın evinde olabilirim,
salondaki kanepede, sarılsın bana tv izleyelim.
ekstrem hayallerim yok:)

O'nunla sohbet ederken yürüyüş yapabileceğim hoş bir bahçe olabilir..

aşkımla saatlerce fılm ızlemek sonra sinekçilik oynamak ıstıyom :D

şuanda bir tabak tatlıyı götürüyor olmak isterdim........cokacimcoook
neyseki iftara az kaldı..................hihoyyyt
bide yıgenımı doya doya kokulu kokulu öpmek isterdim..........ŞenizŞeniz:emir_bebek:
cok ama cok seviyorum tatlışımı:nazar:opuyorumnanaktan

şu an aşkımla evimizde koyun koyuna oturup film izlemek isterdimmm:kedi:
gerçi az kaldı...inşallah 20 gün sonra bunu gerçekleştirebilecessskaydirigubbakcemile2

Back
X