u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

Pierre Loti´de Istanbulun o essiz bogaz manzarasina karsi günesin tüm iliklerime isleyip, rüzgarida saclarimda hissedip cayimi yudumlamak isterdim..........boshayallersmile

deniz kenarında tek başıma güneşin batışını izlemek isterdim
herkesten bir müddet uzak kalarak

Kanada'da,Amerika sınırlarında bir çiftlikte sadece eşimle beraber çimlere çayırlara uzanmak isterdim:)

Paris'te Lüksemburg bahçesinde oturmak ve yüzümü güneşe dönmek, mis gibi çiçek kokusunu duymak isterdim, gürültücü kalabalıklardan çoook uzakta olmak isterdim.

Onun olduğu şehirde bulunmak yeterdi şuan için.

şuanda çok güzel manzaralı bir yerde masaj yapılıyo olmak isterdimboshayallersmileboshayallersmile

Sıcacık yatağımda karın ağrılarımla boğuşmak yorgun düşerek uykuya dalmak isterdim
Uyandığımda da biricik sevgilimin ağrılarıma iyi geleceğini düşünüp getirdiği sıcak bir kahveyle günümün aydın olmasını isterdim

İzmir'in tenha bir kumsalında kumlar üzerinde oturup malibu içmek isterdim. Yanında ananas ve fonda dumandan-sarhoş çalsın isterdim. Böylece bir süreliğine her şeyi unutup kendimden geçebilmek muhteşem olurdu. :içelim:

sabah 7 den itibaren akşam 12 ye kadar kafamı kaşımaya fırsat kalmıyacak kadar çalışmak . . .
sonrada gece yatağa girdiğimde hiç birşey düşünmeden uyumak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…