u anda nerede ve ne yapyor olmak isterdiniz?

güzel bir otelin havuz başında şenzlonga uzanmış elimde buz gibi nane yapraklı bir limonata arka fonda güzel hareketli türkçe bir parça ohhh gel keyfim gelll zemuszemus

Antalya'da lara da sahilde sadece ben olmak isterdim.. deniz ile bütünleşip konuşmak isterdim..Kokusunu içeme çekmek yüzmek isterdim..

Deniz kenarında oturuyor olmayı çok isterdim.
Hafiften rüzgar da essin..

yurt dışında babamın ve kardeşlerimin yanında olmak isterdim
çok özledik birbirimizi:1hug:

deniz ve dolunay manzaralı bir evin terasında rakı-balık keyfi yapmak isterdim...((kedi:sevdiceğimle beraber)))

karadenizin ağaç evlerinin birinde kocişimin dizinde uyumak isterdim gürültü olmadan...

ben su an sevgilimle bizden başka kimsenin olmadığı romantik bir yerde olmak için neler vermezdim yaa boshayallersmile

ben sevdiğim yanında bodrumda olup onla birlikte unutulmaz bir tatil yapmak isterdim...

...kimsenin bana karismadigi,elestirmedigi, sadece gonlumden geceni yapabilecegim bir yerde ,sadece sevdigimle olmak isterdim

sevdiğimle birlikte ilk önce Türkiyeyi sonra da dünyayı gezmek isterdim.80 günde devr-i alem gibi.80 gün yetmez ama bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…