Arkadaşlar eklediğim resimlere dikkat ettiniz mi?
ilk 3 resimde aleni gördünüz ufo resimleri diye ortalığı ayağa kaldırdıkları resimleri stüdyo ortamında maketten çekip arkasını montajlayıp yayıyorlar. Yani "ufo gerçeği" aslında "uydurmaca"!
İnananlara saygı duyarım ama araştırmadan inanmayın tavsiyem.
Bir medyacı olarak -ki önceden de araştırmalarım olmuştu- ben "ufo yalanı"na inanmıyorum.
Zaten bilim de inanmıyor hala. cunku malum, bilimin ufo'ya verdiği isim, bakınız:
U.F.O. = Bilinmeyen uçan cisimler
Diyelimki var,suan oturdugumuz evin penceresinden gökyüzüne baktiniz kocaman bir ana gemi isik saciyor,kücük kücükte gemicikler yavrulari etrafta ucusuyor.kaydirigubbakcemile3
Cikacak karmasayi,korkuyu,panigi enidesiyi düsünemiyorum.Tepende isik sacan yuvarlak bir daire insana benzemeyen yaratiklar.
Bizim gibi ilkel varliklardan ne istiyebilirlerki,-tatlicadiarzu-bize bulasmasinlar uzak dursunlar.Dünya var oldugundan beri savasan insani insana kirdiran,yakan,iskence eden,hayvanlar alemini,dogayi katleden,dünyanin yörüngesini cöplüge ceviren,topragi,denizleri,irmaklari,havayi kimyevi atiklarla dolduran,savasirken coluk cocuk bebek demeden katleden bir türüz.Kadina cocuga hatta ve hatta bebege tecavüz eden yaratiklarda var icimizde.Hirsizlik,dolandiricilik,adam öldürme ne ararsan var.
Bizimle diyaloga gecmemeleri kendilerinin hayrina,bazilarini kacirip inceliyorlarmis.Aman ha biz gittigimiz heryere vahset virüsünüde bulastiririz.naniknanik
Icimizde iyilerde azimsanmayacak kadar cok.Ama neyaparsinki vahsilerin arasinda yok olmaya yüz tutmus,hayatta kalma dünya gezegenini yinede yasamaya dair güzel bir yer yapmaya calismalari takdir edilmektedir.(yada edilmemektedir!!):mymeka:
Akilli varlik diye biz insanlari biliyorum.Eger bu yaptiklarimiz akil kari ise birde uzayli yaratiklarin neler yapabildiklerini görmek isterdim.:roflol: Bizi bizden korusunlar yeter.sengözlerimebaksanab
neden saklıyorlar tatlım saklamasınlar da herkes kurtulsun artık
kargaşa mı çıkar? delikafadulden
şu anda medyada olup bitenlerden daha fazla kargaşa olabileceğini sanmıyorum. Aman şurda ufo gördüm, way efendim bi ışık çıktı, uçan gemiydi bilmem neydi... Millet de bunlaran kurtulsun... Açıklasınlar şayet varsa. Bence.
Ulusal basın olsun global medya olsun neler kaldırdı bu insanlık..
Zaten birtakım insanlar ufolara inanıyor. Çok şok etkisi yaratacağına inanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?