'' u f o '' gerçeği

Ben inanıyorum kesinlikle ve kesinlikle hiç bir şekilde yanlız olmadığımızı düşünüyorum.

Biziim güneşimiz gibi 1 milyon tane güneş olduğu düşünülüyor... 1 MİLYONNNN sayının büyüklüğünü düşününce bir güneş sisteminde dünya gibi bir gezegen olma olasığı en az 1 milyon...kesinlikle başka canlılar vardır kainatta. Ama bizim dünyamıza gelirler, gelmezler bu ayrı bir konu... ufo dediğimiz şeyler insan yapımı olabilir de olmayabilirde.

Ben uzaylı olsam insanların yakınına bile yaklaşmazdım, kötülüğün hakim olduğu bir dünyada yaşıyoruz kaynaklar da kirletiliyor. Geriye de birşey kalmıyor... :)

başka canlılar ararsan dünyada, herşey canlı... hayvanlar, bitkiler dışındakiler de...
mutasavvıflar der ki;
madem cansız(!) varlıkların da en küçük yapıtaşı atom...
ve ki o da hareketli ve işlevsel...
demektir ki aslında masa, sandalye, klavye, hepsi canlı o zaman.
dünyada sınırsız sayıda canlı var insan dışında o zaman. Hava bile...

Tamam, buna itiraz etmiyorum. Ama bir arkadaşımın da yine bu topikte belirttiği üzere başka canlılar var, ama sorumluluk sahibi, imtihan için gönderilmiş canlı "insan"dır... Yaratıcısının yeryüzündeki halifesi...

Ufolara inanmıyorum. Kasten ve yanıltmak maksatlı bi kurgu olduğuna inanıyorum "U.F.O. MASALI"nın...

Son düzenleme:
Ha bir de tabi bu işte cinlerin parmağı var.

Kafayı birşeye takan bazı insanları yanıltmak için uğraşırlar onlar.
Ufo gördüğünü zannedenler de, uçak, gölge, ışık vs göz yanılmaları değilse, bu varlıkların aldatmalarıyla yanılıyorlar diye düşünüyorum.

şükürler olsun alemi yaratana ki o ne mucizeler vermiştir.......

Diyelimki var,suan oturdugumuz evin penceresinden gökyüzüne baktiniz kocaman bir ana gemi isik saciyor,kücük kücükte gemicikler yavrulari etrafta ucusuyor.kaydirigubbakcemile3

Cikacak karmasayi,korkuyu,panigi enidesiyi düsünemiyorum.Tepende isik sacan yuvarlak bir daire insana benzemeyen yaratiklar.

Bizim gibi ilkel varliklardan ne istiyebilirlerki,-tatlicadiarzu-bize bulasmasinlar uzak dursunlar.Dünya var oldugundan beri savasan insani insana kirdiran,yakan,iskence eden,hayvanlar alemini,dogayi katleden,dünyanin yörüngesini cöplüge ceviren,topragi,denizleri,irmaklari,havayi kimyevi atiklarla dolduran,savasirken coluk cocuk bebek demeden katleden bir türüz.Kadina cocuga hatta ve hatta bebege tecavüz eden yaratiklarda var icimizde.Hirsizlik,dolandiricilik,adam öldürme ne ararsan var.

Bizimle diyaloga gecmemeleri kendilerinin hayrina,bazilarini kacirip inceliyorlarmis.Aman ha biz gittigimiz heryere vahset virüsünüde bulastiririz.naniknanik

Icimizde iyilerde azimsanmayacak kadar cok.Ama neyaparsinki vahsilerin arasinda yok olmaya yüz tutmus,hayatta kalma dünya gezegenini yinede yasamaya dair güzel bir yer yapmaya calismalari takdir edilmektedir.(yada edilmemektedir!!):mymeka:

Akilli varlik diye biz insanlari biliyorum.Eger bu yaptiklarimiz akil kari ise birde uzayli yaratiklarin neler yapabildiklerini görmek isterdim.:roflol: Bizi bizden korusunlar yeter.sengözlerimebaksanab

bilimsel olarak kanıtlanmış bi gerçek bu zaten ancak devletler bunu resmi olarak açıklamaktan kaçınıyorlar..hem politik hemde sosyal endişelerden dolayı..ben yıllardır araştırır ve kanıtlanmış bulguları incelerim..tübitak rapor verdi zaten kumburgazdaki görüntüler için..UFO dur dedi..çekilen görüntüler uzmanlar tarafından 3 hafta boyunca detayşı olarak incelendi ve grülen cismin hiçbir şekilde,animasyon,dublaj,eklenti yada vb gibi şeyler olmadığı sonucuna vardı..tanımlanamayan uçan cisimdir diye rapor çıktı tübitaktan bile..ama dünyada çok daha öncesinden yapıldı bu araştıramalar..bizim askeri kurumlarımızın en üst düzeyindeki insanlar bile UFO gerçeğini biliyorlar..yıllar önce amerikada uzaylılar tarafından alınan bir kişinin ifadesi doğrultusunda kadında incelemeler yapıldı..ve parmak ucuna yerleştirilmiş micro implact bulundu..daha neler nelerrrr

bu dünyadaki hiçbir fiziki mekanizmaya benzemediği için..bizimde bu dünya üstündeki mekanik ve cisimlerden başka cisimleri tanımlayamadığımız için bilnmeyen adı verildi..bilinen olsa zaten böyle bi konu olmazdı..dünya var olduğundan beri,daha önce hiç karşılaşılmayan cisimlere bilinmeyen demek kadar doğal ne var acaba?..bu konuyla iligli araştırma yapan her bilim adamının UFO ya olan inancı tamdır..ancak resmi açıklama bazı önemli ve geçerli nedenler yüzünden yapılmıyo malesef..amerikanın bir süre herkesten sakladığı,ancak uydudan yapılan nokta çekimlerle daha sonra varlığını kabul etmek durumunda olduğu UFO üstü var..bu üs basından ve o üste çalışanlar dışındaki herkesten gizleniyor,bunuda ulusal güvenlik yasası adı altında muhafaza ediyolar..üste çalışnalrın en yakınları bile bu üssün içinde olup bitenlerden haberi yok..sadece üssün varlığı kabul edildi uydu çekimlerinden sonra..

neden saklıyorlar tatlım saklamasınlar da herkes kurtulsun artık
kargaşa mı çıkar? delikafadulden
şu anda medyada olup bitenlerden daha fazla kargaşa olabileceğini sanmıyorum. Aman şurda ufo gördüm, way efendim bi ışık çıktı, uçan gemiydi bilmem neydi... Millet de bunlaran kurtulsun... Açıklasınlar şayet varsa. Bence.

Ulusal basın olsun global medya olsun neler kaldırdı bu insanlık..
Zaten birtakım insanlar ufolara inanıyor. Çok şok etkisi yaratacağına inanmıyorum...

Çok tatlısın canım... a.s

ve ne yazık ki çok da haklısın... :a015:

Başta İngiltere olmak üzere bazı ülkeler elindeki gizli belgeleri açıklamaya başladı zaten..

İngiltere Savunma Bakanlığı ulusal arşivlerde 'çok gizli' kodlamasıyla bulunan, UFO olarak bilinen 'Tanımlanamayan Uçan Cisimler' e ilişkin 160 dosyayı halka açmaya karar verdi. 3 yıl sürecek ve ilki önümüzdeki bahar aylarında açıklanacak dosyalar ile ilgili kararın halk ve medya kuruluşlarının bilgi edinme yasası kapsamında yaptığı taleplerin yığılmasından dolayı alındığı bildirildi. Bakanlık 1950'den beri 10 binden fazla UFO görülme olayını rapor etti. Bunlardan yalnızca yüzde 5'i için bir açıklama getirilemedi. Fransa'da geçen yıl başında tüm 'UFO' dosyalarını halka açmıştı. a.s

ben şahsen inanıyorum.evrende yalnız olamayız.bence inanmayanların kafası obama'nın yemin törenindeki görüntülerle biraz karışacak.çünkü cnn in montaj yapacak hali yok yani.görüntüler çok açık.ve kuş olamayacak kadar hızlı.şaşırtıcı gerçekten.

dün akşam da bizim buraları ziyaret etmişler eski mısır hiyelogliflerinde bile çizimleri var inanmamak elde degil

İngiltere Savunma Bakanlığı’nın birkaç ay önce, gizledikleri 1.700 UFO Dosyasını halka açmasından sonra, bu defa da Danimarka Savunma Bakanlığı benzer bir adım atarak, son 30 yıldır gizlenen 15.000 UFO dosyasını halkın bilgisine açtı...

Birçok askeri ve sivil pilotların Danimarka hava sahasında gözlemledikleri ve bazılarında yakın karşılaşmaların yaşandığı pek çok önemli vaka ile birlikte askeri üslerde gözlemlenen UFO’lar ve sivil halk tarafından da rapor edilen önemli gözlemler halkın bilgisine sunuldu...yerimseniben

UFO-arkiv online

Halka açılan UFO Dosyaları için: http://forsvaret.dk/FTK/Flyvevåbnets historie/Documents/UFO_materiale.pdf

arkadaşlar geçen haktan aydoğanın uzman tv de yayımlanan videolarında haktan bey bi kampanyadan bahsetti. amerika ve avrupa ülkelerinin ufoyla ilgili belgeleri sakladıklarını ve insanlarında tüm gerçekleri bilmeye hakları olduğu için imza kampanyası başlatılmış. kampanyanın adı dünya ifşaat kampanyası ve tüm dünyadan katılım var. eğer inanıyorsanız google a dünya ifşaat kampanyası yazdıgınız zaman site çıkıyo zaten. sitede sağ tarafta kampanyaya katılmak için tıklayınızı seçtikten sonra ülkemizi seçiyorsunuz dünya haritası üstünde ve sizde bir imza atmış oluyorsunuz. ufo olaylarını biraz araştırdım ve gerçekten ülkelerin sakladığı bir çok şey var.

ayrıca ufolara inanmayanlar; kuran-ı kerim'de evrende 30000 alem yaşadığı söyleniyo fakat bilim adamları saydığında dünyada bu kadar çıkmıyo gerisi nerde ozaman? birde madem gerçeklik payı yok o halde neden gemileri hep tabak şeklinde neden o yaratıkların görünüşleri her yerde aynı çiziliyo. bunca video yalan mı? bunca bilim adamı araştırmacı yalancı mı yani

Dünyada pek çok açıklanamayan şey var.Mısırdaki piramit ve hiyerogliflerin sırrı,Las vegas yakınlarında bulunan 51.bölge,ekin çemberleri,ışık kümeleri,fotoğraflar,video göruntuleri vs vs.sürekli genişleyen bir evren,Kuranda bahsedilen 3000 alem.......bana kesin bir dille reddetmenin doğru olmadığını gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…