modasi gecmis unsuzler ne cikartacaklarini sasirdilar artik:1shok: ufolara inaniyorum..misirlilarda ufolari buyuk bir yildiz seklinde cizmislerdir..dusen bir ufoda abd li bir general varliklarindan bahsetmisti sonrada inkar edip uzerini kapattilar konunun..hatta bir tanesinin yarali oldugundan bahsedilmisti..tevratinda degistirilip insan tarafindan yazildigi biliyoruz oradada sanirim musa peygamberin buna binip goge yukselip cok kisa surede bir yerden baska yere gectiginden bahseder..bu da misirlilar donemine denk gelir yani tutarlilik vardir..piramitlerin,mayalarin sirri cozelememistir hala..o devirde bircok alanda yuksek teknolojinin kullanilmasi cok sasirtici:1shok:
ORTA ve DOĞU AVRUPA - BALKANLAR ve ORTADOĞU 4. ULUSLARARASI UFO KONGRESİ 13-14 Haziran 2009'da İstanbul'da düzenlenecek.
ayrıntılı bilgi Beta V.1 Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi sitesinde ...
ben bundan yıllar önce bir gece ufo gördüm...çok enteresandı...kartal dragosta bir ışık gördüm önce..merak edip kalktım yerimden...kardeşimde var yanımda...sessiz sadece metalik bir ses veren ışıklı bir görüntü vardı gökyüzünde..ben pencereden başımı çıkarıp izliyorum...durdu bir süre..mavi ışıkları vardı..istediği gibi hareket edebilme yeteneği vardı..bi anda aniden hareket edip dragos tepesinin ardında kayboldu...bunlar en çok bikaç saniye içinde olup bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?