- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi birogretmenn
-
Yaa bilmiyordum ama ben ondan almıyorum ki zaten trendyoldan kaset ovulasyon candırbir gebenin günlüğü bizim yaptığımız yöntemi bulan doktorla takıştı şimdi de bizim daha önce açtığımız topicler kapatıldı ve ebru hanım gidip hepsini beğenmiş. biz de buna çok üzüldük. Ondan yani değilse ayrı bir yönü yok canım. Herkes nasıl gebelik yakalarım peşinde
Kız ismini dedik diye kapatıldı zaten konularbi bu kalmıştı denemedigimiz ay iyi demiri nerden aldın hap falan mı damla şeklinde mi bende basliyim ya zaten üşüyorum çok oda mı yasak isim vermek
Ben soğan içtiğim ay hamile kalmıştım ondan mı tuttu bilmiyorum tabiBurası herkesin yeri herkes istediği yöntemi kullanır kimi bal yer kimi soğan içer kimi çıbıkla takip eder önemli olan tek bir amaç ve hedefe ulaşmak o bebişlerin gelmesi
Ben çıbık kullanmıyorum amma kaset kullanıyorumSivmiyırız çıbık
Ayy inşallah hayırlısıyla hepimizin Kucakları dolsun aminnBurası herkesin yeri herkes istediği yöntemi kullanır kimi bal yer kimi soğan içer kimi çıbıkla takip eder önemli olan tek bir amaç ve hedefe ulaşmak o bebişlerin gelmesi
Ay demiri sormuşsun ben d vitamini sandım. Ben ferro sanol gyno kullanıyorum hem demir hem folikbi bu kalmıştı denemedigimiz ay iyi demiri nerden aldın hap falan mı damla şeklinde mi bende basliyim ya zaten üşüyorum çok oda mı yasak isim vermek
Bende herşeyiyaptım soğan suyu gebe kalmama etki etmedi ama adetimi düzenledi oğlumu emzirirken hiç adet olmadım 1 buçuk sene bide 9 ay hamilelelik yüzüm kıllandı sivilcelendi ne zaman içtim düzeldi herkese farklı etkileri varBen soğan içtiğim ay hamile kalmıştım ondan mı tuttu bilmiyorum tabiherkesi başka bişey olumlu etkiliyor en güzeli her ay başka yöntem denemek bence biraz riskli ama ya tutarsa diyerek incir kürü yaptım o ay tutmamıştı mesela
Evet bu konuda etkisi çok en çok neyi sevdim olumsuz konuşmuyor bebel sahibi olacaksınız eninde sonunda diyor o güzelay bal veya değil, öyle yada böyle adam benim stresimi çekti aldı resmen. Benim için, eşim için önemli olan benim psikolojik sağlığım yani. Sırf o yüzden bile duacısıyım. Bu olmasa başka bir şey deneyecektim zaten. Ama hiçbir seçenek bu kadar kafamı boşaltmamı sağlayamazdı.
Bende kullanmıyım o zaman ya eşim kullansın. Aynen dediğin gibi canım herşey vaktini bekliyorYok kuzum bende bi başladı mı tatlı şeyi durduramıyorum bide alerjim olunca almadım herşey bahane nasip şahane Allah’ın ol dediği zaman olacağına gönülden inanıyorum İnşallah hepimize bebişlerimizi en kısa zamanda nasip etsin
Biz beeaber kullanıyoruz sende kullan bi rahatsızlığın yoksa yumurtladığını hissediyorsunBende kullanmıyım o zaman ya eşim kullansın. Aynen dediğin gibi canım herşey vaktini bekliyor
E bende aldım ovulasyon başlıcam gelinceOvulasyon diyeni eliyoruz adadan
Süper bakayımAy demiri sormuşsun ben d vitamini sandım. Ben ferro sanol gyno kullanıyorum hem demir hem folik
Aynen öyle ben hayıtta içtim baya düzene soktu mesela adeti beni olumlu etkiledi.. aslanpencesi içtim oda yumurta geliştirdi baya hissettim yani tabiki olumsuzda olabilirdi ama belki tutarsa diye içiyoruz işte bilmiyorum ya doğal oldukları için ve çok uzun süreli yapmadığımız için ben denedim yani şifa niyetine..Bende herşeyiyaptım soğan suyu gebe kalmama etki etmedi ama adetimi düzenledi oğlumu emzirirken hiç adet olmadım 1 buçuk sene bide 9 ay hamilelelik yüzüm kıllandı sivilcelendi ne zaman içtim düzeldi herkese farklı etkileri var
Oo ne güzelbir de ben cumartesi sen beri her gün Meryem Süresini okumaya başladım
Allah kabul etsinbir de ben cumartesi sen beri her gün Meryem Süresini okumaya başladım
Herşeyin azı yarar fazlası zararSüper bakayım
Aynen öyle ben hayıtta içtim baya düzene soktu mesela adeti beni olumlu etkiledi.. aslanpencesi içtim oda yumurta geliştirdi baya hissettim yani tabiki olumsuzda olabilirdi ama belki tutarsa diye içiyoruz işte bilmiyorum ya doğal oldukları için ve çok uzun süreli yapmadığımız için ben denedim yani şifa niyetine..
İnsülin direncim var sadece canım. Arkadaş öyle diyimce muallakta kaldım bizde ikimiz kullancaktık normaldeBiz beeaber kullanıyoruz sende kullan bi rahatsızlığın yoksa yumurtladığını hissediyorsun
Testlerini ona mi soracaksınEbru abla burayı mı kullanıyormuş ismi nedir bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?