(U)mutlular

Yaa bilmiyordum ama ben ondan almıyorum ki zaten trendyoldan kaset ovulasyon candır hayırlısı olsun sıkmayın canınızı bende o karışım kürleri pek sağlıklı bulmuyordum açıkcası ama tabiiki siz bilirsiniz dediğin gibi nasıl gebelik yakalarım peşinde herkes 2 günlük dünya üzmeye kırmaya gelmez

Burası herkesin yeri herkes istediği yöntemi kullanır kimi bal yer kimi soğan içer kimi çıbıkla takip eder önemli olan tek bir amaç ve hedefe ulaşmak o bebişlerin gelmesi
Ben soğan içtiğim ay hamile kalmıştım ondan mı tuttu bilmiyorum tabi herkesi başka bişey olumlu etkiliyor en güzeli her ay başka yöntem denemek bence biraz riskli ama ya tutarsa diyerek incir kürü yaptım o ay tutmamıştı mesela

Burası herkesin yeri herkes istediği yöntemi kullanır kimi bal yer kimi soğan içer kimi çıbıkla takip eder önemli olan tek bir amaç ve hedefe ulaşmak o bebişlerin gelmesi
Ayy inşallah hayırlısıyla hepimizin Kucakları dolsun aminn

bi bu kalmıştı denemedigimiz ay iyi demiri nerden aldın hap falan mı damla şeklinde mi bende basliyim ya zaten üşüyorum çok oda mı yasak isim vermek
Ay demiri sormuşsun ben d vitamini sandım. Ben ferro sanol gyno kullanıyorum hem demir hem folik

Bende herşeyiyaptım soğan suyu gebe kalmama etki etmedi ama adetimi düzenledi oğlumu emzirirken hiç adet olmadım 1 buçuk sene bide 9 ay hamilelelik yüzüm kıllandı sivilcelendi ne zaman içtim düzeldi herkese farklı etkileri var

Evet bu konuda etkisi çok en çok neyi sevdim olumsuz konuşmuyor bebel sahibi olacaksınız eninde sonunda diyor o güzel

Bende kullanmıyım o zaman ya eşim kullansın. Aynen dediğin gibi canım herşey vaktini bekliyor

Ay demiri sormuşsun ben d vitamini sandım. Ben ferro sanol gyno kullanıyorum hem demir hem folik
Süper bakayım
Aynen öyle ben hayıtta içtim baya düzene soktu mesela adeti beni olumlu etkiledi.. aslanpencesi içtim oda yumurta geliştirdi baya hissettim yani tabiki olumsuzda olabilirdi ama belki tutarsa diye içiyoruz işte bilmiyorum ya doğal oldukları için ve çok uzun süreli yapmadığımız için ben denedim yani şifa niyetine..

Herşeyin azı yarar fazlası zarar

Biz beeaber kullanıyoruz sende kullan bi rahatsızlığın yoksa yumurtladığını hissediyorsun
İnsülin direncim var sadece canım. Arkadaş öyle diyimce muallakta kaldım bizde ikimiz kullancaktık normalde

Ebru abla burayı mı kullanıyormuş ismi nedir bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…