(U)mutlular

ay bana da demişlerdi onu ama ben de antibiyotikler beni zehirledi ahahdjdjdjdjd olmadı yani djzhaha güme gitti o ay ben zehirlenince ahsjxjdjahaha
Antibiyotik değilde fitil bir hapbide şase vardı,toz halinde şaseyi sulandırıp içtim sadece demekki temizlemiş herşeyi hâliyle kanallar açılınca bebişe merhaba dedik

Birileri bayaa gocunmusss yazikkk
Madem çıbıkların hamile bırakıyor hakkiyla konusulurdu zatenn
Herkesin kendi fikri bir ara kullandim ismini de andim cibikcinin ama ne sayfa kapatıldı ne tepki verildi
Yarasına basinca verdiler ortaligi ellialtiya sacmalik..

Yeni topikimiz hayırlı olsun bende sizleri çok sevdim Bu ay hepimiz güzel haberleri alıcaz inşallah eşim daha normal vardiya da şükür bende sağlıklı beslenip yürüyüş yapmaya başladım rabbim hepimizi sevindirsin

ay gerçekten yazıklar olsun ya inanamıyorum yani. ben de aldım kullandım ve zerre işe yaramadı üstelik adam akıllı ilgilenmedi bile bırak dediği için yumurtlama günümü de kaçırmıştım. yazdıklarım olsun ya. sırf kin güttüğü için tahammül bile edemeyip topic kapattirmis

Bana konuya yazdığınız kaldırıldı yazısından sonra girişim engellendi Whatsapptan ulaşın yazısı geldi ulaştım . Ben şöyle zannettim bazen Farmasi falan oluyor ya o tarz satıcı falan zannedildim o yüzden yasak yedim zannettim

Çıbıksızda spam altındaymis resmen ticari savaş altındayız bizler üzerinden prim yapiyolar

A ne zaman şimdi mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…