- 16 Ağustos 2021
- 177
- 48
- 13
- Konu Sahibi birogretmenn
-
Antibiyotik değilde fitil bir hapbide şase vardı,toz halinde şaseyi sulandırıp içtim sadece demekki temizlemiş herşeyi hâliyle kanallar açılınca bebişe merhaba dedikay bana da demişlerdi onu ama ben de antibiyotikler beni zehirledi ahahdjdjdjdjd olmadı yani djzhaha güme gitti o ay ben zehirlenince ahsjxjdjahaha
Çibikci değil mi buÇıbıkçı değil buEki Görüntüle 2961950
Kızzzz işte yandaşcısıııııı nerden giriliyor burayaaÇıbıkçı değil buEki Görüntüle 2961950
Kazen beyin duvarinda canimmKızzzz işte yandaşcısıııııı nerden giriliyor burayaa
aaaaaÇıbıkçı değil buEki Görüntüle 2961950
Birileri bayaa gocunmusss yazikkkÇıbıkçı değil buEki Görüntüle 2961950
Yeni topikimiz hayırlı olsun bende sizleri çok sevdimHeeeerkese merhaba. Kaldığımız yerden reklamsız, isimsiz devam etmek adına açnak istedim. Oluşturulan o grubumuzu çok sevmiştim ve yeni arkadaşlar geldikçe de güzel oluyordum Yine aynı şekilde bat takibimizi yaparız. Dertleşir, gülüşü ağlaşırız. Amacım asla reklam yapmak ve isim geçirmek değil. Oluşan o mutlu ve umutlu ortamın bozulmasını istemiyorum
Eee kızçeler nerede kalmıştık
Sağol canım benim aminnnRabbim zorunuzu kolay etsin inşallah. Sağlıklı evlatlar nasip etsin. Arkadaşlarınızı etiket yaparsanız görürler . Aksi takdirde konu geriye düşebilir
Birileri bayaa gocunmusss yazikkk
Madem çıbıkların hamile bırakıyor hakkiyla konusulurdu zatenn
Herkesin kendi fikri bir ara kullandim ismini de andim cibikcinin ama ne sayfa kapatıldı ne tepki verildi
Yarasına basinca verdiler ortaligi ellialtiya sacmalik..
ay gerçekten yazıklar olsun ya inanamıyorum yani. ben de aldım kullandım ve zerre işe yaramadı üstelik adam akıllı ilgilenmedi bile bırak dediği için yumurtlama günümü de kaçırmıştım. yazdıklarım olsun ya. sırf kin güttüğü için tahammül bile edemeyip topic kapattirmisÇıbıkçı değil buEki Görüntüle 2961950
Yazdım şimdi bana spam atarlarKazen beyin duvarinda canimm
A ne zaman şimdi mi olduBana konuya yazdığınız kaldırıldı yazısından sonra girişim engellendi Whatsapptan ulaşın yazısı geldi ulaştım . Ben şöyle zannettim bazen Farmasi falan oluyor ya o tarz satıcı falan zannedildim o yüzden yasak yedim zannettim
Yok öğlenA ne zaman şimdi mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?