Eşimle kendimiz tanışarak, birbirimizi severek evlendik. Evlendiğimizden beri bana sadece sarılıyor vs ama ilişkiye girmek için hiç istekte bulunmadı. İlk evlendiğinizde özel bölgesinde ciltte bi rahatsızlık olduğunu bulaştırmak istemediğini söyledi. Ben de bunu normal karşıladım. Ama doktora da gitmedi hep erteliyor. Açıkça cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olup olmadığını sordum kesinlikle olmadığını söylüyor. Benden önce sevgilisiyle cinsellik yaşamış tecrübesiz de değil. Konu benim içim cinselliktwn öte bi sorun haline dönüştü acaba o kızı unutamadı mı, neden ona olan isteği bana hissetmiyor. Kendimi berbat hissediyorum. İlk defa bugün kızı merak ettim buldum fotosunu ve kız da güzelmiş daha çok moralim bozuldu acaba aklına o mu geliyor? Ayrıca bi kere de aklına o geldi bi olayla ilgili konuşurken o da böyleydi kıyas anlamında değil genel bir konudan bahsederken çok üzüldüm ve çok kırgınım. Bi şey de demedim çünkü sorun sadece benim yanımda bahsetmesi değil aklına o kızın gelmesi .Aklına engel olamam diline olsam da. Çok kırgınım…
Son düzenleme: