• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç aydır evliyiz eşim bana hiç yakınlaşmadıu

😄 Sadece ona takılmadım tabi de doğru anlatmak istedim sadece. Konuşma kısmına gelecek olursam da zaten sordum ama sadece doktora gitmeye üşendiğini, vakti olmadığını zaten gideceğini söylüyor. Asla asıl sorunu söylemiyor. Eşimi çok seviyorummm ve bana da çok iyi davranıyor ilişkimiz için de çok emek verdi bu zamana kadar evlilikten önceki süreçte de. Bu konu için de üzmek istemiyorummm çünkü ben irdelemeye çalışınca gözleri kızardı. Napacağımı bilmiyorum
Hâlâ bakire misiniz? Acaba o yüzden mi bu kadar ılımlısınız.siz de önemini kavrayamıyor gibisiniz çünkü.

Doktora tek gitmemeli beraber gidin kesinlikle. Bulaşıcı hastalığı olduğunu nerden biliyor daha önce doktora gitmiş mi? Ve bunu evlenmeden söyleme gerekmez miydi? E-nabızından ne zaman hangi doktora gitmiş kontrol edebilirsin. Kimseye %100 güvenme daima kontrollü davran çaktırmadan

Geçici bi problemmiş zaten dediğine göre krem vermiş doktor onları kullanıyordu. Kalıcı bir durum olsa zaten evlilik testinde ortaya çıkardı diye düşünüyorum. Hastalık kısmı doğru zaten ondan şüphem yok ama bi çaba ya da gayret yok çözmek için bi daha doktora hiç gitmedi asıl sorun bu. Ama dediğiniz gibi ben doktora randevu alıp götüreceğim

Kulağından tutup zorla doktora götüreceksin.önce dahiliyeye( kolesterol, damar sağlığı, vitamin mineral cart curt herşeye baksinlar) oradan da üroloğa,( cinsel hast.ereksiyon sorunu cart curt baksinlar).Bu erkeklere bırakırsan ölene kadar hiçbir halt yapmazlar.randevu al haber falan da verme.sabah hadi gidiyoruz diye zorla götür.ondqn da birey çıkmazsa bak kardeş bu böyle olmaz diye rest çek.yazik günah ya.öyle mi böyle mi diye kadınların en güzel yılları heba olup gidiyor.gerçi evlenmeden bazı şeylere bakiliyordu ama ne kadar kapsamlı bilemeyeceğim.
Evet randevu alıp ben götüreceğim teşekkür ederim cesaret verdiniz. İnsan olayın içinde olunca en basit şeyi bile düşünemiyor.

Ohoo sizdeki bu duygusallık devam ettiği sürece, eşinizin konuyu umursaması zor.. 😒
Ciddi bi sorun. Bence siz de ciddiye alın.
Haklısınız buradaki yorumları okudukça fazla duygusal olduğumu anladım. Doktora götüreceğim bakalım ne olacak

Haklısınız buradaki yorumları okudukça fazla duygusal olduğumu anladım. Doktora götüreceğim bakalım ne olacak
Bencede götür, hatta sen de git.
3 ay boyunca eşinin bu BAHANESİNE inanmak senin de psikolojini bozmuş olmalı.

Eşimle kendimiz tanışarak, birbirimizi severek evlendik. Evlendiğimizden beri bana sadece sarılıyor vs ama ilişkiye girmek için hiç istekte bulunmadı. İlk evlendiğinizde özel bölgesinde ciltte bi rahatsızlık olduğunu bulaştırmak istemediğini söyledi. Ben de bunu normal karşıladım. Ama doktora da gitmedi hep erteliyor. Açıkça cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olup olmadığını sordum kesinlikle olmadığını söylüyor. Benden önce sevgilisiyle cinsellik yaşamış tecrübesiz de değil. Konu benim içim cinselliktwn öte bi sorun haline dönüştü acaba o kızı unutamadı mı, neden ona olan isteği bana hissetmiyor. Kendimi berbat hissediyorum. İlk defa bugün kızı merak ettim buldum fotosunu ve kız da güzelmiş daha çok moralim bozuldu acaba aklına o mu geliyor? Ayrıca bi kere de aklına o geldi bi olayla ilgili konuşurken o da böyleydi kıyas anlamında değil genel bir konudan bahsederken çok üzüldüm ve çok kırgınım. Bi şey de demedim çünkü sorun sadece benim yanımda bahsetmesi değil aklına o kızın gelmesi .Aklına engel olamam diline olsam da. Çok kırgınım…
Bak Arkadaşim severek evlendiğseniz eğer o gece gerdek derler eskiler öyle olması lazim ama olmayip 3 ay yanaşmadı diyosun alir karşima oturur konuşurum senin yerinde olsam ve ona şunu söylerim ésim veya adi neyse benden memnun değil misin ? Ve en önemlisi biz severek evlenmedik mi ? Önce bunları sorarim , sonra eğer memnun degilsin neden 3 aydir benimle ilişki yaşamadin diye sorarim ve her zaman başinda açik sözlu ol ki sonra aklina takilip canini sıkma aklinda hala eski kiz arkadasin mi var de gel otur konuşalim de eğer öyle bisey varsa eminim ki bütün kadinlar güçlü gel bosanalim de madem öyleyse de bakalim ne cevap vericek sana ve ben senin yerine olsan başka bir hat alip kizin numarasini bulup whatsapp acip ona mesaj atarim ben atıyorum ahmetin arkadaşiyim eşin adini soyle seni unutamamamiş de bakalim ne yazicak eğer kız derse ki aa evet benimde hala ilgim var orda sana kalmiş bir şey allah kolaylık versin arkadaşim

Back
X