Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Sağolasın Bende yaklasık 60kg varım Hedefım 55 olmak :) Tartılamadım Ne zamandır cokta merak edıyorum..

Dun aksam bende ıftarda soslu makarna yedım yarım tabak sonra ustume nasıl bı sucluluk duygusu bastı bilemezsin Bı tavuk haslama bıde boool salata bı dılım ekmek..Öldüm bittim mıdem bi şistiki sorma..

günaydınn gelecegin zayıfff hatunlarıııııııı
ben geldim ama pek bi suçluyum bugün:18::18::18:
dün akşam tatlı yedim ben
hastaydım ama şeyy kem küm
yedim napıyım yedim mutlandım yedim diye
akşam yemeginde çok az yemiştim
ekmeksiz 2 kaşık bulgur pilavıydı
sonra zıvanadan çıktım işte aç kalınca

tamam yemicem bida söz veriyorum

bide bugün iyiyim bademciklerim için fikir geliştirdim iyi geldi
yani shora başlayabilirm
napalım leslie mi yapalım:44::44:
fikri olan beri gelsin bakem

bu arada kandiliniz mübarek olsun
dualarımız kabul olsun inşallah

düğünüme 7 ay 1 gün kalmış
yarın 6 aya düşer sanırım

Ayy hıcbısı kalmamıs dugununeee.. Anneeeemm..

Hadı kızlar bugun tartılalımda kılolarımızın ne olduguna bakalım..

Bencede shor nedır..

evett dügüne bişi kalmamış şişman gelin olmak istemiyorumm
zayıflayalım

nası tartılcam ben:44::44:
tartım var pili yok:95:

eczaneye gıdıp tartılacagım ben ımkan varsa en yakın eczaneye .. Aksam 5 gıbı tartılırım kanımca..İftar yaptıktan sonra bakım kac kılo vermısım 70lı kılolardaydım en son ama bu kıadar kıyafet degısıklıgınden sonra kanımca 60lara donmusumdur :)

Ayrıca erkek arkadasıma soledım dıyet ve spor yaptıgımı Oda bana spor aletı almayı teklıf ettı kabul etmedım Spor salonu ısrarı basladı..Saglıksız bısey yapmayayım dıye..Gerek yok dedım sımdı sart oldu zayıflamam Oyyys ısım cok zor.. aYRıca saclarımıda kut kestırmemı ıstıyor..Anlayacagınız yaza sıkı gırmem gerek uyysss ısım cok ha..

znrznr Lınk senın ıcın gelsın

Nivea Body ile Dinamik Sabahlar part 3 - YouTube

ama ben 6 da çıkıyorum işten
kapanır eczaneler napsam ki ya:44::44:

düzenli spor şart evde ya da salonda fark etmez
ben salona gitmeden kandi başıma 10 kilo kadar verdim
geçüigimiz kasım ve aralık aylarında aerobice gittim inceldim ama kilo veremedim pek
gerçi çok da inceldigim söylenemez
evde bi düzen kurarsak başarılı oluruz zannımca

ıftar ıcın gıdecegım ya O arada tartılacagım cok merak edıyorum kilomu

ama Ben de yapamıyordum sIMDı daha rahatım bu kılolar hep bız bole rahatız dıye yerlesıyor..Alıstırmak lazım hadıııı bu seferlık hatrım ıcın dene bakalım kendını zorlamadan

bende işyerindeyim diye sadece ayakta yaptıkları ısınma hareketleri yapıverdim hemencik
10 dk da yalnızdım degerlendirim dedim

ögle arasında da yalnız kalıcam başka bi video ayarlım bari 1 saat boş oturuyorum spor yapim dimi

Son düzenleme:
eftelya ben yapamıyom ya minder sporlarını çok uyuzlanıyom ayakta olanlar iyi oluyo ya

zinarcım aerobice gittim ya 2 ay sırf minderdi hareketler
ilk başta çok zor geldi ben hep leslie yaptıgımdan sanki minderde yapılanlar bişi yaktırmıyomuş gibi hissediyodum
sonra alıştım ve farkettim ki minder hareketleri şekle sokuyo insanı
hatlar belirginleşiyo yani

arada yapmak iyi olacaktır

evet kızlar hatta her aksam duzenlı mekık cekelım sayılarımızıda yazalım Yatmadan once falan

Ben bı ara abarttım 50 tane cekıodum gunde

KIZLAR bu arada merakımı mazur gorun meslekler nedır acaba =? Bırımız evlılıge gun sayıyor, dıger arkadasımızda evlı.. ya d??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…