- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #2.141
evett dügüne bişi kalmamış şişman gelin olmak istemiyorumm
zayıflayalım
nası tartılcam ben:44::44:
tartım var pili yok:95:
KIZLAR bu arada merakımı mazur gorun meslekler nedır acaba =? Bırımız evlılıge gun sayıyor, dıger arkadasımızda evlı.. ya d??
canım ben dershanede öğretmenim ama kpss ye girdim atama bekliyorum nerde stajersin şehir olarak kendin mi kazandın kursla mı kazandınOhh bırınız tatlı yıyın , bırınız kandıl sımıtlerı ıkınızede 5er tane mekık cezası var..Ben bı aydır cıkolata yemıyorum Sekerlı bısey yemıyorum :2: Cezalısınız yoldaşlarrr..
Bende Muhasebecıyım.SMMM Stajyerı.. Sınavlarıma az kaldı..o zamana kadar toparlamak ıstıyorum kendımı..Diyetle basladım..
55 kılo olayımda
znrznr öss ,kpss vız gelmıs tırıs gıtmıs bıde ogorevıne baslamıssın.. Hepı topu 5 kılo mu senın gozunu korkutan Heyy gıdı heeyy..
he he zinar kandil simidi yeemiş zinar kandil simidi yeemişş
5 er tane mi çekicektik
tamam usta kızma ya,çekeriz
zinarcım kışın yürüyüş zor oluyor ya hava muhalefetinden yürüyemiyorum ben
evde leslie ve şu nivea bodyle idare edicem inşallah
bu arada benim meslegim ne ya:44:
sanırım şirketin kadınlar külübü sorumlusuyum
iktisat mezunuyum ama burda neciyim tam olarak bilmiyorum
sanırım idari işler sorumlusu diyebilirz benim icin
zinar biz senle meslektaş degilmiydik:44::44:
yanlış hatırlamıyorum dimi:26:
eftelya seni de tebrik ediyorum
azmedip nası giriyosunuz sınavlara yaw
bende niye yok hiç böyle şeyler:44:
azim istek kararlılık şevk hırs ihtiras gözyaşı
bak işte yok dedim dimi
umutsuz vakayım ben
Pınarcımm tartının pili nasıl standart pil mi yoksa saat pili gibi olanlardan mı?
Geçen benim de bitti çıldırıyordum adetaaaaaaaaaaKoştum saatçideki piller uyuyormuş hemen aldım
Eğer bulamıyosan aklında olsun :)
znrznr lahana sarması coook değilmi
ben sınavı kurla kazandım.İlk sınav cok kolaydı baktım sorulara basıt bunları mı yapamıyosun dedım kendı kendıme .Hemen gıttım dershaneye yazıldım ıkıncı sınavda verdım.Tavsiye ederım ıktısat menzunları arkadaslarıma..
dun aksam kı menum
yarım tabak pılav yarım tabaklı sebzelı et yarım salata yarım semız otu salatası az corba.. Hepsını bıtıremedım tabı..Hatta yanımdakı amca bunların hepsını sen mı yıyeceksın dıye benı azarladı
Sabah kalktım dısımın agrısından oluıyorum..Hıcbısey yıyecek halım yoktu..Bende corba ıctım ceyrek ekmegı dogradım hala devam edıyor agrım Allah'ım kabır azabı gıbı..
Mekıklerı cektınız mı kızlar..
sagolasın canımmm
Sımdı bu sınavın bı staj baslatma sınavı var Test usulu once onu verıyorsun.. Sonra 3 yıl staj yapıyorsun benım 2 yıl bıttı ıste eylul ayında bıtecek Bıde Yeterlılık sınavı var Oda yazılı bı sınav..Bı yerden baslayınca devam edıyo ole..Dershaneye gıdeceksenız Istanbulda Deha yı tavsıye ederım..Dıger ıllerde en ıyı dershane hangısı bılemıyorum..
yanı baslangıc ıcın ben 1000 tl harc yatırdım.. 1600 Dershane ucretı..bıde stajdayken harclar var her yıl 175 tl Ben ıkı defa odedım Bu sene sonuncusunu odeyecegım.. Daha devamına gırmeyeyım bole soguma meslege karsı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?