Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

çok doğru önemli olan istemek ve başlamak
bitirmenin yarısı derler ya zaten çok doğru

Evet yanı sınavlar yıldırmasın gozunu..Bende baslarken sen yapamazsın paranda butcende yetmez ..Aklında cok zor derlerdı.. ahh ahh kulaklarını cınlatıyorum .. KOrkutanların..

Cok hafıf bı tarıf buldum kızceler..

YOĞURTLU PATATES YUVASI

5 – 6 tane patates
1 tatlı kaşığı kararbiber
1 tatlı kaşığı nane
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı yoğurt
2 diş sarımsak

Üzeri için:
yarım çay bardağı sıvıyağ
1,5 tatlı kaşığı kırmızı biber
1,5 yemek kaşığı nane

Patatesleri haşlayıp püre yapınız. İçine sıvıyağ, tuz, nane ve karabiberi de ekleyip yoğurunuz. Patatesleri yumurta büyüklüğünde yuvarlayıp ortalarını çukurlaştırınız. Servis yapacağınız tabağa diziniz. Ortası çukurlaşmış olan patateslerimizin içine ayrı bir kapta yapmış olduğumuz sarımsaklı yoğurttan birer kaşık koyunuz. Daha sonra yarım çay bardağı sıvıyağ, kırmızı biber ve naneyi ocakta bir tavada biraz kızdırıp yoğurtlu patateslerimizin üzerinde gezdiriniz. Afiyet olsun

slm kızlar
sabah güzel bi kahvaltı yaptım
öğle yemeği yemedim
onun yerine bi avuç antep fıstığı ve 1 adet portakal yedim
diyet kek yaptım bi de
tatlı krizini böle bastıram dedim.
eftelya bakırköy deha ya mı gittin kadıköye mi

ögle yemegim 2 kepçe mercimek çorbası,2 yk menemen,2 yk yogurt,2 dilim ekmek

oha diyorum resmen kendime dünyayı yemişim

Son düzenleme:
ben mecıdıyekoy dehaya gıttım..znrznr kesınlıkle tavsıye ederım..

Bende tavuk durum yarısını yedım Kasarlı artık mıde o kadar kuculmuski..yanında salata vardı..Hepsı duruyo..saat olmus 3

xcvbnm az yemıssın yahu dusunme ole..

Aksam yapacagımız sporla hepsı yanacak Vaaaarmısınıııızzz !!

kızlar mevzuya bodoslama dalıyorum k.bakmayın...Bende geçen hafta spor salonuna yazıldım ve işçıkışı gidiyorum beraberinde de 9lu çay içiyorum bakalım ne olacak...Canlar bu arada canınız tatlı çektiğinde cinnema bitkisinden 1 yaprak yiyin hemen gidiyor...Arkadaşım sen dünya falan yememişin yaaa ..Ben sabah çay içtim öğlen de iki yumurta haşlamıştım tuzsuz onu ve dilimli bugday ekmeginden kaşarla tost yaptım sabah onu yedim...Muhtemelen spor çıkışı da bir kase çorba içerim yada nesfit yerim

maşallah ccanım nasıl küçülttün mideni???? akşama ne sporu yapıyon

sahi mi diyosununz ne bilim bana çok geldi yazınca zaten midem di şişik şu anda

emek yemesem iyimiş aslında hem çorba hem ekmek olmamışş

akşam napıyoruz ben varım tabisiii

enee bi 2013 gelini gördüm sanki

spor salonuna 500 tl yatırmışsın gitmezsen çok büyük bir hata yaparsın canım mutlaka git
spor yapınca insanın diyet yapası da geliyo hem
yediklerinde ölçülü güzel yani

düğüne daha zaman var vericiz Allah'ın izniyle
kaç kiloydun

bu arada o kına organizasyonları ne güzel yaa

evet canım ya gitmem lazım bir arkimde haftya gelecek inşallah veririz beraber son dönemde üzülerek söylüyorum ki 65.2 kg idim spora başlarken çok şişman değilim hafif bir balıklık var ama düğüne kadar tam gitsem şöyle 55 kg olsam çok deli süper olacak

10 kilocuk diyon
verirsin daha önce spor yapmadıysan ilk ay acaip vereceksin sonra yavaşlayacak
sonra durma noktasına gelecek
sonra sen tam artık yapamıyorum dedigin annn
vazgeçmezsen bu işi başaracaksın

azimle olacak bi iş bu kafana koyman lazım önce yani
istersen burda yediklerini paylaş kontrol altında hissedersin kendini

ara ögün yaptım ben
1 muz

inşallah canım inşallah veririz

Aksam yemegı yıyemedım Herhalde yemeden yatarım Hala calısıyorum ahhh Ahh buradan bı cıksam ..

aksam calıstık tabı spor hak getıre.. aksam ustu coban salata vardı yıyememıstım ıkı dıdıkledım zaten yine kaldı ..Eve gıttım kostur kostur dus aldım uyudum..

Tabı spor yapmamanın cezası olarak ıse gıderken yurudum..Yaklasık 2-3 km.. Sonra otobusle yolculuk tabı..Yıne bı kac durak once ındım Ondada yurudum yanı..

Merdıven cıktım asansor kullanmadım tabı..

sımdı geldım ofıse.. Kahvaltı menum cok az eskı kasar,az beyaz peynır , az domates salatalık bıber ve zeytın.. tabı yanında tahta dıyet bıskuvı kendımı nasıl huzurlu hıssedıyorum bilseniz..

Grıp olacagım sankı bugun bıraz portakal suyu ıcmek ıstıyorum Yanınada tost yerım dıye dusundumde .. Tostu nasıl dıyet yapabılırız onu bilmiyom yahu..

eeee siz Ne yaptınız bakımmm..

Aksam mesaıden dolayı yazamadım tabı yaptık mı spıorları ?

ne sporu eftelya kışın en son spor yaptığımda duş almama rağmen fena hasta olmuştum
o yüzden sporu martta kadar rafa kaldırdım
ben geçen zayıfladığımda günde 4-5 km yürüyordum
yine aynısını yaparım martta
sabah çok az ekmekle biraz peynir bi tane zeytin taze sıkılmış portakal suyu felan

sporu evde yapacagık :) Valla ben kılo verdım ama sıkılasmak ıcın spor yapmayı sart olarak goruyorum.. Yanı hersey ıyı guzelde hatta bır beden ınceldım bana gore etrafımdakılerde aynı seyı soyluyor..Sabah bı abıyle yuruyus yaptık dıyorkı 25 kılo fazla ıcın dusunsene her sanıye sırtında bı cımento torbası tasıyosun.. Allah'ım daha hızlı yurumeye basladım..Su ıcmeye devam ve sekersız cay sureklı ıcmeye alıstıgım ıcın agzım kuruyor.. Yandım yanı..

Eklemek ıstedım

Vücudumuzun kıymetini bilen bizler, metabolizmalarımızı şimdiden hızlandırarak sağlıklı bir şekilde forma giriyoruz. Kemerlerinizi bağlayın, FORMEO’yla vitesi 5’e takıyoruz!
Metabolizma dostu, 5 yiyeceği sizler için paylaşıyoruz.

Portakal: Kışın tadı portakal bol C vitaminiyle sizi sadece hastalıklardan korumakla kalmıyor, aynı zamanda yağ yakımına da yardımcı oluyor. Araştırmalara göre egzersiz öncesi yeterli C vitamini alanlar, alamayanlara göre daha fazla yağ yakıyor. Yeşil Çay: Yazın buzlu tükettiğimiz yeşil çay, kışın içimizi ısıtıyor. Üstelik metabolizmalarımızı hızlandırarak özellikle karın bölgesindeki yağ yakımını hızlandırıyor. Bize de yeşil çayı tüketirken tarçın çubuğu, limon veya karanfille tatlandırmayı seçmek kalıyor.

Sarımsak: Sadece vampirler mi, fazla kilolar da korksun sarımsaktan! Çünkü sarımsak kışın size sağlayacağı güçlü bağışıklık özelliğinin yanında yağ depolarının yavaş yavaş sönmesine yardımcı oluyor. Kıştan geriye formda bir vücut kalıyor!

Kefir: O ki hücre yenileyici mucizevi bir besin, bu kış kilolar nasıl gitmesin? Bu kış metabolizmalar kefirle hızlanıyor, hem kilolar gidiyor hem de vücut yaşı gerilere kayıyor.

Yeşil Mercimek: Soğuk kış günleri yaklaşmışken, içinizin yağlarını eritecek, sıcacık bir yeşil mercimek çorbasına kim hayır diyebilir! Vejetaryenlerin en sevdiği lezzetlerden biri olan yeşil mercimek, lif içeriğiyle sizi tok tutarken, etabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle de kilolarınıza çare olacak.

Diyetisyen
Esra Rahşan ÇALIŞKAN

Esat Cad. Kaldırımoğlu Z.Günay Apt.

No: 101 Kat: 5 Daire: 10 Küçükesat /ANKARA

Tel : (0312) 436 39 09
Formeo - Anasayfa

Bıde bunu ekleyeyım dedım :)

Cildin esnekliğini kaybettiğini nasıl anlarsınız?
Vücudumuzda elastikiyet kaybı olup olmadığını anlamanın çok basit yöntemleri var: Örneğin üst bacak bölümünüzü sıkıştırdığınızda doku sanki bir hamur parçası gibi kıvrılıyor ya da hızlı bir şekilde yürürken kalça ve bacaklarınızın 'jöle' gibi hareket ettiğini hissediyorsanız bu, o bölümdeki kasların yeterince güçlü olmadığı için deforme olduğunun göstergesidir.

Vücudu Sıkılaştırmak İçin…

Yosun yağı, Portakal yağı, Çilek yağı, Kayısı yağı, Yasemin Yağı, Kantron yağı, Susam yağı, Avakado yağı bunların hepsini bir kapta karıştırın. Bu ideal bir sıkılaştırıcıdır. Bu karışımı uygulamadan önce yosun sabunuyla banyo yaparsanız. Yağların emilimi daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…