- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #2.161
Ben ıkı yıl Ist Ticaret Universıtesınde Okudum Bılg.Muhasebe ve vergı uyg. kalan ıkı yılıda acık ogretım ısletme ıle tamamladım..
Harc ucretıne butcem yetmedı kredı cektım ve dershane ucretlerını taksıt taksıt odedım..İnsan ısteyınce neler yapmazkı..Yeterkı ısteyelım kızlar..
ben mecıdıyekoy dehaya gıttım..znrznr kesınlıkle tavsıye ederım..
Bende tavuk durum yarısını yedım Kasarlı artık mıde o kadar kuculmuski..yanında salata vardı..Hepsı duruyo..saat olmus 3
xcvbnm az yemıssın yahu dusunme ole..
Aksam yapacagımız sporla hepsı yanacak Vaaaarmısınıııızzz !!
kızlar mevzuya bodoslama dalıyorum k.bakmayın...Bende geçen hafta spor salonuna yazıldım ve işçıkışı gidiyorum beraberinde de 9lu çay içiyorum bakalım ne olacak...Canlar bu arada canınız tatlı çektiğinde cinnema bitkisinden 1 yaprak yiyin hemen gidiyor...Arkadaşım sen dünya falan yememişin yaaa ..Ben sabah çay içtim öğlen de iki yumurta haşlamıştım tuzsuz onu ve dilimli bugday ekmeginden kaşarla tost yaptım sabah onu yedim...Muhtemelen spor çıkışı da bir kase çorba içerim yada nesfit yerim
enee bi 2013 gelini gördüm sanki
spor salonuna 500 tl yatırmışsın gitmezsen çok büyük bir hata yaparsın canım mutlaka git
spor yapınca insanın diyet yapası da geliyo hem
yediklerinde ölçülü güzel yani
düğüne daha zaman var vericiz Allah'ın izniyle
kaç kiloydun
bu arada o kına organizasyonları ne güzel yaa
evet canım ya gitmem lazım bir arkimde haftya gelecek inşallah veririz beraberson dönemde üzülerek söylüyorum ki 65.2 kg idim spora başlarken çok şişman değilim hafif bir balıklık var ama düğüne kadar tam gitsem şöyle 55 kg olsam çok deli süper olacak
10 kilocuk diyon
verirsin daha önce spor yapmadıysan ilk ay acaip vereceksin sonra yavaşlayacak
sonra durma noktasına gelecek
sonra sen tam artık yapamıyorum dedigin annn
vazgeçmezsen bu işi başaracaksın
azimle olacak bi iş bu kafana koyman lazım önce yani
istersen burda yediklerini paylaş kontrol altında hissedersin kendini
ara ögün yaptım ben
1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?