Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

evet canım tarifine göre saat pili ile de çalışıyodur tartın :)

Dün hiç uğrayamadım hep dışardaydım haliyle kaçırdım
Sabah çok cebelleştim kendimle az daha tıka basa yicektim
Önce normal diyet tabağımı yiyim dedim sonrada yarım dilim kakaolu kek yedm
Peşine yeşil çay su vs.
Özel dönemim davul gibi şiş hissediyorum ödem atmam gerek
Güya yürüyüş yapıcaktım ders çalışmam gerekiyor bikaç gün daha

Kızlar 75 kılodan 69,5 kıloya dusmusum Ben 60 oldugumu sanıyordum.. aBARtmayıp sok dıyet uygulamak ıstıyorum bunun ıcın kendımı zor tutuyorum..

merabalarr
çok yogunum bugün
yazamayabilirm kusuruma bakmayın emi canlar

eftelya ne kadar zamanda verdin bu 5.5 kiloyu?
sin nası 60 sanıyodun anlamadım ben

buket sanırım saat pili dedgin gibi anca yarın olabilirm iş çıkışı geç oluyor da

zinar evde leslie falan yapsan haftada 3 gün mesela:26:

eftelya şok diyet yapmayacaksın dimi
çok saglıksız ki onlar
1 haftada verdigini pat diye geri alıyosun ne kadar dikkat etsen bile
asla önermiyorum

Ben 3 haftadır bole saglıklı beslenıyorum falan nıye olmadı anlamadım Gorsel olarak epey farkettı Neden veremedım Bende anlamadım...

Nesfıtı denemek ıstıyorum 14 gun dıyetı varya.. Kendımı zor tutuyorum..Neredeyse yemegı kesıcem.. Cok az geldı bana amaa.. cok uzuldum tartıda o kıloyu gorunce..

Oglen yemegınde corba ıctım bıde salata.. Karnım oyle doydukı..Sonra sucluluk hıssettım Cok moralım bozuldu acayıp spor yapmaya karar verdım.. Bı anda o kadarcık gorunce sok oldum galıba bekledıgımden dusuk olunca aslında olması gereken bu sanırım

eftelya sen iyimisin:44::44:
3 haftada 15 kilo mu vermeyi bekliyodun:26:
ciddi olamazsın dimi
3 haftada 5,5 kulo verdin ve az öyle mi:44::44:

yok yok şaka yapıyosun dimi

sole bı kendıme geldım haklısın bı ayda o kadar kılo veremem tabı ama spora sarılmam sart ıyıkı sızler varsınız Inanın bana Normalde tek basıma olsam coktan bırakırdım dıyetı sımdı daha cok hırslandım.. 3 haftada 5 kılo daha versem dAha ne ısterımki hırs yaptım Olacak yaza 55 kılo olmak ıcın var gucumle cabalayacagım

Eftelya 3 haftada 5,5 kilo çok iyi aynen devam et bence
Haftada 1 kilo verirsin sanırım artık böyle sağlıklı sağlıklı gitsin :))

Öğle:
1 tabak kuru fasulye
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:
1 fincan sütlü nescafe

Haftada bır kılo ayda 4 kılo olsa, 3 Ayda 12 kg eehh ıyı ya

Sagolun canlarım yıgenım gelıyor karnesını almısta artık sporları beraber yaparız

Hayıııırr Buket kat ve kat fazlası pişmanlık olarak donuyor Ben hep pasta borek gordugumde kendımı dahada sısmıs olarak dusunuyorum ve hemen yemekten vazgecıyorum..Kendımı zayıflamaya o kadar sartlamısım ki ıstahım bıle yok

Buket sen onu dınleme
sımdı elındekı catal bıcagı yerıne bırak

ve kendıni spora ver Hadı basarabılırsın yoksa zor kullanmak durumunda kalıcam

Dun aksam hıcbısey yemedım.. Bu sabah kahvaltısı bır yumurta uc zeytın bır domates ve bıraz peynır ekmeksız yedım tabı.. sımdı ofısteyım bol su ıcıyorum..Oglende bır corba ıcerım..pANele katılacagım zaten o ara bısey yıyemem sonra aksam oldu dıye hıcbısey yemem Umarım yanı

ay ben yediiiimmm
ama pişman değilim kafam diyet modunda ama bikaç gün müsaade bana şu sınavı hallediyim de geliyim :))

kolay gelsin arkadaşlar..ben de diyetteyim...
3 kilo daha verirsem daha iyi olacak..5 kilo verdim...3 kilom kaldı.

Merhabalar bende 60 tan 53 e düşücem 7 kilo aldım ve göbeğim var bacaklarım ince belimde ama karın bölgem fena durumda sadece onun gitmeside yetecek ama bn fena sıkıyorum kendimi şuan 60 ım sabah kahvaltı 1 dilim ekmek cok az peynir ve süt içmek zorunda oldugum in çay bardağıyla süt içtim öğlen de haslanmıs buruksel lahanası yedim akşamda az çorba ve böyle her gün gece cok acıkırsam bi elma yiyiyorum ya da salatalık

bende lahana diyetine başladım arkadaşlar bunu uygulayan varmı içinizde 4. gündeyim. ama zor tutuyorum kendimi doğumdan sonra ilk kez böyle disiplinli başladım hadi hayırlısı ama çok zor geçiyoor

selam kızlar hosgeldınız aramıza..

umarım dıyetlerınız olumlu sonuclar verır..

melekasil 5 Kılo vermıssın 3 kılo hıc bısey degıl..dusunsene benım 15 kılo fazlam var..

pelıncık11 lahana dıyetı nasıl oluyor bıraz anlatabılır mısın ?

Bende oglen yemegı yemedım gıttım kuruyemıscıden kuru kayısı fındık cevız kuru erık karısımı aldım bı avuc kadar yedım..Afedersınız bagırsaklarım hareketlendı. portakal suyu ve ıhlamur ıctım sksersız . panelde bıraz gurultu vardı kı Allah'tan arka sıralardaydım karnımdn cıkan gark gurk seslerını duyan olmadı.. panel arasında bogurtken cayı ıctım sekersız..

cıktıgımda bos mıdeyı doldurmam gerekırdı ve acılen kfcye gıdıp menu aldık bıraz tavuk yedım ve lıght kola ıle hala mıdemde sıslık var..oyysss sucumun gunahını sımdı cekecegım 20 mekıkle odeyecegım cok yorgunum popişi kaldırabılırsem nıvea body egzersızıyle tamamlayacagım..

esen kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…