Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Gunaaaydınnn

Ben hala hasta Fena grıp oldum hala spor yapamıyorum ıse surunerek gelıyorum Haın patron calıstırıyor benı

Dun aksam bı avuc antep fıstıgı ve ıkı cay kasıgı patates puresı yedım

Bırazdan ıkı kuru kayısı bı ıncır kurusu bı cevız, cok kucuk cevızlı sucuk ve mınnacık cezerye yıyecegım kahvaltı nıyetıne..

Bugun booll bolll meyve aldım muz portakal elma.. vıtamın almam lazım .. hepsını yıyemem zatende bı yerden baslamak lazm.. Meyve gunu ılan edıyorum..

sabah tartıldım 58.6 olmuşum
bu iş sporsuz olmayacak
yada ev keki olsa da kek kek galiba
ben eski halime döneym
şu ağzına bi lokma yasak madde sokmayan haline
hatta daha önce 59 olunca tatlı sözüm vardı ya
şimdi onu 57 için yapacağım

ne çok işim var yaaaanca toparlayabildim

eftelya geçmeş olsun canım ama bana sen çok aç yiyomuşsun gisi geliyor akşam sadece 1 avuç fıstık ve azıcık patates püresi hadi belki degişik omsun diye olablir ama decamlı böylesin
sağlıksız bişiler yapılosun gibime geliyor
şöyle mesela ıspanak yapsan yanında yoğurtla yesen:26:
ya da pırasa yemeği yanına salata falan daha iyi olacak gibi
tabi sen bilirsin karışmak isteme yine de

zinar benim bu maske dökülmemesi için kırılmıyor ama elimi saçıma attım mı hemen kopuyor yani
biraz işe yaradı gibi bu maske haftada bir yapıyorum
biraz daha devam edicem buna

akşam spor yaptım ya pek mutluyum bugün
bu akyam da yapalım mı canlar
özelliklie kilo aldığını farkedenler
leslie 3 mil yaparız olmaz mı:44:

Merhaba kızlaaar
Dünkü menümü öncelikle yazayım hiç girmemişim
Öğle: yarım kase tarhana çorba, salata ile bulgur pilavını karıştırdım
Ara:1 portakal
Akşam: Tavuk salata (tavuğun ölçüsü kaçtı bayaa ama en azından ekmek pilav yemedim )
Ara: çay, nescafe, 1 büyük galeta

Sabah: 2 yumurta sarısı,peynir,zeytindomate,biber,1 dilim halkekmeğin çavdar ekmeğinden,çay

Bugün dışarda olucam umarım bozmam dün alışveriş yaptım biraz hiç pantalon almadım çünkü 2 ay önce 38giyen ben nedense sığamadııııımmm 38lere !1!1! 40ı denemedim hıh koca popolu buket

Pınar, Saglıksız gelecek belkı ama ıstahıma gore hareket edıyorum..Hatta o an canım ne ıstıyosa..Sabahın korunde meyveyle basladım mesela..Aksamda tersıne bellı olmuyor ıste

O canımın cektıgı seyı yemezsem o aklıdman cıkmıyor..Bu yuzdende dengelemem gerek..

Ayrıca ben hep fast food beslenırdım Zaten yada sandvıcler.Cok ıstahlı bırı degılım..Yarım tabak sebzeyı yemek ıcın abartmıyorum yarım ekmekle zorla yıyordum..Damak tadımın gelısmesı gerek..Ekmek,Seker,Fast food,Cıkılata alıskanlıgımdan gecersem saglıklı beslenmeye baslamıs olacagım..

Aksama 30 mekık cekecegım ve Nıvea body egzersızı yada Leslie yapacagım..Ben varımmm

buketimin alısverıs yapmaktan bende hoslanmıyorum Bu yuzdeeeen Dolabımda hep tekrar gıyebılecegım kıyafetlerle doluuu :18:

Hatta kendımı hala sısman olarak kabullenmıs degılım artık nasıl bakıp alıyorsam ..denemeden aldıgım seyler mutlaka kucuk oluyo ve ben bunu zayıflayınca gıyerım dıye kenara ayırdıklarım var.. Halim o kadar ıcler acısı

sımdı zayıflamadan cok sey almamaya karar verdım Bır ıkı kucuk sey harıc tabi

pınar saç için serum al bence hiç kırılmıyo saç ben morfoseninkini kullanıyom

hımmm Serum nasıl bısey Ki, benımde dıkkat edıyorum Saclarımın on tarafları az hem onu cogaltmak hem uzatmak hemde bakım yapmak ıcın bısı yapmam lazım ama ne bilmiyorum..

Ben sınuzıt oldugum ıcın sureklı saclarımı banyodan cıkar cıkmaz kurulamam gerekli.. o Yuzden saclarımı ısıya karsı koruyacak bıseyde bulmalıyımm.. Help!

çook açım şu an size cevap yazamıyorumm zira gözüm dönüyorrr:111::111::111:
yemek yiyim aklım başıma gelsin döniciimmm

1 marta kadar siz 38 oliciksiniz ben 40 hadi bakallıımmmm
sabahları zeytin çok yeme

canım vücudu şaşırtmak için arada yapılabilir bunlar ama sen devamlı böyle besleniyosun
yemeklerini çeşitlendirmen gerek
biraz sebze biraz protein grubunan bişeyler biraz tahıl grubundan
kabız olursun bak karışmam

akşama 30 mekik ve 3 mil leslie o zaman
anlaştık mı diğer 38 beden adayları

ben bu pakmayalı tarifi birde zeytinyağlı tarifi arastırdım canım ikisi de etkiliymiş
zeytinyaglı olanın içinde sarımsak ve yumurta var kafam kokmasın diye diğerini yapıyorum ama
bunu da merak etmiyor değilim

birde ısırgan otuyla yapılan var
onu da kaynatıp en son durulama suyu olarak kullanıyosun
çok faydalıymış o da
bunu da deneyeyim ben bi
evet evet deneyeyim ilk fırsatta
haber ederim sana da

Öyleee cok yedım kiiii.. Su an mıdemde bı tas var..Lavas ekmegın ıcıne tavuk durum seklınde bıde ayran..

Sok amaclı yapmıyorum gercekten zayıflayayım amaclı degıl zorla yemeye calısırım aksam Senın hatrına

Bu saclar ıcınde bısey yapmalı yahu..

Karen Hill’in beslenme tüyoları Yani Kurallarımız

* Metabolizmanızın doğru hızda çalışması için uyku önemli. Gece en geç 23.00’te yatmalı ve sabah 07.00’de kalkmalısınız.
* Süt ürünlerinden uzak durun. Kahvaltıda peynir-ekmek yerine meyve ve yumurta yemeyi deneyin.
* Günde en az iki litre su için. Kahve ve çay içerek su ihtiyacınızı karşıladığınızı sanmayın.
* Sabahları ılık suyun içine limon ve saf elma sirkesi ekleyerek içmek karaciğer ve böbrek temizliği için yararlıdır.
* Gazlı diyet içeceklerden uzak durun.
* Meyve şekerdir. O yüzden meyve ihtiyacınızı akşamları değil de gündüzleri giderin.
* Protein tozu spor sonrası ya da ara öğün olarak içilebilir. (bu sporcular için geçerli )
* Her şeyi doğada bulunduğu haliyle tüketmeye çalışın. Salam, sosis gibi şarküteride bulunan etlere de rağbet etmeyin.
* Elinizin altında bir parça meyve ve kuruyemiş bulundurun.

Kıvanc Tatlıtug Dıyetıyle bırlıkte zayıflama konusundan aldım..Hergun 500 Mekık, 150 sınav cekıyormusve 1 ayda o gorunume kavusmus..

Beslenme duzenındende sut ve sut urunlerını cıkarmıslar.. Odem yapıyorsmus cunku..Konuyu okumakta fayda var gıbı..

öğlen et sote yedim yarım dilim kepek ekmekle sonrada 2 yk bulgur pilavı yedim
çok minik parça bitter çikolata attım ağzıma ciddn minik ama

Kızlar saç dökülme konusunda kremli şampuan kullanıyorsanız ilk iş kremsiz şampuana geçmek yada ayrıca krem kullanıyosanız sadece saç uçlarına sürmek diplere gelmemesine özen gösterin ben de aynı konuda dertliyim ama çok düşünmek yada uğraşmak istemiyorum yani üstüne gitmek istemiyorum

Öğle: 2 dilim pizza, light kola ( hamurundan fazla yemedim)
Ara: çay,3 diyet bisküvi
Şuan yeşil çay içiyorummm
Bugün spor yapamam ben

Akşam:
1 kase yoğurt çorba
1 tabak bezelye
1 dilim ekmek

Lezzet aradığım bir akşam tutmaya çalışıyorum kendimi

akşam
1 kase tarhana çorbası
3 yk etli bulgur pilavı
çayın yanında bi tane dağ inciri yiyeceğim bağırsaklara iyi geliyo

bende bı adet kıwı yedım yemek ıcın zorladım kendımı ama bogazıma kadar doluyum..

Haydı kızlar spora varmısınız...

znrznr ac karnına ıncır kurusuda kayısıda cok ıyı gelıyor Caylada tavsıye ederım..Bagırsakları ıyı calıstırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…