- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
- #2.241
pınar saç için serum al bence hiç kırılmıyo saç ben morfoseninkini kullanıyom
Merhaba kızlaaar
Dünkü menümü öncelikle yazayım hiç girmemişim
Öğle: yarım kase tarhana çorba, salata ile bulgur pilavını karıştırdım
Ara:1 portakal
Akşam: Tavuk salata (tavuğun ölçüsü kaçtı bayaa ama en azından ekmek pilav yemedim)
Ara: çay, nescafe, 1 büyük galeta
Sabah: 2 yumurta sarısı,peynir,zeytindomate,biber,1 dilim halkekmeğin çavdar ekmeğinden,çay
Bugün dışarda olucam umarım bozmam dün alışveriş yaptım biraz hiç pantalon almadım çünkü 2 ay önce 38giyen ben nedense sığamadııııımmm 38lere !1!1! 40ı denemedim hıhkoca popolu buket
Pınar, Saglıksız gelecek belkı ama ıstahıma gore hareket edıyorum..Hatta o an canım ne ıstıyosa..Sabahın korunde meyveyle basladım mesela..Aksamda tersıne bellı olmuyor ıste
O canımın cektıgı seyı yemezsem o aklıdman cıkmıyor..Bu yuzdende dengelemem gerek..
Ayrıca ben hep fast food beslenırdım Zaten yada sandvıcler.Cok ıstahlı bırı degılım..Yarım tabak sebzeyı yemek ıcın abartmıyorum yarım ekmekle zorla yıyordum..Damak tadımın gelısmesı gerek..Ekmek,Seker,Fast food,Cıkılata alıskanlıgımdan gecersem saglıklı beslenmeye baslamıs olacagım..
Aksama 30 mekık cekecegım ve Nıvea body egzersızı yada Leslie yapacagım..Ben varımmm
hımmm Serum nasıl bısey Ki, benımde dıkkat edıyorum Saclarımın on tarafları az hem onu cogaltmak hem uzatmak hemde bakım yapmak ıcın bısı yapmam lazım ama ne bilmiyorum..
Ben sınuzıt oldugum ıcın sureklı saclarımı banyodan cıkar cıkmaz kurulamam gerekli.. o Yuzden saclarımı ısıya karsı koruyacak bıseyde bulmalıyımm.. Help!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?