- 7 Ağustos 2012
- 980
- 84
- 118
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
ogle yemegımı evde yedım. 1tabak yaklasık 7-8 yemek kasıgı kurufasulye(suyunu suzerek) ve 2yemek kasıgı yogurt yedım 12bucuga dogru. Umarım eve kadar cok acıkmam yanımda ara ogun olarak lıght sut ve dıyet bıskuvı var :)
öğle yemeğimi yedim geldim
közleme patlıcan salatası,
3kaşık börülce
1dilim ekmek
ve yine domates salatası
1 biber
1lt de su içtim
ara öğünde saat 4 gibi elma yiyecem
Zayıflamak için: Elmada sadece 50 kalori vardır ve içinde bulunan petkinden dolayı doyurucudur. Zayıflamak için mükemmel bir meyvedir. Düşük kalorili olduğu için şişmanlığı önler, kan şekeri düzeyini ve yüksek tansiyonu olumlu bir şekilde etkiler...
bugünkü sporumuda yapayım.ben yine kaçar
3mil leslie
ogle yemegımı evde yedım. 1tabak yaklasık 7-8 yemek kasıgı kurufasulye(suyunu suzerek) ve 2yemek kasıgı yogurt yedım 12bucuga dogru. Umarım eve kadar cok acıkmam yanımda ara ogun olarak lıght sut ve dıyet bıskuvı var :)
suyunu neden süzdün
hep laf ederdim kendime
çok pisboğazım diye hah işte gördüm günümü
suyunu yaglı oldugu ıcn suzuyorum genelde dıyetlerde okudugum kadarıyla kurubaklagıl ve sebze yemeklerı 8 kasık onerılıyor ve suyunu suzun dıyolar.
Cok acıkmadım allahtan ara ogunumu yaptım 3dıyet bıskuvı ve 1paket lıght sut toplam 150kalorılık ara ogun:) aksam yemegıne kadar bekleyebılırım :)
canım ara öğün olarak badem ceviz veya fındık yiyebilirsin 1 porsiyon meyve yiyebilirsin ya da 1 bardak süt içebilirsin kuru incir kuru erik bunlardan yiyebilirsin ben her gün farklılaştırıyorum dün fındık yemiştim bugün kaysı yedim yarın belki diyet isküvi ya da yulaflı bisküvi yiyebilirim
ama öğleden sonraki arada tatlı olanları tercih et şekerin de dengelenmiş olur...
kızlar ya ben baya kötü oldum
1 haftaya 3 kilo vericem heralde hiç bişey geçmiyor boğazımdan
iş çıkışı acile gideyim en iyisi
bademciklerimin üstü beyaz beyaz iltihap olmuş
antibiyotik gerekiyor sanırım
sabah düzgün kahvaltı yapamadım az peynir,2 lokma ekmek,çay
ara yok
ögle azcık tavuk çorbası
ara yine yapamıcam
boğazım yırtılır gibi oluyor
teşekkür ederim canlarım
ateşimde çıkıyo:18::18::18:
1 saat var işten çıkmama
hemen gidicem acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?