Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

ogle yemegımı evde yedım. 1tabak yaklasık 7-8 yemek kasıgı kurufasulye(suyunu suzerek) ve 2yemek kasıgı yogurt yedım 12bucuga dogru. Umarım eve kadar cok acıkmam yanımda ara ogun olarak lıght sut ve dıyet bıskuvı var :)

öğle yemeğimi yedim geldim
közleme patlıcan salatası,
3kaşık börülce
1dilim ekmek
ve yine domates salatası
1 biber
1lt de su içtim

börülce nasıl bişi tatlım?:26:

Benim canımda çekiyo kaç gündür
alayım alayım diyorum unutuyorum
ben ne yesem ara öğün olarak ya?
kuru kayısı ye ye içim şişti

bugünkü sporumuda yapayım.ben yine kaçar
3mil leslie

ahhhh evde olmak vardı:97:

Sağlıklı besleniyoruuuuuuuuuzzzzzzzzzz

canım ara öğün olarak badem ceviz veya fındık yiyebilirsin 1 porsiyon meyve yiyebilirsin ya da 1 bardak süt içebilirsin kuru incir kuru erik bunlardan yiyebilirsin ben her gün farklılaştırıyorum dün fındık yemiştim bugün kaysı yedim yarın belki diyet isküvi ya da yulaflı bisküvi yiyebilirim
ama öğleden sonraki arada tatlı olanları tercih et şekerin de dengelenmiş olur...

kızlar ya ben baya kötü oldum
1 haftaya 3 kilo vericem heralde hiç bişey geçmiyor boğazımdan
iş çıkışı acile gideyim en iyisi
bademciklerimin üstü beyaz beyaz iltihap olmuş
antibiyotik gerekiyor sanırım

sabah düzgün kahvaltı yapamadım az peynir,2 lokma ekmek,çay

ara yok

ögle azcık tavuk çorbası

ara yine yapamıcam
boğazım yırtılır gibi oluyor

suyunu yaglı oldugu ıcn suzuyorum genelde dıyetlerde okudugum kadarıyla kurubaklagıl ve sebze yemeklerı 8 kasık onerılıyor ve suyunu suzun dıyolar.

Cok acıkmadım allahtan ara ogunumu yaptım 3dıyet bıskuvı ve 1paket lıght sut toplam 150kalorılık ara ogun:) aksam yemegıne kadar bekleyebılırım :)

pınarcım cok gecmıs olsun canım mutlaka gıt doktora :) hastalıklar bazen hep aynı gıbı gelıyo ama doktorcuklarımız hemen derman buluverıyorlar :) bı an once saglıgına kavus ınsallaahh :)

bende vitamini suyunda diye bol sulu yerdim hep :)

[*]teşekkür ettiim tatlım

acile git hemen tatlım yaaa
çok geçmiş olsuuunnnn
kıyamam sana ben

sporumu yapıp geldim..buarada ben yine bişey sorucam kızlar,akşam yemeği 7-7.30 sıralarında yiyoruz buyüzden öğlenden bu yana çok acıkıyorum ben ara ögün olarak meyve yiyorum ama daha çok iştahımı açıyo benim,bazen tıkıyo ama hemen geçiyo yine..siz nasıl yapıyosunuz
mesela bugün öğle yemeğinden sonra ara öğün olarak 1tabak üzüm,1avuçta çilek yedim.ama şimdi yine midem kazınıyo:26:,akşam yemeğine kadarda çok var daha.

buarada elifcm senmi sormuştun börülceyi,taze fasulyeye benziyo daha ince salata niyetine yiyebiliyosun

sporumu yapıp geldim..buarada ben yine bişey sorucam kızlar,akşam yemeği 7-7.30 sıralarında yiyoruz buyüzden öğlenden bu yana çok acıkıyorum ben ara ögün olarak meyve yiyorum ama daha çok iştahımı açıyo benim,bazen tıkıyo ama hemen geçiyo yine..siz nasıl yapıyosunuz
mesela bugün öğle yemeğinden sonra ara öğün olarak 1tabak üzüm,1avuçta çilek yedim.ama şimdi yine midem kazınıyo:26:,akşam yemeğine kadarda çok var daha.

buarada elifcm senmi sormuştun börülceyi,taze fasulyeye benziyo daha ince salata niyetine yiyebiliyosun

kızlar ara öğün olarak bunları hazırladım yiyeyimmi sizce haydin ama yicem şimdi he

Eklentiler

• $Fotoðraf0011.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…