Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

evet paşam kız uyumuyor kalmıyor spor yapıyor
ya siizz:125::125:

spor zorunluluğuna lütfen uyalım
uymayanları uyaralımm

başıma kaya mı geldi neee60:

doğru diyosun da inancım yok kendimeeeee

aferin kız kevser sanaaaaaaaaaaa
spor azmini kıskandım vallaaaaa:97:

ben haftada 6 gün 7.10 da kalkıyoruummm
yürüyerek işe geliyorumm
aç karna yapıyorum bunu
işe varınca kahvaltı ediyorum
yaaaaaa

aman hıh
bende şeyimi devirip yatıyom ooohhhhh

pazartesi bana da uyar kızlar

kevser de tamam diiiiyyyyyyyyyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrr

şu galete olayını bendemi denesem acaba,nesfit hakkında ne düşünüyosunuz kızlr.buarada ine irade yine azim

teşekkürleeeerrrr
duysun bazı cadıılaaaaarrrrrrr

galeta sever oldum ben bu aralar

elifcm spor spor spoooooorrr inan daha hızlı kilo verirsin.bak kaçamak yapmıyosun hiç,düzenini oturtmuşsun birde spor yaptınmı çok kısa sürede istediğin gibi olursun.vücudun sıkılaşır,harekete geçer metabolizman hızlanır,olduğundan daha ince ve fit görünürsün,daha neler neler yani

canım yeşil çay sallama da içebilirsin ya da sıcak suyu bardağa koy taze olanlardan bi iki tane at 2 dakika sonra içinden al ve iç afiyet olsun

Merhabaaaaa
O kadar çok şey yzmışsınız kiii hangisine yorum yapıyım bilemedim :)

Pazartesi tartılma işi bana da uyar öncelikle söylemiş olyım :)

Menümü yazayım
Dün gece Ara : 2 kırmızı erik
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, salatalıki maydanoz, nane, şekersiz çay
Peşine 1 fincan yeşil çay içtim.Normalde içemiyodum nane limonlusunu içebildim amaaaa Yeşil çayı hazır pakettekilerden tüketiyorum.

Bugün henüz spor yapamadım akşam okul dönüşü leslie 3 mil yapıciiiiyim ayrıca bölgesel zayıflama için popo bacak egzersizleri de yapıcam

genel olarak menülerinizde bir aşırılık göremedim. Elif yemiş biraz ama bayaa direnç göstrmiş tebrik ediyorum müthiş ilerleme var
Yarın bize misafir gelicek o yüzden ben de dayanamam yerim ama ölçülü yerim :125: Diğer gün dengelerim :)

Nesfit tavsiye ederim beni çok tok tutuyor hem de tatlı gibi diye mutlu da ediyor sadesini tercih ediyorum ben. ama hergün yemiyorum 2-3 günde bir değişiklik olsun diye:)

Bugün yine sandviç yapıp götüriyim okula diyorum okulda yağlı şeyler yemiyim :)

tamam buketcm öyle yapayım bende..oh oh spor yapmadan günü bitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…