- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
elifcm spor spor spoooooorrr inan daha hızlı kilo verirsin.bak kaçamak yapmıyosun hiç,düzenini oturtmuşsun birde spor yaptınmı çok kısa sürede istediğin gibi olursun.vücudun sıkılaşır,harekete geçer metabolizman hızlanır,olduğundan daha ince ve fit görünürsün,daha neler neler yani
olduğun yer müsaitse hemen şimdi o videoyu izlerken yap canım,ben evde olduğum için rahatım
şeftali yiyeyim bari,kahvaltıyı kaçta yapıyosunuz kızlar bende o saatlerde yapayım
çok soru sordum bugün ama bişey daha sorucam yeşil çayın hazır olanımı içiyosunuz,marketlerde olan
Merhabaaaaa
O kadar çok şey yzmışsınız kiii hangisine yorum yapıyım bilemedim :)
Pazartesi tartılma işi bana da uyar öncelikle söylemiş olyım :)
Menümü yazayım
Dün gece Ara : 2 kırmızı erik
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, salatalıki maydanoz, nane, şekersiz çay
Peşine 1 fincan yeşil çay içtim.Normalde içemiyodum nane limonlusunu içebildim amaaaaYeşil çayı hazır pakettekilerden tüketiyorum.
Bugün henüz spor yapamadım akşam okul dönüşü leslie 3 mil yapıciiiiyimayrıca bölgesel zayıflama için popo bacak egzersizleri de yapıcam
genel olarak menülerinizde bir aşırılık göremedim. Elif yemiş biraz ama bayaa direnç göstrmiş tebrik ediyorum müthiş ilerleme var
Yarın bize misafir gelicek o yüzden ben de dayanamam yerim ama ölçülü yerim :125:Diğer gün dengelerim :)
Nesfit tavsiye ederim beni çok tok tutuyor hem de tatlı gibi diye mutlu da ediyor sadesini tercih ediyorum ben. ama hergün yemiyorum 2-3 günde bir değişiklik olsun diye:)
Bugün yine sandviç yapıp götüriyim okula diyorum okulda yağlı şeyler yemiyim :)
kızlar ben şimdilik çıkıyorum öğle için bişeyler hazırlamam lazım..
buarada yarım lt suyu içtim,2ncisini dolduruyorum
görüşürüzzz
Arada yeşil çay içtim başka birşey yemicem.
sabah ekmek peynir vs. yediğim için sandviç götürmekten vazgeçtim aynı şeyler olmasın
evden çıkmadan önce yemek yicem bakalım ne yicem :)
şimdilik öpüyorum siziii okulda telefondan yazmaya çalışcm muckk
sezar salata çok mu kalorili olur ya öğlen için
öğle yemeği bitti
meksika salata közlenmiş kırmızı biber zytnyağı ve mısır taneleri ile yapılıyo ondan çok az yedim
çorba ve makarnayı yedim iki karbonhidrat ya çok yanlış yaptım
ekmek yok her zaman ki gibi
öğle yemeğin iyi olmuş senin ya
valla dışardn söleyince çok seçenek olmuyo malsef :44:
daha dikkat etmek lazım ya
Bugünkü resmimiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz;
Eki Görüntüle 527996
İnanamadım
Ama yüz aynı yüzzz
vaaaaaaaaaaaaavvvvvv cok buyuk deısıklık yaaa tebrık ederım sızıBugünkü resmimiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz;
Eki Görüntüle 527996
İnanamadım
Ama yüz aynı yüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?