- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
Merhaba Buket memnun oldum :)) evet yaa takıldı valla ya ben sabahları 4 5 tane zeytn 1 tane salatalık 1 tane galeta peynr yiyorum 1 tanede kahve içiyorum aradada 1 bardak süt içiyorum öğlen genellikle 1 dilm tavuk ve kepk ekmeği bazende yourt yiyorum aradada meyvw yiyorum aksamlarıda herhangi bitane çorba bazende işde makarna kabak faslye tarzı seyler yıyorum 7 den snrada bse yemıorum sadece su içiyorum okadar
Kızlaar zayıflamak isteyen öyle 5 zeytin bi tas çorba 2 3 bilmem neyle değil bol su tüketmeli ve lif kaynağı bol olan şeyler yemelisiniz mesela mısır gevreği ve light sütle kahvaltınızı yapın,gerçekten de tok hissettiriyor öğleden sorası bile acıkmıyorum diyebilirim ikinci öğün olarak dilediğiniz kadar yemek yiyin ama ekmek kesinlikle yok:) Pilav makarna konusunu açmıyorum bile:) Ve imkanı olan arkadaşlarım pilates yapın 1. haftadan sıkılaştığınızı hissediyosunuz samimiyim
bol su tüketilmelii tabikidee ama ekmekte 1 öğün yenmelii bencee günde 60 civarında karbonhidratımızı ekmek ve makarnadanda sağlayabiliriz bence çünkü makarna şişmanlatmaz sosu ve porsiyonu abartılmadığı sürece :)) plates bende yapmısdım evet oda sıklaştırıyor ama suan bi spor yapıyorum o daha etkilii ve güzelll tavsiye ederim :)):
dün akşam bende nar yedimGünaydın zayıfçaçık kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr
Dün kursa gittim tenefüs arasında akşam yemeği tadında;
19.15
3 form bisküvi
1 süt
Akşam yemeği yemeyi düşünmüyordum ama balığı görünce hem sağlıklı dedim hem de canım çekti napiiiiiiiiiiimmmmmmm
21.45
Balık
Salata
1 yk pilav
23.30
1/2 Nar
Ama artık eve gittikten sonra yemek yemicem
Onun yerine meyve tabağı hazırliciiiim kendimeee
Bu sabahta erkenden uyandım ve kahvaltı hazırladııımmmm
07.45
Peynirli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
Domates-Salatalık
Mutluyum yineeeee
Bu haftam cidden iyi gidiyor
Sabah evden çıkarken de bir elma aldım yanıma ara öğün için
Sonra markete uğradım ve ceviz içiyle kayısı alıp koydum kenara
Dünden de form püskevütüm vardı ooohhh miissss
Hava çok kasvetli Ankara'da bugün
Hüzün çökmüş gibi şehre..
Ama ben mutluyum,çünkü sonbahar geldi yağmurlar yağıyor ve sevdiğime giden yolda bir mevsimi daha geride bırakmış olmanın mutluluğu var içimde..
Eki Görüntüle 530088
Üst bedenim S yada M giyiyorum 36-38. Alt beden 38 pantalon giyiyorum ama bacaklarım kalın ve yanlarım var.Üstteki resimlerde bacaklarıma örnek olabilir :) Sağdaki kadar abartı değil ama
Olmak istediğim de aşağıda :)
Eki Görüntüle 530089
Nasıl zayıfladı bu Hadise yaaa 68den 50yee
Azcık kilo alsa daha iyi aaslında yüzü çok küçülmüş ama iyi zayıflık gzl
akşam yemeği bitmiş bulunuyor
1 kase tarhana ve 7 adet lahana sarması
ekmek yok ekmek no
elif salata için sakarya caddesinde zerdali var 8 tl ye her çeşit salata var
dediğim yerde de zeytinyağlılar 8 tl ye
bugün çayın yanında galeta yiyebilirim
Günaydın
İnsanın başına ne geliyorsa yemekten geliyor dün çok kötüydü midem... ne zamandır az yiyodum birden yüklenince gece ağrısını çektim
İlaç aldım geçti ama yine de anladım ki az yemek sağlık için çok iyiymiş :)
dün spor da yapamadım...
Sabah:
yağsız sütle 1 kase nesfit
Hemen peşine yeşil çay
Şimdi leslie :))
bende size katılımmı arkadaşlarım..
kilolarınızı görünce gözlerim açıldı 64 kiloya çok diyenler var ben yaşamıyım öliyim ozaman 1,68 boy 21 yaş ve 74 kilo:18::18::18:
destek olun bana nolur her gun işyerınde geliyorum okuyorum bu klubü bu siteyi banada moral verseniz bir gayret başlasam(
bugün iki dilim kepek ekmeği getirdim taze fasulye bide yoğurt yicektim bi zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?