- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
bende size katılımmı arkadaşlarım..
kilolarınızı görünce gözlerim açıldı 64 kiloya çok diyenler var ben yaşamıyım öliyim ozaman 1,68 boy 21 yaş ve 74 kilo:18::18::18:
destek olun bana nolur her gun işyerınde geliyorum okuyorum bu klubü bu siteyi banada moral verseniz bir gayret başlasam(
bugün iki dilim kepek ekmeği getirdim taze fasulye bide yoğurt yicektim bi zararı olurmu
ayy canım benimm
üzme hiç kendini,ne demek öleyim falan
zayıflarsın olur biter
tabiki katılabilirsin bize
bahsettiklerin öğle yemegi için sanırım
sabah ne yediğini de söylersen daha iyi yardımcı oluruz canım
tamam kaçmıyorum bi yere hergün yazmaya devam :)
sabah bir dilim çokokrem ekmek(çikolata vezgeçilmeziyim de)
okadarcık ama şimdiden çok acıktım hemen yemeğimi yemek istiyorum, diyete başlayana kadar böyleyim irademe sahip çıkamıyorum ama başladıktan sonra bir kuvvet geliyor ki tutuyorum kendimi :) kilo almamın sebebi bazı sağlık problemlerine kullandığım ilaçlara da dayanıyor onu da çözdükten sonra daha etkili olcağına inanıyorum,
şuan 74 kiloyum,11.10.2012 olarak başlamış bulunuyorum ,yardımlarınızı desteğinizi bekliyorum
tamam kaçmıyorum bi yere hergün yazmaya devam :)
sabah bir dilim çokokrem ekmek(çikolata vezgeçilmeziyim de)
okadarcık ama şimdiden çok acıktım hemen yemeğimi yemek istiyorum, diyete başlayana kadar böyleyim irademe sahip çıkamıyorum ama başladıktan sonra bir kuvvet geliyor ki tutuyorum kendimi :) kilo almamın sebebi bazı sağlık problemlerine kullandığım ilaçlara da dayanıyor onu da çözdükten sonra daha etkili olcağına inanıyorum,
şuan 74 kiloyum,11.10.2012 olarak başlamış bulunuyorum ,yardımlarınızı desteğinizi bekliyorum
canım çok sıkkın bugün,ne yapıp edip şu kiloları vericempınarcm bugün bildirim yapıyomuyuz?
bende size katılımmı arkadaşlarım..
kilolarınızı görünce gözlerim açıldı 64 kiloya çok diyenler var ben yaşamıyım öliyim ozaman 1,68 boy 21 yaş ve 74 kilo:18::18::18:
destek olun bana nolur her gun işyerınde geliyorum okuyorum bu klubü bu siteyi banada moral verseniz bir gayret başlasam(
bugün iki dilim kepek ekmeği getirdim taze fasulye bide yoğurt yicektim bi zararı olurmu
canım çok sıkkın bugün,ne yapıp edip şu kiloları vericempınarcm bugün bildirim yapıyomuyuz?
dün öğlen yazamamıştım,
yaptığım sigara böreklerinden 4 tane yedim(küçük yaptım,yağda yapmadım çok az yağla fırına koydum)
domates salatası,1biber
1tutam maydonoz
ara
1mandalin
3mil leslie
akşam
1kepçe şehriye çorbası
bol yeşillik salata
5y.k taze fasulye
ara
2badem
1br şekersiz çay
bugün kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam
noldu canım biri bişey mi dedi:44:
kim üzdü seni:26:
dövelim mi
canım yarın bildirceksiniz
sabahtan mümkünse
ben bugün cuma sanıyorum günleride şaşırdım sinirden..
erkek arkadaşımdan dolayı,dün akşam oturacakken telefonun üzerine oturmuşum,oda aramış duymamışım yarım saat boyunca ulaşmaya çalışmış,ben hiç ses falan duymuyorum,en sonunda duydum,hemen açtım duymadım telefonun üzerine oturmuşum deyiverdim o anda,demez olaydım,benim üzerime otursan benimde sesim çıkmazdı dedi,aynen direk kurduğu cümle bu..bundan daha ağır bi cümle olamazdı,çok utandım ve moralim bozuldu:26:
Kevsercim ne kadar sağlıklı menüler bunlar
Sen böyle gidersen beni geçeceksiiinnn:18:
Çok dişli bi rakibim vaaarrrrr
Ama rakibimin morali niye bozulmuş kiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Ya canım sen benimle aynı kilo ve boydasın..
Biz öyle kilolu insanlar değiliz ki
Tamam fazlalıklarımız var ama o dalga geçilen aşırı grupta değiliz..
Erkek arkadaşın çok zayıf galiba
Hayır kilolu bile olabilirsin,obezitede olabilirsin,madem böyle şey mi söylemesi gerek
Gerçekten çok sinirlendim
erkek arkadaşımdan dolayı,dün akşam oturacakken telefonun üzerine oturmuşum,oda aramış duymamışım yarım saat boyunca ulaşmaya çalışmış,ben hiç ses falan duymuyorum,en sonunda duydum,hemen açtım duymadım telefonun üzerine oturmuşum deyiverdim o anda,demez olaydım,benim üzerime otursan benimde sesim çıkmazdı dedi,aynen direk kurduğu cümle bu..bundan daha ağır bi cümle olamazdı,çok utandım ve moralim bozuldu:26:
seni ilk gördügn de gözleri körmüydü bu vatandaşın
öyle beğenmedi mi seni
şimdi neyin havasını yapıyo ki
dayaklık gerçekten
aldırma canım
gereken cevabı bikaç aya vereceksen zaten
bunu unutma ve unutturma
ağzına geldiği gibi konuşamaz seninle
erkek arkadaşın bile olsa
seni üzmeye hakkı yok
eh işte yersen çokokrem kan şekerin tavan yapar
pat diye bida acıkırsın
onu görmezden geliyorum ama öyle şeyler yemeyeceğz dimi
öğleyin yanındakileri yiyebilirsin
sorun yok yani
sporla aran nasıl
bizim spor zorunluluğumuz var
uyubilirsin dimi:26:
geçmiş olsun bu arada
Tatlım tabiki de katılabilirsin bizeeeee
Bende diyete 78 kilodayken başladım,19 yaşındaydım o zamanlar..
Şükür artık 63 üm ve o bile fazla geliyor
Düzenli katılım yapınca zayıfladığını göreceksin sende
Başaracağız!!!
Yaşın küçük bizim gibi ne kilolar verirsin dahaaaaaaaaaa
Ben Elif bu arada
Sana ne diye hitap edelim?
Çikolata yok artık ama
Yavaş yavaş vereceğiz seninle
Ara öğünler yapacağız ki daha geç acıkacaksın
Vücuda sağlıklı yüklemeler yapacağız
Öğle yemeği için 1 kepekli ekmek yiyebilirsin
Yeni başladığın için zor gelir ilk günler ama zamanla alışırsın düzene
Yarın tartılma günümüz,tartılıp başlarsın sende
Ve listemize dahil ederiz seniiii
Hoşgeldiiiiinnn incecik hatunlar arasınaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?